|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 27 гру, 2023 20:23
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 гру, 2023 20:25
Ukrainian написав: whois2010 написав:Бачу це трохи не так. Щоб замінити 300 тис військових на ЛБЗ, потрібно спочатку мобілізувати 300 тис і почати їх навчати. Коли ці навчені змінять успіхів, то треба одразу ще 300 тис мобілізувати на заміну першим 300 тис. І так щомісяця... Офіс простих рішень. А вам персональне покарання за вибір 2019
Наївно думати що якби був інший президент то війна б не почалась або мала інший результат (результам міг би бути ще гіршим, окупація Києва наприклад). История не имеет сослагательного наклонения. Ми не знаємо, що було б при інакшому результаті виборів, але бачимо катастрофічний перебіг подій при тому, хто одержав перемогу у виборах. І це стосується не лише війни. Ви в Україні взагалі?
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 27 гру, 2023 20:27
sergey_sryvkin , Что меняется?..
У вас есть шанс потерять еще и родных. Еще хуже всегда может быть. Над моей пустой хатой в Херсоне тоже летают снаряды. Пока мимо. Списал с активов. Живем дальше. Один Лімпопо пише з Занзібару  (нагадує наших закордоном, які одягають вишиванку і на весь ютюб кричать, як їм болить за Україну)
Зараз з київського пропуканого дивану пишу. А ти хочеш і намагаєшся хоч завтра лягти на Львіський. Чим ти кращий, ухилянт  Причому розглядаєш ухилитись в незаконний хабарний спосіб. Отими незаконними грошима, які отримав як бойові в незаконній відпустці Двічі злочинець. 
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 27 гру, 2023 20:34, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2463 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 27 гру, 2023 20:29
Успіх написав:Один Лімпопо пише з Занзібару (нагадує наших закордоном, які одягають вишиванку і на весь ютюб кричать, як їм болить за Україну) - Друга, ховає свого чоловіка під спідницею і каже, що як прийде повістка, то тоді чоловік і піде на фронт(а що, плять, самому прийти в ТЦК - релігія не дозволяє?)
я по крайней мере честный ухылянт. Дал военкому шоколадку с орешками и он пообещал меня не трогать.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 27 гру, 2023 20:40
Hotab написав:Успіх , ти теж ухилянт. Чому намагаєшся звільнитись? Щоб ухилитись? Я так і думав. 
А я чекав, хто РИЗИКНЕ мені закинути таке? І відповідь давно приготував: Ти спочатку відіпаш 22міс на фронті, як я - а тоді можеш задавати такі питання! Хотаб, наче теж від початку повномасштабної НЕ відкалатав 22міс  (бо всякі АТО і т.п. - це був дитячий сміх на галявині в порівнянні з повномасштабною війною/пеклом) Тож, не з Занзібару до мене такі питання задавати))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 27 гру, 2023 20:44
mephala написав: Bobua написав:То що тоді -- завтра вибрати 400 морськ.свинок в депутати, і кричати щодня, чому ж вони такі тупі і чому не воюють?
це ви членкинь партії зе назвали свинками я так зрозумів? ЗІ коли депутати від партії зе йшли в міністерства їх чомусь заміняли по списку і ніяких істерик про те що нікому буде голосувати не було. подвійні стандарти? як в міністерство то заміна є а як на фронт то немає? я розумію що та кількість нічого не вирішить але це маркер про те як влада ставиться до мобілізації себе і народу.
Яке цікаве пересмикування... Ой і хитрі ж ці розганячі органів держ.влади... Коли ідея розігнати просто так, і “якось воно та буде, бо ще ніколи не було так, аби ніяк не було” -- блискуча, чарівна, вражаюча ідея... не була підтримана зашкарублими міщанами -- з`явилась ще чарівніша! Відродження матріархату та ін. Амазоній!! Світ має добряче запастись попкорном... Вкраїна у війні, а у ВР та у всій іншій владі -- самі лише амазонки... У мирний час вони чомусь не хотіли (не могли?) потрапити у владу. А під час війни, коли виклики і навантаження зросли на порядок -- вони експериментуватимуть... Перша країна у відомій історії, де при владі самі лише жінки... І цікаво, а як такій країні комунікувати з тією купою країн, які досі жінок за людей не вважають (а це, до речі, всі у яких нема (майже) жінок у владі)...
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 27 гру, 2023 20:47
Успіх , спочатку відіпаш 22міс на фронті, як я - а тоді можеш задавати такі питання!
А чому саме 22 місяці? А нити ти коли почав? Через 10 чи 12 міс? А чому це 14 чи 15 рік для тебе лєпєт? Бо тебе там не було? А для тих хто з котла виходив, чи кого збивали в перші дні як в 14-м , так і в 22-му, зовсім не лєпєт. То може і ьвої 22м не такі як я б хотів? Ти ж не в піхоті? То може тобі треба 220 місяців, щоб було як 22 в піхоті?? Тому ото прикрий ротик. Тут кожному якби хоча б по року відбути , і твоя черга буде через 10 років.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 27 гру, 2023 20:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2463 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 27 гру, 2023 20:47
vitaliiangel написав: Успіх написав:Один Лімпопо пише з Занзібару (нагадує наших закордоном, які одягають вишиванку і на весь ютюб кричать, як їм болить за Україну) - Друга, ховає свого чоловіка під спідницею і каже, що як прийде повістка, то тоді чоловік і піде на фронт(а що, плять, самому прийти в ТЦК - релігія не дозволяє?)
я по крайней мере честный ухылянт. Дал военкому шоколадку с орешками и он пообещал меня не трогать.
Я так і думав, що ми корупцію ніколи не поборемо, якщо ми її самі "годуємо" От і я вже придивляюсь до шоколадок, які вибрати... щоб дати їх віртухаям 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 27 гру, 2023 20:54
Hotab написав:щоб було як 22 в піхоті??
Ну, за штурвалом гелікоптера - теж якось зовсім не як в піхоті  Так що свою ротяку не дуже розкривай Ще раз кажу - як так, що Рідна Ненька Україна - у вогні, а Лімпопо поїхав в Занзібар, щоб по готелях в басейнах плавати?🤦🏻 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 27 гру, 2023 20:56
Bobua написав: mephala написав: Bobua написав:То що тоді -- завтра вибрати 400 морськ.свинок в депутати, і кричати щодня, чому ж вони такі тупі і чому не воюють?
це ви членкинь партії зе назвали свинками я так зрозумів? ЗІ коли депутати від партії зе йшли в міністерства їх чомусь заміняли по списку і ніяких істерик про те що нікому буде голосувати не було. подвійні стандарти? як в міністерство то заміна є а як на фронт то немає? я розумію що та кількість нічого не вирішить але це маркер про те як влада ставиться до мобілізації себе і народу.
Яке цікаве пересмикування... Ой і хитрі ж ці розганячі органів держ.влади... Коли ідея розігнати просто так, і “якось воно та буде, бо ще ніколи не було так, аби ніяк не було” -- блискуча, чарівна, вражаюча ідея... не була підтримана зашкарублими міщанами -- з`явилась ще чарівніша! Відродження матріархату та ін. Амазоній!! Світ має добряче запастись попкорном... Вкраїна у війні, а у ВР та у всій іншій владі -- самі лише амазонки... У мирний час вони чомусь не хотіли (не могли?) потрапити у владу. А під час війни, коли виклики і навантаження зросли на порядок -- вони експериментуватимуть... Перша країна у відомій історії, де при владі самі лише жінки... І цікаво, а як такій країні комунікувати з тією купою країн, які досі жінок за людей не вважають (а це, до речі, всі у яких нема (майже) жінок у владі)...
яке цікаве пересмикування. в ну давайте в студію цитату де я пропанував розігнати органи держ влади? або жуйте капелюха привселюдно. це по перше. а по друге - я вірно розумію що ви жінок тримаєте за другий сорт і геть відкидаєте фемінізм та емансипацію? (про що нам вже всі вуха пожужжали за надцять років) ЗІ якщо ви ввадаєте зо в депутатів така важка робота що жінки її фізично не в змозі виконувати - як ви думаєте нащо вони взагалі туди балотувалися? мабуть на заводі в цехах жінкам легше 
Востаннє редагувалось mephala в Сер 27 гру, 2023 21:00, всього редагувалось 1 раз.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
|