Рідна Ненька Україна - у вогні, а Лімпопо поїхав в Занзібар
Рідна ненька у вогні, а восьмикласний і двокоридорний неотесаний чурбан ходить з незаконними (у Львові заробленими) бойовими виплатами в спітнілій долоні і шукає кому вручити, щоб незаконно звільнитись. То закривай ротяку і служи ще 36 місяців)) Бо з твоєю освітою нема чого робити в цивільному житті воюючої країни. ))
Ще раз кажу - я відіпашив 22міс і ще планую мінімум 2міс відіпашити! Ще б кожен так відіпашив, як я - то може і краща ситуація була б на фронті!
Успіх, ви красень. Як би ми тут не глумилися, впевнений, всі вас поважають за вашу нелегку роботу. Війна усих зробила трохи неповноцінними в емоційному плані, тож всі злі, знервовані та не витримані. Не переймайтеся цим. Дякую вам
Источник ВЧК-ОГПУ сообщил данные о потерях после атаки на десантный корабль Новочеркасск в Феодосии. Со слов собеседника, в ночь на 26 декабря весь личный состав был поднят по тревоге «Авиационная опасность», о которой ранее сообщал ВЧК-ОГПУ. Военнослужащие: контрактники (77 человек на службе официально) и срочники (точные количество не известно) в момент прилёта находились на корабле и больше половины из них с высокой долей вероятности погибли. По внутренним учётам Минобороны 33 моряка и 4 солдата срочной службы числятся пропавшими без вести. С момента атаки прошло больше суток и скорее всего никого из них не найдут живыми. 29 человек были ранены, среди них есть и офицеры: командир БДК капитан 2 ранга Николай Степаненко (повреждена ключица и плечо) и старпом сейчас лежат в госпитале в одной палате. Трое из них в тяжелом состоянии, один уже был транспортирован в Москву в госпиталь Вишневского, двое ожидают перевозку туда же.
Дюрі-бачі написав:Не розумію я місцевих: яке право є казати криве слово Успіху у тих, хто не воює?
Не воює (на фронті) - 98% громадян України. Долярчик на нулі не був -арта, мінімум 5-15 км від лінії нуля ... тобто долярчик не входить в тих 30% ЗСУ яка на нулі Всі 98% винні долярчику? чи й він комусь винен більше ніж йому?
Дюрі-бачі написав:Не розумію я місцевих: яке право є казати криве слово Успіху у тих, хто не воює?
Не воює (на фронті) - 98% громадян України. Долярчик на нулі не був -арта, мінімум 5-15 км від лінії нуля ... тобто долярчик не входить в тих 30% ЗСУ яка на нулі Всі 98% винні долярчику? чи й він комусь винен більше ніж йому?
Воно то так, та трохи не так Переважна відстань 5-6-7-8км від лінії фронту, але!!! Але що може по нас у відповідь паперові снаряди прилітають? Може від паперових снарядів, якими нас криють - майже половина хлопців контужені? Від паперових снарядів загинули і поранило деяких хлопців?
Це тобі не в памперсі з дивану писати сюди цифри зі стелі!
Долярчик певний час отримував сотку - тож ніби був
Ще раз кажу - я відіпашив 22міс і ще планую мінімум 2міс відіпашити! Ще б кожен так відіпашив, як я - то може і краща ситуація була б на фронті!
Успіх, ви красень. Як би ми тут не глумилися, впевнений, всі вас поважають за вашу нелегку роботу. Війна усих зробила трохи неповноцінними в емоційному плані, тож всі злі, знервовані та не витримані. Не переймайтеся цим. Дякую вам