Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62866287628862896290 ... 14776>
Повідомлення Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:31

pesikot Я так розумію це черговий Будапештский меморандум. Не бачу ні конкретних зобов'язань фінансування України (у % ВВП чи мільярдах Фунтів), ні зобов'язань воювати з москалями, ні "ядерного зонта"...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:36

_hunter написав:Как оно там было? -- на четвертый день Зоркий Глаз заметил ... :lol:
Украинские власти не могут самостоятельно в полном объеме обеспечить пенисонерам необходимые выплаты. В случае отсутствия пенсий пожилые люди "просто умрут".

Об этом во время визита в Латвию заявил президент Владимир Зеленский, отвечая на вопросы журналистов о западном финансировании.

"Мы многое производим и многое получаем, как помощь. Когда нет финансирования, мы должны понять, что мы не можем не дать пенсионерам пенсию. Я сейчас не давлю на жалость... Мы не можем им не дать это, это просто невозможно, потому что умрут старые люди. У нас более 11 миллионов пенсионеров. Это не шутки. Много ли таких стран в Европе. Пенсионеров никто не поддерживает, кроме государства", – сказал глава государства.

тут намьок партнерам: "я ні прічьом, але не буде помощі, надлишокові пенси на вашій совісти"
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:39

Дюрі-бачі написав:pesikot Я так розумію це черговий Будапештский меморандум. Не бачу ні конкретних зобов'язань фінансування України (у % ВВП чи мільярдах Фунтів), ні зобов'язань воювати з москалями, ні "ядерного зонта"...

Соскін на свому каналі каже, що цього року десь 2+ ярда фунтів і ще 2+ наступного
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:43

_hunter написав:
  unicdima написав:
  _hunter написав:Америка и Бриты бомбят Йемен -- интересно, закрыли ли хуситы кордоны? :roll:

уже не бомблять.

а когда бомбили -- закрывали? :roll:

щоб закрити кордони треба їх контролювати
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:47

flyman написав:
  _hunter написав:Как оно там было? -- на четвертый день Зоркий Глаз заметил ... :lol:
Украинские власти не могут самостоятельно в полном объеме обеспечить пенисонерам необходимые выплаты. В случае отсутствия пенсий пожилые люди "просто умрут".

Об этом во время визита в Латвию заявил президент Владимир Зеленский, отвечая на вопросы журналистов о западном финансировании.

"Мы многое производим и многое получаем, как помощь. Когда нет финансирования, мы должны понять, что мы не можем не дать пенсионерам пенсию. Я сейчас не давлю на жалость... Мы не можем им не дать это, это просто невозможно, потому что умрут старые люди. У нас более 11 миллионов пенсионеров. Это не шутки. Много ли таких стран в Европе. Пенсионеров никто не поддерживает, кроме государства", – сказал глава государства.

тут намьок партнерам: "я ні прічьом, але не буде помощі, надлишокові пенси на вашій совісти"

Это-то понятно. Меня другое удивляет: Архистратиг про "экономический фронт" вспомнил на второй год -- "выдавив" из страны где-то лям/два наиболее экономически активных граждан...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:58

_hunter написав:Это-то понятно. Меня другое удивляет: Архистратиг про "экономический фронт" вспомнил на второй год -- "выдавив" из страны где-то лям/два наиболее экономически активных граждан...

розшифровка на 1:30
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:59

unicdima написав:Та й з авіацією незрозуміло як, кілометри мінних полів Ф-16 не розмінує.
На Білгородську область наші пішли, але як відволікаючий маневр, недалеко і кацапи не повелися. А на Бєлгород реально було піти, з сторони Шебекіно у них взагалі голо було і сил у нас було достатньо. Я тоді якраз там був. Зараз вже той напрямок у них прикритий, там і окопи з перекриттям і мінні поля.
Так, тупик. Тепер вже не знаю як з цього виходити.

Ну пішли би на Білгород. І? Навіть припустимо взяли би Білгород. І? Що це дає? Війна припиниться? Думаю ні, думаю розгориться ще більше і в РФ з'являться плакати типу "Вставай страна огромная", "Родина-мать зовет" і т.д. В РФ почнеться масова мобілізація "для захисту Білгорода від фашистів". Але звільнити будуть зовсім не Білгород, звільняти будуть Запоріжжя, Херсон і т.д.! Думаю в путіна хвать мозгів щоб до нього додуматись. І що ми будем робити коли мільйони мобілізованих москалів попруть на Запоріжжя?

Тупік виник не вчора, він виник 24.02.22, а можливо ще раніше. Події які призвели до сьогоднішнього "тупика"(я б не назвав це тупиком) цілком логічні і досить прогнозовані.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 12 січ, 2024 19:59, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:59

pesikot написав:Безпекова угода між Україною та Великою Британією – повний текст
Зазначається, що основними компонентами зобов’язань щодо безпеки, наданих Україні Британією у цій угоді, є:

→ надання Україні всебічної допомоги для захисту та відновлення територіальної цілісності в її міжнародно визнаних кордонах, включно з територіальним морем і вільною економічною (морською) зоною, відбудовою національної економіки і захисту її громадян;

→ запобігання та активне стримування і протидія будь-якій військовій ескалації та/або новій агресії з боку Російської Федерації;

→ підтримка майбутньої інтеграції України до євроатлантичних інституцій, зокрема шляхом підтримки планів реформ України та сумісності з НАТО.

Прем'єр-міністр Великої Британії Сунак оголосив про надання Україні найбільшої військової допомоги у розмірі 2,5 млрд. фунтів стерлінгів, включаючи більше протитанкового озброєння, ракет та артилерійських снарядів.
https://unn.ua/news/sotni-tysiach-snari ... hy-ukraini

Британія засипає допомогою
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 січ, 2024 20:01

"На жаль, інформація підтвердилась. У смт Березнегувате військовослужбовець, старшина, здійснив близько 6 пострілів з закріпленого за ним автомату у заступника командира роти. На місце було здійснено виїзд для огляду, допитано свідків. Зʼясовуємо!, — розповів Андрій Кльопов.

Наразі триває досудове розслідування, яке здійснюється слідчим управлінням ГУНП Миколаївської області. Водночас процесуальне керівництво здійснює Миколаївська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією статті 1 частини 115 "Умисне вбивство". Слідчі дії тривають.
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3342 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 січ, 2024 20:03

andrijk777 написав:
  unicdima написав:Та й з авіацією незрозуміло як, кілометри мінних полів Ф-16 не розмінує.
На Білгородську область наші пішли, але як відволікаючий маневр, недалеко і кацапи не повелися. А на Бєлгород реально було піти, з сторони Шебекіно у них взагалі голо було і сил у нас було достатньо. Я тоді якраз там був. Зараз вже той напрямок у них прикритий, там і окопи з перекриттям і мінні поля.
Так, тупик. Тепер вже не знаю як з цього виходити.

Ну пішли би на Білгород. І? Навіть припустимо взяли би Білгород. І? Що це дає? Війна припиниться? Думаю ні, думаю розгориться ще більше і в РФ з'являться плакати типу "Вставай страна огромная", "Родина-мать зовет" і т.д. В РФ почнеться масова мобілізація "для захисту Білгорода від фашистів". Але звільнити будуть зовсім не Білгород, звільняти будуть Запоріжжя, Херсон і т.д.! Думаю в путіна хвать мозгів щоб до нього додуматись. І що ми будем робити коли мільйони мобілізованих москалів попруть на Запоріжжя?

Тупік виник не вчора, він виник 24.02.22, а можливо ще раніше. Події які призвели до сьогоднішнього "тупика"(я б не назвав це тупиком) цілком логічні і досить прогнозовані.

не йти на Білгород, а обійти через Валуйки у Сватове/Старобільськ
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 62866287628862896290 ... 14776>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти