Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 64616462646364646465 ... 14728>
Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 14:33

drevlyanin написав:Тому всерйоз розглядаю питання своєї перекваліфікації з сервісу та "білясільськогосподарського" виробника в повноцінного фермера, для початку хоча б міні, добре що деякі знання та такий-сякий досвід у наявності.
неожиданно. Не так давно я пробовал фантазировать/моделировать тему, что делать если исчезнут источники дохода и работы не будет? кроме вариантов "вернуться в пещеры" ничего в голову не пришло. Деградация как и онтогенез протекает по неписанным Законам, предполагающим возвращения к более ранним формам деятельности, мышления, образа жизни. Со мной активно спорил ЛАД, видимо ему известны другие нозологии дизонтогенеза. С учёными тяжело спорить :D
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 14:34

З двох претендентів на руку та серце, Ви би вибрали захисника Успіха, чи чевекашника хотаба?

Спочатку оберу flyman, щоб допомогти йому швидше потрапити на фронт)))
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 14:39

fler написав:
ПС. Новина про перемогу Трампа на праймеріс засмучує. Якщо він виграє вибори, то Україна може втратити окуповані території. Це виграш для рф і відповідно для Китаю, також відкривається можливість Китаю захопити Тайвань. Таким чином США суттєво програє у глобальному протистоянні Китаю. Навіть не хочу уявляти до чого це призведе через кілька років, коли рф відновить військовий потенціал((..

Ну от звідки така впевненість-маєте власну машину часу? Чи ОП недалекоглядно поклало всі яйця до кошика демократичної партії і тепер не знає що робити?
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 14:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

yriksotnikov написав:просто діти 00х більш розумні та поїхали раніше))
доречі ось і відповідь кому насправді потрібна держава.

боюсь що за такою логікою в результаті прийдемо до висновку що держава потрібна тільки нашим казнокрадам

Бо ж "генофонд" вважає що його треба берегти а воювати має його батько з ровесниками, з іншого боку 45+ вважають що вони цінні спеціалісти та й сили вже не ті. Жінки теж сильно проти. Бідні нехочуть бо нема майна, багаті нехочуть бо податки, чиновники нехочуть бо броня.
тоді хто, тільки Успіх?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 15:02

yriksotnikov написав:взагалі-то я за рівність)
я за те, щоб мобілізували з кожної вікової категорії рівний відсоток. Насправді в вас вийте та ж картина що й зараз. з 10 людей в вас буде тільки один 27 (умовно). так склалося що в 96 народилось найменше дітей, і це об'єктивний факт.
І за гендерну рівність також, але суспільству ще далеко до цього.
Так що ні, дискримінація за віком, статтю чи майном - не ок)

Така собі логіка з упором на потенційну цінність 27 річних як батьків і донорів пенсійної системи.
По перше для відтворення популяції дефіциту спермодонорів нема :lol: даж якщо дотримуватись традиційної технології запліднення легко можна розводити людей утримуючи поголівя 1 до 10 :lol: .
Смисл Вашої системи є тільки якщо розглядати чоловіка як годувальника.
Тіпа потенційно Ви кращий годувальник як 40річний. Тепер питання які в нас гарантії шо Ви не втечете за кордон й не кинете нас майбутніх пенсіонерів? Правильно, ніяких.
Які гарантії шо ви будете годувальником своїх дітей тут? Взагалі є гарантії шо будете розмножатись а не чайлдфрі? Або не голубий? :lol:
Для прикладу я 43річний. 2 дочки в мене вже фертильного віку , но обидві в європах. Участь моя як батька чисто символічна. Зара на другому колі в мене вже
Офіційно 2 дочки, старшій 3 роки меншій 2. Ну й опять з батьківством щось пішло не так ... війна
жінка правда щитає , шо це в мене запланований маневр .)
Короч до чого це я? В наше врємя вірить нікому нізя. Мені можно :lol:
Кордони на виїзд перекрити на 50р. В 27 років пора вже на вас спіногризів зо 3 вішать щоб витянули крізу або на фронт. Тепер щодо призиву жінок до 38 призив в роддом. Відстрочка тіки бєрємєнна, 3 неповнолітні дитини або до 5р дитині.з 38 до 55 призивний вік в армію.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 15:03

Letusrock написав:
  yriksotnikov написав:просто діти 00х більш розумні та поїхали раніше))
доречі ось і відповідь кому насправді потрібна держава.

боюсь що за такою логікою в результаті прийдемо до висновку що держава потрібна тільки нашим казнокрадам

Бо ж "генофонд" вважає що його треба берегти а воювати має його батько з ровесниками, з іншого боку 45+ вважають що вони цінні спеціалісти та й сили вже не ті. Жінки теж сильно проти. Бідні нехочуть бо нема майна, багаті нехочуть бо податки, чиновники нехочуть бо броня.
тоді хто, тільки Успіх?

Чому УСПІХ ?
Ось ви багато чого пишите і уявляєте себе дуже обізнаною людиною .
Що ж ви себе не рахуєте
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 15:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Президент УЄФА боїться виходу України та Ізраїлю на Євро-2024
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 15:07

detroytred написав:
  drevlyanin написав:Тож може потрібно звільнити нездар та віддати набір до війська у руки професійних рекрутерів?
Наші ж управлінці все бояться віддати частину влади, повноважень та фінансування "чужим", тому крім зневаги, інших почуттів у пересічного викликати не можуть.

Ви неповністю зрозуміли думку стосовно безальтернативності примусу.
Малось на увазі, що за існуючих умов, йому альтернативи нема.

Зміна умов то якесь табу? З таким підходом згодом може виявитися, що альтернатив здачі нема.
Будемо лише чекати та спостерігати?
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 15:13

drevlyanin

чи не матимемо ми продовольчу кризу

сучасні технології в с/г потребують мінімальну кількість робітників (десь на порядок менше, ніж 50 років тому), але в зв'язку з війною дешевше найняти 15 людей з найближчого села за 200грн/день (саме таку суму платили селянам літом 2023), які працювали на зборі врожаю (солодкий перець/баклажани/морква/томати), всі люди віком 50-55

натрапив на опис схеми з нелегальним збіжжям
https://t.me/sekretikiotiro4ki/2507
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 15:13

yriksotnikov написав:
  Hotab написав:Можна спробувати щось таке, як здається вище ви казали:
Хто спроможний платити - платить ще більше. Тобто я віддаю не 50 кгрн, а 75 ,муха не 5, а 25 кгр (і хай не каже, що поїде в Грузію на 1%, не поїде нікуди) а на збільшені збори з податків вже солодшою цукеркою (не 100, а 200 кгрн щомісяця) і обовʼязково батогом (а це вже примус) відправити на фронт неефективних вітальєнів.
Але це все одно примус.
ну це вже дискримінація за майновим станом) кріпаки нехай воюють, а пани утримують це військо)))
Отже
Навіть зараз є кілька видів дискримінацій
1 Дискримінація по статі - жінки під примусом не йдуть
2 Дискримінація по швидкості сперматозоїдів і фертильності дружини - більше 2 діте під примусом не йдуть
3 Дискримінація по віку дітей - якщо троє менше 18 років - не йдуть
4 Дискримінація по віку - до 27 і після 60 - не йдуть
5 Дискримінація по освітньому рівню - з ученими званнями не йдуть
6 Дискримінація по періоду отримання вищої освіти - стеденти вишів які ЩЕ вчаться - не йдуть , на відміну від тих хто вивчився або не встиг
7 Дискримінація по відношенню до силових структур - міліція і мчс - бронь
8 Дискримінація по місцю праці- якщо двірник на оборонному - то броня
9 Дискримінація по рівню влади - якщо депутат сільради то йде, якщо депутат ВР то не йде...

То чим дискримінація по майновій ознаці Вас лякає?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 64616462646364646465 ... 14728>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему