"Я навіть і не знаю, яка є нас перевага. Єдина наша перевага - це люди". Але командир так і не пояснив, як воювати з не такими вмотивованими, і ще й без цієї переваги?
Bobua написав:Що нині дає “побути у війську”? Чому військовозобов`язаним в тилах так весело живеться і вдається крутити дулі війську?
Бо ЧОМУСЬ до цього часу жоднній "військовій верхівці" не прийшло в голову, що треба РОБИТИ ЧІТКІ ТЕРМІНИ?!!! Що треба робити військову службу "позмінно"!(наприклад, рік-через-три роки, чи рік- через 4-6р, в залежності, яка є кількість придатних 27-60р)
Ну, невже, всі там такі без мізків, що не знають, що лише кончених зеків/покидьків суспільства можна ув'язнювати/позбавляти волі і ще й на довічно, чи на 36-48міс?!🤦🏻🤦🤦♂️ Але ж не воїнів ЗСУ!!!!!!!!!
alex lem написав: А потім коли стали техперсонал з авіації пхати в авіапольові дивізії
Я тоді зтер повідомлення, але, виявляється, в інеті є усе))
Тому оскільки Ви вкотре загадуєте про "авіапольові дивізії", то в Багдаді є все 22 Березня 2023: *Зведена стрілецька бригада Повітряних Сил Збройних Сил України активно готується до виконання завдань на полі бою. Бригада була створена зовсім недавно, проте більшість офіцерів, сержантів та солдатів, які увійшли до її складу, вже мають за плечима чималий бойовий досвід. Кістяком підрозділу стали воїни зведеного загону «Дика качка», які неодноразово відзначились у боях у 2014-2015 роках, утримували стратегічно важливі позиції та нищили окупантів.* https://armyinform.com.ua/2023/03/22/no ... -do-boyiv/
Коментар під статтею не передає і відсотку дивовижних див там. __________________________________ Стосовно відстрочки в новому Законопроекті саме зрозуміле пояснення змін ось тут: https://armyinform.com.ua/2024/01/31/mo ... dstrochku/
Розмова двох знайомих - один з арти, другий - з штурмовиків: Ш: - Що вам платять? Ар: - Та за виїзд... Ш: - То скільки в місяць набігає? Ар: - Кому як... і 40+ і 50+ і 60+... Ш: - Нам теж начальство хотіло зробити "за виїзд", так ми твердо сказали - як не зробите всім однаково 100К, то самі підете штурмувати! Ар: - і? Ш: - і все нормально, всі отримують(вже отримали) 100К! Хоч ми, як і ви, міняємось 2/через/2дня, чи 3/3, чи 4/4 і т.д - як коли вийде.
Отаке
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 31 січ, 2024 21:21, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав: а толку з здоровя ухилянта? Одному прострелять 10 бігати перестануть. Гнати кажете таких з зсу? а кого замість нього? Вас? Мене? Дестроярда? Потянете командування 5 тьма тисячами мобілізованих?
Тут два аспекти: 1. Розглядати людину з точки зору толку-користі - це шлях до Матриці з батарейками. 2. Починати прострілювати колінки громадянам - це шлях до розстрілів за три колоски.
Ну ладно бусики, як примус, але вогонь на ураження (в колінку) -- це вже за межами усього. Тим паче що чому цей комбриг не пропонує його ввести у себе в бригаді, наприклад, за відмову від виконання наказу або крадіжку?