|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 02 лют, 2024 14:08
detroytred написав:В ідеалі да. А на практиці демократії чомусь категорично відились ділити хоч трохи громадян за якимось ознаками.
ну це таке було, фантазії на тему, навіяні безвихідною ситуацією. перший пост був про варіанти, що можна зробити за 2 роки гіпотетичної паузи у війні. щоб кожен мав час знайти свій шлях і не було потім образ - за два роки союзники визначаться чия і яка перемога/непоразка їх влаштує - влада визначиться чи бруківка чи дрони - а народ, як у вільній демократичній країні, визначиться як йому жити і за що помирати і через 2 роки всі будуть готові, і зустрінуть війну в місці вибраному по своїй волі
P.S. Можна за два роки розробити різні обмеження для небажаючих воювати / тих хто не в оперативному резерві, наприклад : обмеження виборчого права, володіння землею чи нерухомістю, займання держ.посад, доступ до безкоштовної вищої освіти і так далі. В будь-якому разі це буде більш чесно ніж валяти дурака стільки років а потім закрити кордон заднім числом
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 лют, 2024 14:09
Slon_Nosov написав:ну тоді спостерігаєм далі до чого ведуть більшість виборців 60+ та особи з синдромом Данінга-Крюгера без офіційної роботи.. 
Їх бажання лише враховуються. Не більше. Якщо б вони вели, то демократії давно б реально! втопли в популізмі. І можновладці давно б були лише інструментом виконання бажань більшості. Але ж це не так. Далеко не так.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 лют, 2024 14:11
Letusrock написав:звісно можуть бути ризики про які ви пишете, але вони вже є. При бажанні прямо зараз можна наплювати остаточно на конституцію, приймати будь-які закони, паралельно бусифікувати, прострілювати коліна, виламувати двері, конфісковувати і так далі
вы полностью правы, все описанные мной риски уже есть, то есть меняем шило на мыло.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 02 лют, 2024 14:11
Успіх написав: Бетон написав:Все це я згоден поміняти тільки на те, щоб держава до мене не лізла. Я взагалі не хочу нічого не від кого: ні медицини, ні послуг, ні освіти - не треба нічого. Я все куплю сам. Тільки підіть з нашого життя
Хех, тут щось аналогічне і я писав десь 5-6р. тому... Так мене за це так тутешні коршуни заклювали, що просто капець! Тобто, по їх хотєлках, ти просто МУСИШ/ПРИРЕЧЕНИЙ жити в умовному акваріумі і ні кроку з нього!!! 
Як заробляти гроші на теріторіі , то нормально , а як захищати теріторію де заробляеш , то ідіть ви в сраку ? Та ні хлопці , щось не так )))) . Ось парламент прийде до згоди і всі підуть куди їм запропонують . Фантазувати не буду , самі думайте куди вам краще .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: П'ят 02 лют, 2024 14:14
Letusrock написав:перший пост був про варіанти, що можна зробити за 2 роки гіпотетичної паузи у війні.
поднимать эффективность взаимодействия государства и пэрэсичного. После войны выстрелит безработица, и те кого сейчас пакуют в бусики окажутся никому не нужны. Если проволоку гнуть туда-сюда, она сломается. Бетон просто хочет стабильности, чтобы его как стадо не гоняли туда сюда. viewtopic.php?p=5681622#p5681622
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 02 лют, 2024 14:17, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 02 лют, 2024 14:16
ЛАД написав:1. Де брехня? 2. Чому Ви не написали про брехню whois2010? Вважаєте, що у нього все вірно? 3. Від whois2010 відповідь не отримав.
Скарг я не писав. Ваші питання, цитовані мною, брехливі, бо містять брехню і маніпуляцію, і я вам відповів на них вчора. Чому ж ви повторюєте їх іншій людині?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 лют, 2024 14:25
холява написав:і всі підуть куди їм запропонують . Фантазувати не буду , самі думайте куди вам краще .
варіанти аж два : піхота або штурмовики. Вашому бажанню чужої крові позаздрять навіть вампіри
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 лют, 2024 14:30
vitaliiangel написав:Революционеры в 1917 были недовольны положением своего сословия. При царе их щемили, при Ленине/Сталине начали щемить щемилетей. Когда щемители закончились выдумали сословие "врагов народа" а в Германии евреев.
Какая-то жуткая каша. Революционеры в 1917м отнюдь не были забитым эксплуатируемым сословием. Это были довольео обеспеченные люди, которые тупо хотели власти, а не подчиняться царю. Конечно, привлекли для революции массы недалёких недовольных, что они были никем, а станут всем. Но разве такой опыт не показывает, что не совсем уж тупой диктатор не будет доводить ситуацию до бунтоопасной? А выделение какой-то группы во враги народа - это совсем не про повышение благосостояния других за их счёт. Это делается для сплочения нации вокруг диктатора потому, что человек такая зараза, что ему понятно сплотиться против кого-то, терпеть лишения и выполнять любые приказы диктатора потому, что родина опасносте. А как нет врага, так начинается разброд и шатание.
-
moveton
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 709 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: П'ят 02 лют, 2024 14:34
Letusrock написав: холява написав:і всі підуть куди їм запропонують . Фантазувати не буду , самі думайте куди вам краще .
варіанти аж два : піхота або штурмовики. Вашому бажанню чужої крові позаздрять навіть вампіри
Сколько человек с более чем 1 ВУЗом вы знаете в штурмовиках или пехоте? Причём с условием что это не их выбор, а направление ТЦК.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 лют, 2024 14:34
Slon_Nosov написав: katso написав: moveton написав:Ооо, разрешать ли голосовать только прошедшим армию - это давний холивар.
Женщины, инвалиды и пенсионеры - не голосуют?
В ідеалі щоб голосували лише платники податків, але це декому несподобається.
Я с этим согласен. Более того - я за двухпалатный парламент где мы, простые смертные, выбираем выборщиков в обмен на обещания "отремонтировать подъезд и покрасить лавочки во дворе" - а они уже думают о глобальном. Как в США или Франции. Но выше речь была о праве выбора только тем кто воевал, вот я и спросил - с инвалидами пенсионерами и женщинами что делать будем?
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
|