|
|
![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?розмовляв тут з іноземцем, який професійно займається українським питанням, почав мене лікувати з цифрами скільки важить український митно-контрабандний ринок, я такий собі уважно киваю у відповідь, поки він мені якісь цифри від стелі аля зед чи зрадио наводить, а сам думаю - ти ще про український неоподактований і нічим не врегульований рекет під ханжескою назвою «ріелторство» і його реальні обʼєми не підозрюєш, лошара
а рили зараз живуть краще ніж програмісти, десь на рівні блогерів та «експертів», а виглядають взагалі як кінозірки, серйозно
![]() Навіть в економі, "якому нікуди падати", бувають хороші пропозиції.
Точно знаю що 2к цегляна 44кв.м, на 7 з 9 поверхів з ліфтом, на Кучера (Борщагівка) була продана за 33,5к. І недавно на Відраному проспекті 2к 40кв.м панелька, на середньому поверсі хрущівки за 32,8к. Обидві ціни з комісіями і самі квартири вбиті. Але якщо подивитися на актуальні схожі оголошення, то ціни 39-45к. І в кожному другому такому оголошенні у вікнах видно ще яскраво зелені дерева. Ринок потроху просідає, але це не видно, бо на реально хороші пропозиції ще є покупці, а дороге сміття в оголошеннях - малює уявну ринкову ціну. ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Вообще достаточно удивительно, что машины стоимостью и подороже квартир, владельцы продают самостоятельно (либо сбрасывают перекупам (когда им эти 5-10 тыс не играют роли) но машина при этом одна и ее не продают колхозом), а вот с рынком квартир такой эволюции до сих пор не произошло.
И, опять же, за эти десятилетия должны были вырасти настоящие профи риелторы, которые предоставляли бы сервис, но увы. ![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?автівки зараз взагалі можна самостійно переоформляти через дію а з рилами - досі немає політичної волі на законодавчому рівні владнати це питання, насправді професійні люди там є, але вони повинні мати ліцензії, сплачувати податки і жорстко контролюватись державними органами бо нині ріелторство - це такий доволі простий спосіб для вчорашнього таксиста або доярки заробляти серйозні гроші, там дуже багато лівих людей до речі «внутрішні неоподатковані резерви» наші іноземні партнери вбачають і в ринку оренди житла також
![]() Таксисты по сравнению с этими оп.здалами-выглядят гораздо адекватнее и приятнее в общении.Это оскорбление для таксиста сравнивать их с риелторами,потому как таксисты реально работают- хоть что то делают,руль крутят-рискуют попасть в аварию на дорогах,должны быть собраны и внимательны.Будь моя воля,загеноцидил бы всех,кто имеет отношение к Украинскому риелтерству,этой гильдии окуевших присосок мародеров-метродотелей. ![]() Йшла 11585 сторінка обвалу. Може бути деякий рух вниз якщо кац@пи перейдуть в наступ по кільком напрямкам. Або реальний обвал якщо війна переросте в світову. А зараз - чого її продавать. В європах поять кормлять, податку на власність в нас фактично нема. Ринок аренди живий - якщо є ремонт то можна здати.
|
|