Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Driver написав:Sense Bank, такой вопрос. Есть депозит "Мобильный" на 29 дней со включенной пролонгацией. Раньше по нему приходили проценты 115,13 грн. Но: предпоследний раз пришло 115,00 грн, а последний - вообще 114,79 грн Хотя все эти периоды ставка была 10% Вопрос: куда деваются проценты?
Вітаю! Зараз вам напишу у приватні повідомлення, щоб отримати ваші дані та вже деталізувати по депозиту.
Відповідь від банку: «Вітаємо, Ваше звернення розглянуто. Надіслано запит партнеру на приналежність терміналу до акції. Якщо підтвердять, зарахуємо бонуси.»
Невже я маю залежати від налаштувань терміналу сайту, якщо акційні бонуси обіцяні вами?))
Поясніть як працює система бонусів. Маю 607 бонусів але пише що нажаль немає покупок для їх повернення і щоб продовжував користуватись і вони з’являться. Які саме мають бути ці покупки ?
Ukrainian написав:Поясніть як працює система бонусів. Маю 607 бонусів але пише що нажаль немає покупок для їх повернення і щоб продовжував користуватись і вони з’являться. Які саме мають бути ці покупки ?
Покупка, за яку ви хочете повернути гроші, має відповідати умовам - тут деталі https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0013869859 Один бонус — це одна гривня з урахуванням податків. Повернути можна всю суму покупки за наявності достатньої кількості бонусів (мінімальна сума бонусів для повернення — 62,11). Якщо у вас є 607 бонусів, то ви можете повернути покупку яка буде від 50 грн. до 488,64грн. оскільки з суми бонусів вираховуються податки. Покупка має бути проведена за останні 30 днів, має пройти по рахунку і після списання операції з рахунку пройшло від одного до трьох робочих днів. Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Відповідь від банку: «Вітаємо, Ваше звернення розглянуто. Надіслано запит партнеру на приналежність терміналу до акції. Якщо підтвердять, зарахуємо бонуси.»
Невже я маю залежати від налаштувань терміналу сайту, якщо акційні бонуси обіцяні вами?))
Підкажіть, а ви оплату проводили на сайті Flowers.ua чи замовляли через мобільний застосунок партнера? Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
15% кешбеку нараховується за усі покупки в додатку партнера FLOWERS.UA, це вказано в умовах даної акції😔 Оскільки оплату ви провели через сайт, було подано запит з приводу ненарахування бонусів, Саме через це ми подали запит на партнера і потрібно очікувати рішення. Дане питання взяла в роботу, тому повідомлю як тільки матиму якісь деталі) Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
2XL написав:Давно не користувався програмою кешью. Підкажіть, за поповнення телефону на 72 грн треба мати на рахунку 86.04 бонуси?
Це ж наче як комуналка іде. Вона ж наче не приймає участь в кешью
В онлайн де можна сплатити з обраною сумою, щоб під нуль вивести ті горіхи?
Буду виходити з банку, бо мене від такої недолугої брехні просто вивертає:
Sense Bank написав:...Ви також написали нам у приватні повідомлення, але бачу, зараз спостерігається проблема при відправленні повідомлень у відповідь. Тому продублюю її вам тут... Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ️
2XL написав:В онлайн де можна сплатити з обраною сумою, щоб під нуль вивести ті горіхи?
Ну сплатить щось в онлайн-магазі. Ну там на Розетці, Алло, Дюна... Але я боюся, що от прям в 0 не вийде, бо якісь копійки залишаться. Не кидайте нас, з Алкою ж весело, вам далі сподобається
Amethyst написав:Не кидайте нас, з Алкою ж весело, вам далі сподобається
я закрив кредитку, ну її на. тут з цією алою спати потрібно, тільки відвернувся тебе вже вжарили, то 100 списали, то розрочку не відкрили, то гроші по картці не провелися, не н@х.. Тепер тільки транзитка