Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 68476848684968506851 ... 14458>
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 17:46

whois2010 написав:Сьогодні повідомляють про знищення московитськіх су-34 та су-35. За останні кілька днів це вже шість аппаратів. Схоже, у ЗСУ з'явилася нова іграшка. Не можуть же Петріот декілька днів вздовж фронту тягати

Приблизно по сотні літаків кожного типу в раші на озброєні плюс нове виробництво. Знищили десь 25% по самим скромним оцінкам.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 18:00

Ukrainian написав:
  whois2010 написав:Сьогодні повідомляють про знищення московитськіх су-34 та су-35. За останні кілька днів це вже шість аппаратів. Схоже, у ЗСУ з'явилася нова іграшка. Не можуть же Петріот декілька днів вздовж фронту тягати

Приблизно по сотні літаків кожного типу в раші на озброєні плюс нове виробництво. Знищили десь 25% по самим скромним оцінкам.

Хочу вірити, поки не можу. Не то щоб я абсолютно довіряв кацапському ресурсу F-B , але… Коли вони замовчують - це мабуть вони таки втратили і не визнають (як сьогодні) , але коли твердо кажуть «все вернулись , хахлы 3.14 здят», то у мене сумніви. Їх читають майже всі пілоти кацапії. Брехати їм в очі «патєрь нет» це якось надто цинічно, так швидко втратять довіру. . Та і якось дивно, коли крім наших заяв нема жодних фото і відео від очевидців. Зараз у всіх смарфони, і падаючі літаки (або уламки на землі) відразу в мережі. Тим більше що мова не про ЛБЗ, а тил.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 18:08

_hunter написав:
  yama написав:
  budivelnik написав:По офіційній заявці прес-служби 3 Штурмової Бригади
Воїни бригади знищили 1500 ворогів і ще 3500 поранили.
Чи розумієте ви що навіть у випадку 1 до 10 - Бригада втратила 150 вбитих і 350 поранених... і це успіх, бо у випадку втрат 1 до 5 - Україна гарантовано переможе.
звідки такий оптимізм по наших втратах ? Ізраїль їх не приховувує. А наші приховують, напевно є що приховувати ? Так би й написали ми в боях за Авідївку втратили в 5 раз менше людей ніж москалі, але є ні

Кстати да: там как-то МО шутканул про 100 тысяч и что нужно бы потери рассекретить.
Потом, похоже, кто-то ему цифры показал -- и к этой теме он больше не возвращался...
Ще раз
1 Я знаю де знайти ПОІМЕННИЙ список ВСІХ загинувших у війні 2014-по сьогодні мешканців Львівщини , в привязці до дати смерті
2 Я знаю як перевірити відповідність цього списку до дат і прізвищ закарбованих на дощечках 500+ могил доступ до яких відкритий
3 Я знаю що мешканці Львівщини це 4% від загальної кількості мешканців України

Тому стверджую
Втрати України 100 000 осіб в порівнянні з втратами росії 400 000+ осіб

ПС
Яма - Ви львівянин , звяжіться зі мною , я Вам покажу і поясню звідки ця цифра.

ППС
Шановні модератори , прохання на час війни трошки пообрізати можливості для корисних ідіотів - розганяти панічні настрої..
При чому ці настрої розганяються на перший погляд ніби й невинними питаннями...

Але коли сто разів сказати нью а потім запитати яка столиця США - у відповідь отримаєм Нью-Йорк , замість Вашингтон...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 18:13

Hotab написав:Хочу вірити, поки не можу. Не то щоб я абсолютно довіряв кацапському ресурсу F-B , але… Коли вони замовчують - це мабуть вони таки втратили і не визнають (як сьогодні) , але коли твердо кажуть «все вернулись , хахлы 3.14 здят», то у мене сумніви. Їх читають майже всі пілоти кацапії. Брехати їм в очі «патєрь нет» це якось надто цинічно, так швидко втратять довіру. . Та і якось дивно, коли крім наших заяв нема жодних фото і відео від очевидців. Зараз у всіх смарфони, і падаючі літаки (або уламки на землі) відразу в мережі. Тим більше що мова не про ЛБЗ, а тил.

вчьорашній 1 літак і сьогодні 1 - підтвердження є.
і Ф-Б також їх підтвердив

по іншій кількості наші також прикрашають реальність
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 18:21

Letusrock написав:
Нині в Україні теоретично є 11,1 мільйона чоловіків, які підлягають мобілізації. Саме стільки чоловіків від 25 до 60 років мають реєстраційний номер платника податків - ІПН. Понад мільйон осіб, 11% від усієї кількості, служать у різних структурах Сил оборони. Майже 3 мільйони чоловіків залишились на окупованих із 2014 року територіях, близько мільйона - перебуває за кордоном і ще щонайменше 1,5 мільйона мають різні групи інвалідності.
У підсумку реально мобілізувати можна лише 2,8 мільйона офіційно працевлаштованих людей і майже 0,6 мільйона активних ФОПів. Є ще чоловіки, які перебувають в Україні, однак державі про них взагалі нічогоне відомо, крім ІПН: вони ніде не працюють, не платять податки, не служать у війську. Вони просто є. І їх ціла армія - майже 950 тисяч, навіть забагато для того, щоб провести найближчим часом мобілізацію.
тобто нарахували моб. резерв 4,5 млн? Але судячи по тексту тут не враховані різні види "неівалідних" відсрочок: заброньовані, студенти, багатодітні, опікуни, родичі загиблих. Не враховані також люди з грошима хто не піде при любих розкладах (і їх діти теж).
В результаті для отримання бажаного числа 500тис - потрібно мобілізовувати кожного третього-пятого, а аж ніяк не 1 із 100, як писав містер "Генератор випадкових чисел"

Будівельник писав дві речі
Перша
Як я був у ТЦК - то повістку на службу виписували 1 на 100..
99% тих хто заходить в ТЦК - це люди які точно знають що їх не призовуть..

Тепер друге
В тому ж повідомленні про ТЦК було
5 млн військовозобовязаних - 0,5 млн потреба = 10%
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 18:23

_hunter написав:..............
>>> в данной статье говорится что никто не имеет права отобрать жизнь своим решением
это вы какое-то толкование смотрите?
Каждый человек имеет неотъемлемое право на жизнь.
Никто не может быть произвольно лишен жизни. Обязанность государства - защищать жизнь человека.
[b Каждый имеет право защищать свою жизнь и здоровье[/b, жизнь и здоровье других людей от противоправных посягательств

решение отправить человека "на 0" вроде как противоречит "защищать свою жизнь и здоровье" -- потому как для их защиты нужно максимально отдаляться от "ноля"...

Можно выделить иначе, вот так.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4856 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 18:23

Hotab написав:
  Ukrainian написав:

Хочу вірити, поки не можу. Не то щоб я абсолютно довіряв кацапському ресурсу F-B , але… Коли вони замовчують - це мабуть вони таки втратили і не визнають (як сьогодні) , але коли твердо кажуть «все вернулись , хахлы 3.14 здят», то у мене сумніви. Їх читають майже всі пілоти кацапії. Брехати їм в очі «патєрь нет» це якось надто цинічно, так швидко втратять довіру. . Та і якось дивно, коли крім наших заяв нема жодних фото і відео від очевидців. Зараз у всіх смарфони, і падаючі літаки (або уламки на землі) відразу в мережі. Тим більше що мова не про ЛБЗ, а тил.

https://twitter.com/Osinttechnical/stat ... 75305?s=20
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 18:31

fox767676 написав:
  mephala написав:
  fox767676 написав:--------------------------
mephala
а чому на податки саме ваших? він сирота і не було батьків які також би платили?---------------------------------
За ваших - ви питайте

Якщо у 20 років вистачало грошей сплачувати за контракти на навчання, то у 40-50 тим більш повинно вистачити на військовий збір, інакше незрозумілі інвестиції у навчання, ні з боку держави, ні збоку сім'ї

начали за здравие, закончили за упокой.
нащо ви змінили тему на військовій збір коли я вказав вам на ваші твердження що він вчився за податки саме ваших батьків?
що за безкультур’я змінювати тему розмови і навіть не примружуватися.

Що я змінив ?
Я закінчив 2 виша без військової кафедри за грощі сім'ї, ще 10+ екщаменаційних сертифікатів міжнародних вендорів. Не наполягаю на кордонах 1991. Плачу податки, великий військовий збір, пропоную закріпити це законодавчо.
Умовний опонент-одноліток отримав за держбюжет вищу освіту з військовою кафедрою, але має довідку що встиг медично поїзноситися, при цьому платить мізерні податки\донати але турбопатріотично вимагає від інших як не кордонів 1991, то хоча б захисту його нерухомості, а "гроші дасть США на захист демократія, вони завжди дають гроші захисникам демократії"
Спробуйте мене переконати, що якщо США гроші не дасть, то додаткове навантаження мусить брати не опонент а я.

Вам никто не запрещал вместо второго виша (или вместе с ним) закончить военную кафедру "за гроші сім'ї" хотя бы на контракте. Вместо "10+ екщаменаційних сертифікатів міжнародних вендорів" или, опять же, вместе с ними.
"Якщо у 20 років вистачало грошей сплачувати за контракти на навчання, то ... повинно було вистачити" и на военку.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4856 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 18:35

Xenon ,

вчьорашній 1 літак і сьогодні 1 - підтвердження є.
і Ф-Б також їх підтвердив

Ок, це добре. Най буде.
Я у них в коментах заблочений на всіх можливих акаунтах. Нема в мене сил там мовчати 😅
Тому бачу лише статті, без коментарів. А в своїх статтях по втратам по сьогодні і вчора вони мовчать.

ЛАД ,

Вам никто не запрещал вместо второго виша

Та зайве ви оце…
Якщо все що він каже правда - дай бог хоч кожному другому «тиловими» так допомагати фронту.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 19 лют, 2024 18:41, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 18:38

Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1134 раз.
Подякували: 2050 раз.