|
|
![]() Да нет разницы, главное его поймать! Но, Одесса нам поможет!)
![]() candle645
Всі податки і зарплати - сплачені мобілізованими - це гроші отримані від тилу, тобто від мене...Тобто всі твої ПДФО і ПФ і Зарплата =1,3 млн/рік - сплачені такими як я. Скільки сотень тисяч прикладів ти можеш привести , які в тилу роблять більше від мене, памятаючи що всього втилу працює 5+/- млн.. То якщо я такий поганий десяток інших - ще гірші? То може свій гнів спрямуєш на них? Вони ж ще менше платять Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 20 лют, 2024 09:43, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуУсе менше українців впевнені, що справи України йдуть в правильному напрямку, — «Рейтинг»
Лише 36% опитаних вважають, що країна рухається правильно, натомість 45% мають протилежну думку — найбільше таких (50%) на заході держави. Водночас 85% українців впевнені в перемозі України у війні. Але все більше людей не вірять у неї — зараз таких 15%, хоча в червні було лише 3%. Необхідними умовами для перемоги українці назвали збільшення озброєння (46%) та подолання корупції (38%). ![]() А може все таки прийняти закон , який де-криміналізує знаходження людей за кордоном... Створення податкового відділу-нічого не дасть А Закон по якому ті хто ДОБРОВІЛЬНО задонатять від ????? грн/місяць - і при цьому отримають легалізацію( від України) свого перебування за кордоном) - на пару десятків мільярдів Бюджет наповнить... Але ж треба люто плюсувати комусь , хто критикує необхідність економічної підтримки в тилу... Труси-хрестик?
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЄ таке проте донати і збори надходять від волонтерів куди треба - є запит є виконання . Щодо державності і допомоги - якщо є змога не виконати тому що заборона , то будь-який державний діяч зробить як прописано саме в Законі і сам не буде проявляти жодної ініціативи - ми ж бачимо всі хто має бронь і доплату за військовий стан мовчки виконують . ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Дуже схоже на вкид, бо як будуть сегрегувати по статі? І як стягувати майно? Чи взагалі є "мальчік", бо можновладці останній раз робили перепис свого населення в 2001 році. ![]() Всім хто мріє відправити мене в ЗСУ
1 Вам це не вигідно економічно 2 Внаслідок того , що я краще від Вас це розумію ( а разом зі мною це розуміє ТЦК) То потрапити в ЗСУ я можу тільки добровольцем 3 Я піду добровольцем тільки в тому випадку , коли вирішу нашкодити майбутньому життю тих хто мене критикує. Пояснюю а - я чудово знаю свій фізичний стан, мав колись хорошу військову підготовку , а тому загину там де треба і так як треба ( маючи надію що зі шкодою для педераційників) б - цими своїми діями , я змушу своїх критиків , впродовж наступних 3 років виплатити моїй сімї 15 млн грн( нагадаю за 30 років важкої праці я створив капітал всього в 10 млн грн). Так що вибирайте що вигідніше Вам Будівельник в тилу - платить податки/донатить на 0,5-1 млн грн/рік Чи Будівельник на фронті, забере пяток москаликів а Ви за це заплатите його сімї 15 млн грн ПС Я бувший спортсмен і чудово відчуваю свій організм. При нормальному військовому навантаженні він протягне максимум місяць-три ( такий собі одноразовий...)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|