fler написав:.................. "Сомалі" у нас не буде, не переймайтеся. Коли виженемо кацапів, приєднаємось до ЄС, то все стане на свої місця. Відновлення піде шляхом використання цифрових технологій, а це не потребує великої кількості людей. До речі, вже зараз в ЄС (зокрема, в Німеччині) дуже затребуваний досвід України щодо цифрових трансформацій.
Ну да. Когда-то писали, что для "великой с/х державы" достаточно, если не ошибаюсь. где-то 12 млн. человек. "це не потребує великої кількості людей" даже без особых "цифрових технологій". И ещё вариант:
Несмотря на значительные изменения климата, которые наблюдаются на территории нашей страны, они не так катастрофичны, как в полярных и тропических широтах. Поэтому значительное количество климатических беженцев, особенно Азии и Африки, будет пытаться переселиться к нам, что может повысить социальное и экономическое напряжение в обществе.
В Украине комфортнее всего через 50-100 лет будет жить, вероятно, на Прикарпатье и Полесье, особенно правобережном.
Letusrock не перекручуйте. я за те, що треба оборонятися, й конституція прямо про це каже. а коли люди бояться йти воювати, то не треба прикриватися законами. чи сидячи в Закарпатті вважають, що до них війна не дійде (й це дуже вірогідно, тому чому я маю ризикувати) - так й пишіть. не треба, що в законі не дуже чітко виписані критерії мобілізації
Шкандаль з чого? А що не правильно він написав? Чувак приколовся з наших реалій, вирвано з тексту. Он тут пишуть форумчани з фронту про новобранціс 54-57 років...
Дюрі-бачі написав:Shaman ИМХО проблема не в тому, що "бусифікують", а в тому, що нема чітких і зрозумілих законів кого і коли можуть "бусифікувати" і як покарати тих, хто викрадає людей не по закону. Тобто спочатку потрібно узаконити мобілізацію, а вже потім її проводити згідно із законом (із конкретними авторами, які за цей закон відповідають) .
якби дійсно всі прийшли в ТЦК, то в місяць забрали кожного сотого, а за рік - кожного десятого (й то не факт). але оскільки всі поховалися, то тих, хто не сховався - заберуть з вірогідністю 90%. так й живемо.
якщо будемо чекати на закон, то може виявитися що вже не треба - все захопили. й закони вже не потрібні, бо все вирішує окупант з автоматом...
Примат написав:хочуть зачистити “Покоління “Х”, щоб пенсію не виплачувати в найближчому майбутньому, такий лайфак від небожителів, залишилося вирішити що робити з 60+, куди їх відправити, щоб пенсію не платити
Легко решается. Перестать платить пенсию - "денег нет", сами уедут на Запад. Можно даже помочь с выездом.
Shaman написав:я за те, що треба оборонятися, й конституція прямо про це каже.
я теж за те, але рівно до моменту поки не примушують оборонятися проти волі людини з допомогою фізичної сили. Це ж брєд "іди давай,борися за свою волю бо печінку відібю". Червону лінію (з мобіліз.питань) для вас, ви так і не вказали, але нехай. на цьому завершимо
Востаннє редагувалось Letusrock в Вів 20 лют, 2024 19:54, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Никому не кажется, что это укрепляет общественную психологию в мысли о том, что "за деньги можно всё"?
Прикольно Служити за гроші - можна.... це правильно і поважно Не служити за гроші - не можна.... це вносить розкол і попирає справедливість...
Тепер далі Будуємо капіталізм... Мірилом потрібності для інших в капіталізмі є гроші які хтось платить людині за її роботу. Чим більше людина отримує - тим більше платить податків
Бути на фронті це не робота, а що при капіталізмі?
Letusrock написав:
Shaman написав:я за те, що треба оборонятися, й конституція прямо про це каже.
я теж за те, але рівно до моменту поки оборонятися примушують проти волі людини з допомогою фізичної сили. Це ж брєд "іди давай,борися за свою волю бо печінку відібю". Червону лінію (з мобіліз.питань) для вас, ви так і не вказали, але нехай. на цьому завершимо