Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Надо или в новую худ.. школу, под патронатом зеленого министра культуры или в худ.коледж. А то в 2024 году многоуровневые полукруглые гипсокартоновые потолки даже мне, протусовавшемуся годы в казармах, палатках, окопах, африканских помойках - выедают глаза…
Hotab написав:Як би вони взагалі не релокнулись… Мій «корєш» айтішник (він виіздний поки що по здоровʼю) вже надовго зняв квартиру в Португалії за 500 метрів від моря /океану. Шле фотки і крутить дулі (по Захару). Бо не впевнений, що і буде далі виіздним по новому закону. Нова інстаграмна євродвуха в новобудові стоїть зачинена до зʼясування…
є таке, факт як фактом є й те, що після оприлюднення проєкту закона, блокпостів на околицях та рейдів по спортзалах багато бізнесів конкретно пригальмувало і на динамиці цін на оренду стріт рітейла це відобразилось доволі відчутно - восени я мав більше оптимізму щодо майбутньої індексації ставок через рік
Звісно можу 1) ху йло переоберуть на 6 років - тобто 6 років у нього буде карт-бланш на воєнні дії 2) економіка кацапії потихеньку перейшла на воєнні рейки і навчилася справлятися з санкціями - щоб зробити автомат і танк цього досить 3) мир хуйлу не потрібен тільки капітуляція - що він з того миру отримає? Його зараз все влаштовує - ванюшки дохнуть, економіка робить танки, населення тихенько сидить як миші)[/quote]
cherchiltank написав:Війна буде ще роки три як мінімум - цікаве почнеться після війни
барабашов написав:Прохожий не знаю какой я по твоей шкале эстет но художественную школу при меченом заканчивал В таких ремонтах в Крыму жил по неделе-две и не блевал, что кран не Грое или Виллерой, а плита не Гагенау, драли минимум сотку в день и за такое и в 1К ,которая ощущалась как 2.25К Давай примеры нормального ремонта со своей точки зрения, только не в ТТ/Даймонде/Тетрисе в хатах по 7К+++ за метр Что то более реальное для обычного человека который не имеет коллцентра и не пиzzдит деньги на поставках в ВСУ. Ремонт в своей прелести уже скоро как третий год мучаю. Приму совет к сведению.
Спальня норм Сортир ужас Кухня - встроенный холодильник это капец при проблемах с компрессором(а дорогих и вечных типа как у меня был джэнэрал электрик сейчас наверно и не везут), но в целом в таком ключе и будет Конечно квартиры в ТТ(что ктото выкладывал осенью что сдать за 3куе не могут) это идеал но 2штук на метр ремонта у меня просто нет.
барабашов написав:Прохожий не знаю какой я по твоей шкале эстет но художественную школу при меченом заканчивал В таких ремонтах в Крыму жил по неделе-две и не блевал, что кран не Грое или Виллерой, а плита не Гагенау, драли минимум сотку в день и за такое и в 1К ,которая ощущалась как 2.25К Давай примеры нормального ремонта со своей точки зрения, только не в ТТ/Даймонде/Тетрисе в хатах по 7К+++ за метр Что то более реальное для обычного человека который не имеет коллцентра и не пиzzдит деньги на поставках в ВСУ. Ремонт в своей прелести уже скоро как третий год мучаю. Приму совет к сведению.
Після цього можу сказати що бачення інтерьєру дуже індивідуальне, чомусь хтось вирішив з дизайнерів що тепер так потрібно робити. Можливо цей ремонт розрахован на молодих людей які глянцу забагато передивились? хз
kingkongovets написав:останні дні довелось поспілкуватись со знайомими рилами по своїм справам, ну і про тенденції на ринку житлової питав же ж їх думки короче висновки приблизно такі:
1) ринок насправді існує, але десь 80% - це угоди в бюджеті до 150, а то й до 100к$ причому це не тільки єоселя і сертифікати, є люди і з кешем 2) на 90% покупці - це приізджі і це робить ринок «нелогічним»(с), бо ці люди не розуміють переваг київських локацій, не звикли користуватись метро, багато з них давно звикли до авто і тому в першу чергу можуть уходити не найкращі по обʼєктивним показникам квартири 3) ринок у сегменті 200+ к$ теж існує, але через те, що умовні макси не хочуть робити суттєві знижки умовним реусам, а переважна більшість користувачів цього сегменту нині віддає перевагу оренді (і створює до речі на цьому ринку стабільний платоспроможний попит, на якому рили рублять зараз більше ніж айтішники) - реальних угод по купівлі мало кажуть рік тому макси були більш договороспроможнішіми)
якось так
Мені здається у Реуса немає грошей. Відмовитись від пропозиції що я йому робив влітку 2022 року - 400куе за 96 кв.м - ну це треба або не мати грошей, або бути в повному неадекваті.
Після цього можу сказати що бачення інтерьєру дуже індивідуальне, чомусь хтось вирішив з дизайнерів що тепер так потрібно робити. Можливо цей ремонт розрахован на молодих людей які глянцу забагато передивились? хз
Тут дизайнер навіть поряд не проходив. Це типовий ремонт людини зі "смаком" - навіщо нам дизайнер, не перший ремонт робимо. Такий стриманий вінегрет з матеріалів та фактур. Добре що хоча б з підлогою не став експериментувати - просто сірою зробив - грейт сакцесс.
Бетон написав:Так а що Позняки? Там в кафе повно народу. На севен повідкривали ще в кожному будинку по декілька штук. Ніхто не закрився. На славутичі теж народу повно. В Аркадії парковку не впізнати, забита. Людям подобається пох, мені - ніт, ось і все
в Трініті за оренду комерції в першій черзі чарджать по 30$ за метр, а у другій по 43$ (другу обіцяють здати на початку квітня) в стані «після будівельників», звичайно метражі від 100м2, висота стель 6м в першій черзі і 3,7 у другій
впевнений шо в Севені теж аж ніяк не дешевше 25$
отакі реалії
Чарджити можуть хоч 100 за метр - олх стерпить і не таке)
Як би вони взагалі не релокнулись… Мій «корєш» айтішник (він виіздний поки що по здоровʼю) вже надовго зняв квартиру в Португалії за 500 метрів від моря /океану. Шле фотки і крутить дулі (по Захару). Бо не впевнений, що і буде далі виіздним по новому закону. Нова інстаграмна євродвуха в новобудові стоїть зачинена до зʼясування…
Мабуть вже донатити перестав. Є на доу малопридатний совісливий бобер 50р, за півтора року війни задонатив 70куо. Але дуже був переляканий тцк, поїхав з волонтерами до європ з кінцями, все розпродав
airmax78 написав:Мені здається у Реуса немає грошей. Відмовитись від пропозиції що я йому робив влітку 2022 року - 400куе за 96 кв.м - ну це треба або не мати грошей, або бути в повному неадекваті
Чужі гроші рахують невдахи, або ухилянти А на рахунок ваших "хотєлок", то дійсно треба бути повним неадекватом, щоб їх розглядати. Я вже придбав те, що хотів і за ту ціну, на яку розраховував. А у вас залишилися мрії і теоретичне володіння квіточкою.