Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1163811639116401164111642 ... 12398>
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 14:01

но художественную школу при меченом заканчивал

Надо или в новую худ.. школу, под патронатом зеленого министра культуры или в худ.коледж.
А то в 2024 году многоуровневые полукруглые гипсокартоновые потолки даже мне, протусовавшемуся годы в казармах, палатках, окопах, африканских помойках - выедают глаза…
Hotab

Подякував: 400 раз.
Подякували: 2433 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 14:17

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Hotab написав:Як би вони взагалі не релокнулись…
Мій «корєш» айтішник (він виіздний поки що по здоровʼю) вже надовго зняв квартиру в Португалії за 500 метрів від моря /океану. Шле фотки і крутить дулі (по Захару). Бо не впевнений, що і буде далі виіздним по новому закону. Нова інстаграмна євродвуха в новобудові стоїть зачинена до зʼясування…

є таке, факт
як фактом є й те, що після оприлюднення проєкту закона, блокпостів на околицях та рейдів по спортзалах багато бізнесів конкретно пригальмувало і на динамиці цін на оренду стріт рітейла це відобразилось доволі відчутно - восени я мав більше оптимізму щодо майбутньої індексації ставок через рік

але вже як є, поки що так
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2726 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 14:33

cherchiltank написав:
  Vadim_ написав:

Мыслями или аргументами може те обосновать?

Звісно можу
1) ху йло переоберуть на 6 років - тобто 6 років у нього буде карт-бланш на воєнні дії
2) економіка кацапії потихеньку перейшла на воєнні рейки і навчилася справлятися з санкціями - щоб зробити автомат і танк цього досить
3) мир хуйлу не потрібен тільки капітуляція - що він з того миру отримає? Його зараз все влаштовує - ванюшки дохнуть, економіка робить танки, населення тихенько сидить як миші)[/quote]
  cherchiltank написав:Війна буде ще роки три як мінімум - цікаве почнеться після війни
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 15:13

Прохожий написав:
  барабашов написав:Прохожий
не знаю какой я по твоей шкале эстет но художественную школу при меченом заканчивал
В таких ремонтах в Крыму жил по неделе-две и не блевал, что кран не Грое или Виллерой, а плита не Гагенау, драли минимум сотку в день и за такое и в 1К ,которая ощущалась как 2.25К
Давай примеры нормального ремонта со своей точки зрения, только не в ТТ/Даймонде/Тетрисе в хатах по 7К+++ за метр
Что то более реальное для обычного человека который не имеет коллцентра и не пиzzдит деньги на поставках в ВСУ.
Ремонт в своей прелести уже скоро как третий год мучаю. Приму совет к сведению.

легко)
чтобы далеко не ходить из того же вчерашнего списка
https://rieltor.ua/lvov/flats-sale/view ... 0%3E%3E%3E
есть конечно вопросы особенно по мебели и по цветовым решениям но в целом ничего

Спальня норм
Сортир ужас
Кухня - встроенный холодильник это капец при проблемах с компрессором(а дорогих и вечных типа как у меня был джэнэрал электрик сейчас наверно и не везут), но в целом в таком ключе и будет
Конечно квартиры в ТТ(что ктото выкладывал осенью что сдать за 3куе не могут) это идеал но 2штук на метр ремонта у меня просто нет.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 15:16

Прохожий написав:
  барабашов написав:Прохожий
не знаю какой я по твоей шкале эстет но художественную школу при меченом заканчивал
В таких ремонтах в Крыму жил по неделе-две и не блевал, что кран не Грое или Виллерой, а плита не Гагенау, драли минимум сотку в день и за такое и в 1К ,которая ощущалась как 2.25К
Давай примеры нормального ремонта со своей точки зрения, только не в ТТ/Даймонде/Тетрисе в хатах по 7К+++ за метр
Что то более реальное для обычного человека который не имеет коллцентра и не пиzzдит деньги на поставках в ВСУ.
Ремонт в своей прелести уже скоро как третий год мучаю. Приму совет к сведению.

легко)
есть конечно вопросы особенно по мебели и по цветовым решениям но в целом ничего

Після цього можу сказати що бачення інтерьєру дуже індивідуальне, чомусь хтось вирішив з дизайнерів що тепер так потрібно робити. Можливо цей ремонт розрахован на молодих людей які глянцу забагато передивились? хз
Slon_Nosov

Подякував: 1083 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 15:19

kingkongovets написав:останні дні довелось поспілкуватись со знайомими рилами по своїм справам, ну і про тенденції на ринку житлової питав же ж їх думки
короче висновки приблизно такі:

1) ринок насправді існує, але десь 80% - це угоди в бюджеті до 150, а то й до 100к$
причому це не тільки єоселя і сертифікати, є люди і з кешем
2) на 90% покупці - це приізджі і це робить ринок «нелогічним»(с), бо ці люди не розуміють переваг київських локацій, не звикли користуватись метро, багато з них давно звикли до авто і тому в першу чергу можуть уходити не найкращі по обʼєктивним показникам квартири
3) ринок у сегменті 200+ к$ теж існує, але через те, що умовні макси не хочуть робити суттєві знижки умовним реусам, а переважна більшість користувачів цього сегменту нині віддає перевагу оренді (і створює до речі на цьому ринку стабільний платоспроможний попит, на якому рили рублять зараз більше ніж айтішники) - реальних угод по купівлі мало
кажуть рік тому макси були більш договороспроможнішіми)

якось так

Мені здається у Реуса немає грошей. Відмовитись від пропозиції що я йому робив влітку 2022 року - 400куе за 96 кв.м - ну це треба або не мати грошей, або бути в повному неадекваті.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 15:26

Slon_Nosov написав:
  Прохожий написав:легко)

Після цього можу сказати що бачення інтерьєру дуже індивідуальне, чомусь хтось вирішив з дизайнерів що тепер так потрібно робити. Можливо цей ремонт розрахован на молодих людей які глянцу забагато передивились? хз

Тут дизайнер навіть поряд не проходив. Це типовий ремонт людини зі "смаком" - навіщо нам дизайнер, не перший ремонт робимо. Такий стриманий вінегрет з матеріалів та фактур. Добре що хоча б з підлогою не став експериментувати - просто сірою зробив - грейт сакцесс.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 15:39

kingkongovets написав:
Бетон написав:Так а що Позняки? Там в кафе повно народу. На севен повідкривали ще в кожному будинку по декілька штук. Ніхто не закрився. На славутичі теж народу повно.
В Аркадії парковку не впізнати, забита.
Людям подобається пох, мені - ніт, ось і все
в Трініті за оренду комерції в першій черзі чарджать по 30$ за метр, а у другій по 43$ (другу обіцяють здати на початку квітня) в стані «після будівельників», звичайно
метражі від 100м2, висота стель 6м в першій черзі і 3,7 у другій

впевнений шо в Севені теж аж ніяк не дешевше 25$

отакі реалії

Чарджити можуть хоч 100 за метр - олх стерпить і не таке)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 15:45

Hotab написав:kingkongovets ,

а ось вкладатись в них бажаючих серед них мало

Як би вони взагалі не релокнулись…
Мій «корєш» айтішник (він виіздний поки що по здоровʼю) вже надовго зняв квартиру в Португалії за 500 метрів від моря /океану. Шле фотки і крутить дулі (по Захару). Бо не впевнений, що і буде далі виіздним по новому закону. Нова інстаграмна євродвуха в новобудові стоїть зачинена до зʼясування…

Мабуть вже донатити перестав.
Є на доу малопридатний совісливий бобер 50р, за півтора року війни задонатив 70куо.
Але дуже був переляканий тцк, поїхав з волонтерами до європ з кінцями, все розпродав
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 15:58

airmax78 написав:Мені здається у Реуса немає грошей. Відмовитись від пропозиції що я йому робив влітку 2022 року - 400куе за 96 кв.м - ну це треба або не мати грошей, або бути в повному неадекваті

Чужі гроші рахують невдахи, або ухилянти :D А на рахунок ваших "хотєлок", то дійсно треба бути повним неадекватом, щоб їх розглядати. Я вже придбав те, що хотів і за ту ціну, на яку розраховував. А у вас залишилися мрії і теоретичне володіння квіточкою.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1163811639116401164111642 ... 12398>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей