fox767676 написав:методом KISS(Keep it simple, stupid») Прибрати все зайве, контраверсійне, а залишите те заради чого закон планувався. 1.Знизити вік з 27 до 25 2. Прибрати всі мутні приводи для відстрочок.
Вчитися тільки на технічних спеціальностях(це й так майже як армія. Хто вчив теормех. сопромат, дискретну математику той у цирку не сміється)
1.Знизити вік з 27 до 18 2. Вчитися тільки на медицинських спеціальностях
квартиру оценочной стоимостью 25+ килобаксов с торгов не будут же продавать
Ні. Тільки в заборону поставлять. Ви особисто готові готові жити з несплаченим (а може і постійно зростаючим) штрафом і володіти квартирою під арештом? Ну тобто вас би це влаштувало? Заодно без карток, без посвідчення водія. Норм? Я Хз кому норм. І для чого таке життя.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 07 бер, 2024 13:25, всього редагувалось 2 разів.
Я фпв не відправляю, не фпв єдиними як то кажуть. Банківські виписки є але мабуть не цікаво. Для формальної сатисфакції можемо поповнити банку на 15000 якихось безсумнівних вояків-дроноводів
Панове ухилянти. Не збуджуйтесь. Він свою пайку (~4 роки за все життя для країни з 11 млн чоловіків 18-60 і військом 1млн) вибрав сповна. Навіть для війни на 44 роки...! Тепер таки ваша черга.
Востаннє редагувалось Bobua в Чет 07 бер, 2024 14:00, всього редагувалось 1 раз.
квартиру оценочной стоимостью 25+ килобаксов с торгов не будут же продавать
Ні. Тільки в заборону поставлять. Ви особисто готові готові жити з несплаченим (а може і постійно зростаючим) штрафом і володіти квартирою під арештом? Ну тобто вас би це влаштувало? Заодно без карток, без посвідчення водія. Норм? Я Хз кому норм. І для чого таке життя.
Вы постоянно забываете с чем сравниваете -- в "окопах" это "посвідчення водія" ровно так же бесполезно. Как и наличие квартиры -- пусть и не "під арештом". Ну и протянуть нужно будет всего лет 5-10 (в "окопах", кстати, срок ровно такой же).
Andrey2512 написав:Напомните, а сколько россиян погибло на войне? И сколько они наших мужчин держат на оккупированных территориях:
А де аірмакс та інші?
Спробуй проаналізувати, чи не потрапили раптом одні і ті самі в кілька груп. Наприклад люди з інвалідністю у ті хто виїхав, чи у вчителі. Заброньований Макс у ті, хто виїхав. Ну і багато інших варіантів.
2 Хантер: Потрапити в реєстр з 10+ млн чоловіків не дорівнює і близько «потратити в окоп». Воно навіть не дорівнює потрапити в ЗСУ найближчим часом. Але вибір є у кожного. Звичайно що можна як заєць роками ховатись і накоплювати штрафи. Не виходити з дому, бо там теж можуть попросити аусвайс.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 07 бер, 2024 14:38, всього редагувалось 1 раз.
fox767676 написав:методом KISS(Keep it simple, stupid») Прибрати все зайве, контраверсійне, а залишите те заради чого закон планувався. 1.Знизити вік з 27 до 25 2. Прибрати всі мутні приводи для відстрочок.
Вчитися тільки на технічних спеціальностях(це й так майже як армія. Хто вчив теормех. сопромат, дискретну математику той у цирку не сміється)
не нижче 23. щоб скелет сформувався і освіту встигли отримати. Після 18 тільки на срочку подалі від фронта
Я фпв не відправляю, не фпв єдиними як то кажуть. Банківські виписки є але мабуть не цікаво. Для формальної сатисфакції можемо поповнити банку на 15000 якихось безсумнівних вояків-дроноводів
Микола пишіть приватно якщо що, я матюкатися не буду