Hotab написав:Тепер до вас питання, що залишилось без відповіді: яка альтернатива створенню реєстру? Здаватись ? Перемовини без армії зі словами
не зовсім всі, за 146 статтю КК ви теж пропустили. Викрадання людей вже рахується цілком нормальним, прострілювання колін поки (?) ні, але чи надовго)) Шамана я вже питав де його червона лінія, але він не відповів
Я за реєстр, якщо він вирішить проблему бусифікації. Лише звернув увагу що він негативно вплине на енономіку, особливо перші півроку. Ви чомусь непогодились, вважаєте що ті хто ховався 2 роки зараз раптом побіжать оновляти дані злякавшись якогось штрафу.
Але по факту реєстр мало що вирішить. Продовжиться викрадання людей, вибивання згоди на мобілізацію кулаками в підвалах тцк, рейдерство, кріпацтво, розкрадання в МО, батальйони Монако та інше
P.S. Якщо рф нападе на Польшу чи Литву то там теж будуть в буса пакувати, і виборів небуде років 20?
Итак, тут некоторые форумчане уверены, що Трамп прийде - порядок наведе
Тема годная для размышлений
Ну сейчас уже можно говорить, что от респов кандидатом будет Трамп. Ники Хейли сняла свою кандидатуру
Станет ли Трамп снова президентом ? В марте говорить об этом ещё рано, до ноября и много, и мало времени
Ну ок, предположим, что Трамп победил и стал президентом. И ... возникает вопрос, а как он остановит войну ? Остановит, но не закончит
Как ? и на каких условиях ?
Возможные условия
1) По фактической линии разграничения на тот момент
И какой механизм остановки войны ? Для Украины Трамп выставляет условие - или перестаёте стрелять, или помощи не будет. Так и сейчас помощь Украине блокируется респами, а по сути Трампом
И какое условие выставляет Трамп для России ? У меня мыслей нет. Типа, прекрати стрелять, а то я тебе сделаю а-та-та
2) России отдают все области, которые записаны в их Конституции
Ещё до гипотетической победы Трампа, Россия может привести "референдумы" ещё в паре-тройке областей и записать эти области себе Типа, пару сёл захватили и провели "референдум"
3) Некий другой вариант
Но даже не это главное. Если предположить, что будет некая договоренность Трампа с Путиным по Украине
То что будет делать Трамп, когда (даже не если) Путин нарушит условия (а Путин обязательно нарушит) ?
Hotab написав:Тепер до вас питання, що залишилось без відповіді: яка альтернатива створенню реєстру? Здаватись ? Перемовини без армії зі словами
не зовсім всі, за 146 статтю КК ви теж пропустили. Викрадання людей вже рахується цілком нормальним, прострілювання колін поки (?) ні, але чи надовго)) Шамана я вже питав де його червона лінія, але він не відповів
Я за реєстр, якщо він вирішить проблему бусифікації. Лише звернув увагу що він негативно вплине на енономіку, особливо перші півроку. Ви чомусь непогодились, вважаєте що ті хто ховався 2 роки зараз раптом побіжать оновляти дані злякавшись якогось штрафу.
Але по факту реєстр мало що вирішить. Продовжиться викрадання людей, вибивання згоди на мобілізацію кулаками в підвалах тцк, рейдерство, кріпацтво, розкрадання в МО, батальйони Монако та інше
P.S. Якщо рф нападе на Польшу чи Литву то там теж будуть в буса пакувати, і виборів небуде років 20?
Якось ти писав, що я щось заперечував, а недавно прозрів ...
Так ось, я знову прозрів, що ти продовжуешь нагнітати, нічого не пропонуючи
pesikot написав:То что будет делать Трамп, когда (даже не если) Путин нарушит условия (а Путин обязательно нарушит) ?
Єдине що спадає на думку (окрім якихось конспірологічних теорій) це погроза надати Україні тисячі вундервафель здатних бити по РФ, знищити міст, нафтові заводи та військове виробництво. Ци при умові що Трамп дійсно зацікавлений завершити війну і в нього є яйця.
Гірше для нас якщо Трамп включить мороз і спричинить завершення війни шляхом окупації України
pesikot написав:Так ось, я знову прозрів, що ти продовжуешь нагнітати, нічого не пропонуючи
на Pesikotа можна вплинути "нагнітанням" ? ))
Востаннє редагувалось Letusrock в Чет 07 бер, 2024 18:45, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:То что будет делать Трамп, когда (даже не если) Путин нарушит условия (а Путин обязательно нарушит) ?
Єдине що спадає на думку (окрім якихось конспірологічних теорій) це погроза надати Україні тисячі вундервафель здатних бити по РФ, знищити міст, нафтові заводи та військове виробництво. Ци при умові що Трамп дійсно зацікавлений завершити війну і в нього є яйця.
Гірше для нас якщо Трамп включить мороз і спричинить завершення війни шляхом окупації України
Україна і НАТО Трампу не цікаві, Трампа цікавить Америка та американці. Ситуацію в Україні США пустять на самотік.