hume написав:Отвечаю Военнослужащий, которого я первого похоронил в этой войне был из числа артиллеристов, базировавшихя под Мариуполем. Даже военные были не в курсе марш броска русских, я этого никогда не прощу полупокеру в полукедах. Это даже не азовцы, взявшие бой в городе, по словам побратимов умершего их бригаду базировавшуюсяпод Мариком расстреливали как в тире.
А он продолжает нести муйню ни за что ни отвечая. Таков путь
У нас парламенско президентская республика в которой президент продавливает своё мнение и берет власти под свой недалёкий контроль, и мы, ожидаемо, пожинааем это управление.
24.02 2022 москали нанесли ракетно-бомбовый удар по всем базам. И ракеты пришли в цель. Большинство соединений вышли из под удара за время "от пуска до прихода". Но не все. Что не сделал именно Зеленский в данном конкретном случае?
❗️В Україні з'являться окремі загони засуджених, – міністр юстиції Малюська.
Наступного тижня законопроект про мобілізацію ув'язнених зареєструють у ВР. Не всі командири готові брати до себе зеків, тому, скоріше за все, це будуть окремі загони.
Shaman написав:читаємо вище, скільки потрібно ресурсів для його оточення...
Ну, наприклад, про Суми можна посперечатися. Місто майже на кордоні і тут все залежить не від того у кого скільки війск, а від того кому скільки і звідти треба перекинути війська. І на скільки це перекидання оголить фронт. А що до вуличних боїв, то от я пам'ятаю повністю пустий АТБ з єдиною полицею з продуктами, це була червона ікра . Місяць райцентр (оточений селами) харчувався запасами круп, шаровим молоком з ферми та яйцями. І при бажанні москалі могли і це перекрити і через тиждень нікого б не треба було перемагати. Ну це я ще не згадую про збіжавших ментів та владу, а коли менти повернулися, то то були молоді курсанти без зброї, більшість дівчат... Це я не до того, що буде хана, зрада та намкапець. Це я про те, що Коваленко останній рік вже не вартий читання. Він на Аристовича чимось схожий.
Востаннє редагувалось d44 в Суб 09 бер, 2024 22:29, всього редагувалось 1 раз.
vt313 написав:Что не сделал именно Зеленский в данном конкретном случае?
Не віддав наказ про виведення ВСІХ частин з місць постійної дислокації. Можна довго сперичатись про вірив/не вірив і мусів/не мусів за три місяці ДО ПОЧАТКУ обявити мобілізацію... Але не вивести частини за 24 години... це питання яке буде стояти на одному з перших місць по закінченню війни.
Дуже цікаво. У Вас є доступ до наказів Генштабу? Думаю, що ні. Якщо більшість вийшли, то наказ, загальний, таки був.
1 Якби в мене був доступ - я б готував позов а не тут з Вами сперичався 2 При цьому, в мене є( мається на увазі у вільному доступі) заявки такого собі Зеленського , який закликав не вірити Заходу і збиратись на шашлики А також заявки цього ж Зеленського , про те що у випадку ОГОЛОШЕННЯ ним попередження про можливий напад і заклик до евакуації населення- Україна втратить скількісь мільярдів доларів і тисняву населення.
Тому два питання Перше - так ми втратили ці мільярди чи зберегли Друге - так ми втратили приблизно сотню тисяч цивільних ?
А так в принципі Ви праві... Для друзів - все Для ворогів - Закон. ПС Маленьке уточнення Про більшість яка вийшла - ви кого мали на увазі? голів СБУ з прокурорами?
❗️В Україні з'являться окремі загони засуджених, – міністр юстиції Малюська. Наступного тижня законопроект про мобілізацію ув'язнених зареєструють у ВР. Не всі командири готові брати до себе зеків, тому, скоріше за все, це будуть окремі загони.
budivelnik написав:Не віддав наказ про виведення ВСІХ частин з місць постійної дислокації. Можна довго сперичатись про вірив/не вірив і мусів/не мусів за три місяці ДО ПОЧАТКУ обявити мобілізацію... Але не вивести частини за 24 години... це питання яке буде стояти на одному з перших місць по закінченню війни.
Я аж неяк не фанат Зеленського, але 22-23 лютого 2022 в небі Закарпатської області було більше польотів (переважно вертольотів) ніж за всі попередні роки незалежності. Все ж частину техніки пробували передислокувати. Але це звісно не нівелює інші кричущі проколи
Бетон написав:Киевлян опросили, что они думают по поводу назначения Залужного послом. Ответили, что причина - заслать подальше. Людей не обманешь
Доля Залужного була фактично вирішена після того як він почав роздавати інтерв’ю на ліво і на право. Розповідаючи про майбутній наступ в тому числі, та вказуючи скільки потрібно танків для успіху. Танки він отримав але успіху не було. Пишуть що він пішов в розріз з рекомендаціями діючих генералів НАТО (які інтерв’ю чомусь не дають).
Буданов роздає на право і наліво, як бабка гадалка. А Залужный интервью давал крайне редко. Кто-то видел хоть раз главу разведки европейских стран или Израиля? Что это за клоун, с кофе в Крыму Кароч понятно всем. "Все они станут послами, а люди - ослами" Венедиктова проворовалась? Иди в послы. Резников проворовался - иди в послы. Кайфуй.
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 09 бер, 2024 23:16, всього редагувалось 1 раз.