Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 71457146714771487149 ... 14646>
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2024 21:14

Через українські атаки Росія за два дні втратила 12% потужностей НПЗ – Bloomberg
https://war.obozrevatel.com/ukr/cherez- ... omberg.htm
Бійці ССО ліквідували ТОС «Солнцепек» та живу силу ворога. ВІДЕО
https://sprotyv.info/video/bijczi-sso-l ... oga-video/
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2024 21:17

Ukrainian написав:Через українські атаки Росія за два дні втратила 12% потужностей НПЗ – Bloomberg
https://war.obozrevatel.com/ukr/cherez- ... omberg.htm
Бійці ССО ліквідували ТОС «Солнцепек» та живу силу ворога. ВІДЕО
https://sprotyv.info/video/bijczi-sso-l ... oga-video/

https://www.bloomberg.com/news/articles ... age-europe
хочу вам сказать спасибо за хорошие новости. На момент нефтепереработка и порт новороссийск - самые слабые места рф. Ещё бы до нефтедобычи дотянутся, тогда и санкции (которые сравнительно легко обходятся) будут не нужны.

тут сегодня и ранее поднимался вопрос, хочет ли путен переговоров. Выскажу имхо. Хочет, очень хочет. Потому что каждый утонувший корабль, каждый разбитый нпз огромные удары по его рейтингу. Осталось ударить по крымскому мосту и порту новороссийск, чтобы этот рейтинг обнулся. Реальный, а не тот который считает левада-центр и нарисут комиссии.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 13 бер, 2024 21:34, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2024 21:20

sens написав:Мені все одно що ви думаєте, особисто про мене ,мої професійні навички та вміння, вам було запропоновано зробити щось , ви витратили 5 хвилин щоб донести інформацію що ви мене не вважаєте юристом,а я в свою чергу вважаю вашу думку припущенням. Що робити далі?

ви, як "юрист", пропонували мені зробити те, що я по закону зробити не можу.

По факту, ви запропонували мені подзвонити в рельсу. Типу, зробити щось
Якби ви були юристом, то зрозуміл би, що такі дії марні і подальшого розвитку не будуть мати
Саме тому, вашу думку можете собі кудись ... покласти ... чи засунути

А я продовжую вважати, що моя думка про ваші професійні навички - не припущення, а факт. Ви - не юрист.
Ви не знаете законів, проте "мненіє імєєте"
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 13 бер, 2024 21:24, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2024 21:22

V2 написав:
  fler написав:Тобто звинувачення у держзраді та підготовці держперевороту для вас не аргумент? Отримання грошей від Орбана теж ні про що не говорить?

В радянському союзі це була основна стаття для українців та дисидендів.
Тому, це швидше комплімент! :)

До речі, про презумпцію невинності нічого не чули, чи за часів Вови в нас буде тільки "державні зради"?

p.s. оце шановна fler позеленіла, не чекав!

Взагалі я "нейтрального" кольору)) Просто мене бісить, коли на одного вішають всіх собак, а іншого малюють білим та пухнастим.. Головне питання- це війна. По її виграв? Ні. А Зе судити ще рано.
На цьому раджу припинити політсрач.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2024 21:24

pesikot написав:
  sens написав:Мені все одно що ви думаєте, особисто про мене ,мої професійні навички та вміння, вам було запропоновано зробити щось , ви витратили 5 хвилин щоб донести інформацію що ви мене не вважаєте юристом,а я в свою чергу вважаю вашу думку припущенням. Що робити далі?

Саме тому, вашу думку можете собі кудись ... покласти

А я продовжую вважати, що моя думка про ваші професійні навички - не припущення, а факт. Ви - не юрист.

Мені здається якщо я щось запропоную по справі ви це не зробите з двох причин: треба сплатити власні кошти за сплату судового збору, самостійно ви в суді хоча б клопотання безкоштовно реєстрували в канцелярії?)
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2024 21:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:робить Зе

Як прочитав чуть не впав під стіл)
BeneFuckTor

Подякував: 262 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2024 21:26

fler написав:Взагалі я "нейтрального" кольору)) Просто мене бісить, коли на одного вішають всіх собак, а іншого малюють білим та пухнастим..

Якщо зелений перейменувати в нейтральний - тоді Ваше твердження відповідатиме дійсності. Бо накинулись на Порошенка саме Ви, звинувативши у всіх можливих гріхах!!!

Щодо війни - Порошенко її не програв, провів успішні контратаки, звільнивши значні території, стабілізував лінію фронту, створив армію.

Як готувався до війни Зеленський відчувають усі досі!!!
V2
4

Подякував: 298 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2024 21:29

fler написав:Взагалі я "нейтрального" кольору)) Просто мене бісить, коли на одного вішають всіх собак, а іншого малюють білим та пухнастим.. Головне питання- це війна. По її виграв? Ні. А Зе судити ще рано.
На цьому раджу припинити політсрач.

Ти почала, отримуй

З 2014 року по 2019 року на Пороха вішали усіх собак. Де ти була в той час ?
Ти його захищала, типу "Просто мене бісить, коли на одного вішають всіх собак, а іншого малюють білим та пухнастим" ?

Ти продовжуєшь брехати про Порошенко.

Якось я сказав, що пройде 5 років президенства Зеленського, але винуватий все одно буде Порошенко

fler, Зеленський вже майже 5 років, як президент. І все що відбувається його особиста відповідальність
Тому не треба ставати в третью позицію - "зараз війна". Тоді теж була війна
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2024 21:30

fler написав:Чому По не підняв галас на весь світ, не звертався по допомогу до всіх підряд, включаючи міжнародні організації, як це робить Зе? Чому не було спецоперацій ГУР та СБУ на рф при По? Проте підписано ганебні Мінські угоди.

Не розглядайте події відірвано від контексту.
Світ тоді і світ зараз - це різні світи.
І робилося в той час багато для міжнародної підтримки, тільки тоді це були перші кроки, старт!!!

fler написав: Навіть уявити страшно, де б ми зараз були, якби не обрали Зе. Тільки не звиздіть, що Пу не напав би, бо їжаку зрозуміло, що він на Донбасі зупинятися не збирався.

Їжаку зрозуміло, а от до Вови не дійшло, бо він готувався не до війни, а будував дорогу. Таки треба було обирати Їжака!!!
V2
4

Подякував: 298 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2024 21:34

sens написав:
  pesikot написав:

Саме тому, вашу думку можете собі кудись ... покласти

Мені здається якщо я щось запропоную по справі ви це не зробите з двох причин: треба сплатити власні кошти за сплату судового збору, самостійно ви в суді хоча б клопотання безкоштовно реєстрували в канцелярії?)

Ви не юрист, я вам навів цитати, хто має право подавати на тлумачення Конституції

Я не можу цього зробити, я не Президент, я не 45 депутатів і таке інше

А ви вже почали брехати, що я це можу зробити, але не хочу :)

Проте, чекаю від вас приклад Конституційного подання на тлумачення Конституції України стосовно 103 и 108 статей Конституції від громадянина України

Все це ви викладаєте на цій гілці )
Чекаю
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 13 бер, 2024 21:40, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 71457146714771487149 ... 14646>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему