|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 15 бер, 2024 14:19
yanyura написав: ЛАД написав:А если КСУ примет решение, что "5 лет и всё, гуляй, Вася"?
Думаю судьи КСУ в неформальной обстановке уже обговорили ситуацию с выборами и на 99,99% уверен что при получении запроса решение будет "выборы не проводить". На возможный вопрос (это не к вам), почему в 2019 выборы можно было проводить, а в 2024 нельзя, ответ: - не те масштабы военных действий и миграции населения (избирателей) внутри страны и за ее пределы - военное положение было введено 1 раз, в декабре 2018, на 2 месяца, но уже через месяц было отменено. Сейчас же военное положение действует непрерывно с 24.02.2022.
КСУ нефункціональний завдяки самі знаєте кому
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 15 бер, 2024 14:38
yanyura написав: ЛАД написав:А если КСУ примет решение, что "5 лет и всё, гуляй, Вася"?
Думаю судьи КСУ в неформальной обстановке уже обговорили ситуацию с выборами и на 99,99% уверен что при получении запроса решение будет "выборы не проводить". .............
Не уверен. Но мне не нравится само обсуждение этого вопроса. Такое обсуждение. Когда люди отключают логику и вдруг становятся рьяными законниками. При этом изо всех сил пытаются доказать именно "нелигитимность" с 20.05.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 15 бер, 2024 14:41
ЛАД написав: yanyura написав: ЛАД написав:А если КСУ примет решение, что "5 лет и всё, гуляй, Вася"?
Думаю судьи КСУ в неформальной обстановке уже обговорили ситуацию с выборами и на 99,99% уверен что при получении запроса решение будет "выборы не проводить". .............
Не уверен. Но мне не нравится само обсуждение этого вопроса. Такое обсуждение. Когда люди отключают логику и вдруг становятся рьяными законниками. При этом изо всех сил пытаются доказать именно "нелигитимность" с 20.05.
просто закінчуються повноваження, а так собі сидіти і отримувати зарплату може, як до цього часу судді КСУ
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 15 бер, 2024 14:45
sashaqbl написав:Висловлю свою думку щодо виборів. Я послідовний противник Зеленського, всі два рази голосував за нього. І взагалі - вибір янелоха - це один з найневдаліших виборів(після Януковича). Але я не бачу зараз кандидатури, вибір якої переважив би всі недоліки від розгойдування човна під легітимністю Зеленського. Нажаль, саме під його керівництвом країні випало воювати(або через вибір його в 19 році). І якщо ми хочемо зберегти країну, то завершувати цю війну нам теж доведеться під його керівництвом.Все інше - повторення руснявої пропаганди.
Гадаєте, у нас є шанс з цими профнепридатними, які не вчаться навіть на своїх же помилках?
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 бер, 2024 14:49
yanyura написав: Сейчас же военное положение действует непрерывно с 24.02.2022.
Но продлевать его надо голосованием в Раде каждые 90 дней. А Рада сейчас как бы не алё.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 бер, 2024 15:19
Сьогодні Одесу знов бомбили... Внаслідок російського ракетного по Одесі загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які прибули на допомогу людям після першого вибуху.
Як повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, внаслідок російської ракетної атаки є загиблі. "На жаль, загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце. Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені. Загальна кількість постраждалих уточнюється, всім надається необхідна медична допомога", - розповів посадовець.
За непідтвердженими даними, у місті постраждали понад три десятки людей. Місце, де сталася трагедія, зараз оточено представниками відповідних служб. Туди не пускають, ані транспорт, ані пішоходів.
перші вибухи почув десь о 11.15(12) (був на той час на касі у відділенні ТАС на пр. Шевченко)раптово вискочив на вулицю і побіг до авто-народ з зонтами спокійно гуляє проспектом, пенсіонери з маленькими собачками теж не поспішають (тобто ніхто не відчуває загрози не біжить до сховища), відчуття мені підказувало, що треба якомога швидше покинути центр міста...щоб уникнути пробок вирішив їхати Фонтанською дорогою (обігнала швидка з сиреною), тільки звернув на Костанді (десь о 11.25) і почув вибух (подумав, що колесо рвонуло), потім майже зразу ще один ближче- гатять, орки
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3336 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 15 бер, 2024 15:33
prodigy написав:Сьогодні Одесу знов бомбили...
" Удар росіян по Одесі: загинули 14 людей, 46 поранених" сейчас проснутся "переговорщики" со своим "рпв без переговоров" и "просто перестать стрелять" грустно бл...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 15 бер, 2024 16:27
Нардепи планують розглядати правки до закону про мобілізацію кожну окремо, допоки їм не дозволять виїздити за кордон, — голова Комітету ВР з питань фінансів Данило Гетманцев
Нагадаємо, наразі документ нараховує близько 4200 правок
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 бер, 2024 16:39
sashaqbl написав: ЛАД написав:Зі слів форумчан, які на фронті. Практично безперервно. І не тільки. Якби було так, як Ви кажете, не було б постійних стогонів, що немає ротацій
Наш батальйон недавно вивели на відновлення після майже 9 місяців. Як і чому це відбувалося - можу розповісти багато, але після війни. Просто повірте, що підрозділи з ЛБЗ не виводять без крайньої необхідності і на це є серйозні причини. Мені цікаво, чи знайдеться тут хоч одна людина, яка знає хоч одну військову частину, яка не була на фронті? Не знайомого, який заплатив, щоб охороняти склади в ППД, чи роту охорони ТЦК, а саме частину? Якби те, що ви говорите, було правдою, то таких частин було в дофіга і форумчани без проблем назвали б 5-10 бригад.
У бригаді багато поліщуків. Бува дізнаються історії про рідні області. Остання новинка -- тутешні “війська” вже настільки освоїлись, що роблять євроремонти на своїх “опорниках”. Це ж їх не на місяць-два завезли, правда ж? А от ми вже два роки на фронті... А винятком пари тижнів, коли імітували щасливе життя у голому лісі неглибокого тилу... Чому так? Чому ми постійно у складі тих 150тис, які на фронті? (1 бат ~півтисячі, і це ~4.5км фронту, і хай 300 таких ділянок...) Чому відпустки убожеські? Як таке може бути, якщо у війську в 6-7 разів більше людей...
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 15 бер, 2024 17:10
Schmit написав: sashaqbl написав:Висловлю свою думку щодо виборів. Я послідовний противник Зеленського, всі два рази голосував за нього. І взагалі - вибір янелоха - це один з найневдаліших виборів(після Януковича). Але я не бачу зараз кандидатури, вибір якої переважив би всі недоліки від розгойдування човна під легітимністю Зеленського. Нажаль, саме під його керівництвом країні випало воювати(або через вибір його в 19 році). І якщо ми хочемо зберегти країну, то завершувати цю війну нам теж доведеться під його керівництвом.Все інше - повторення руснявої пропаганди.
Гадаєте, у нас є шанс з цими профнепридатними, які не вчаться навіть на своїх же помилках?
Я гадаю що це у них(влади) немає шансів досидіти до Перемоги , а тому хочуть вони цього чи ні-а владою ділитись прийдеться..або дрон у вікно....якихось 5+226 дронів= перезавантаження влади. Суть в наступному Навіть на виборах за СН+Зеленський- голосувало менше 50%... А влада на сьогодні їм належить на 99,99%... От і виходить Навіть коли вони хочуть щось законодавчо змінити- їм ніхто не збирається допомогати при голосуванні...адже проголусував=несеш відповідальність... А навіщо нести відповідальність якійсь політичні силі яка не представлена у виконавчій владі навіть на 1% ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1