Ну да, коли я чую з 2019 року від зелених - треба посадити Пороха, ось треба і все. То це, виявляється, проплачена пропаганда від Порошенко
Коли я чую від зелених, що мені треба коліно прострілити, то це, виявляється, проплачена пропаганда від Порошенко
Який спритний Порошенко, всім в штани нагадив
Це якийсь інфантелізм, змішанний з автократієй. Бажати, щоб всі ходили строєм, щоб всі казали одне і теж саме І все це кажуть люди, у яких по паспорту, багато років життя
Вже був у нас СРСР, нічого гарного з цього не вийшло
«У КОЖНІЙ СІМ'Ї МАЄ БУТИ НЕ МЕНШЕ ТРЬОХ ДІТЕЙ», – ШМИГАЛЬ ПРО КРИТИЧНУ ДЕМОГРАФІЧНУ СИТУАЦІЮ В УКРАЇНІ «Якщо новий законопроект приймуть – виплати родинам прив’яжуть до прожиткових мінімумів. А саме, 150 прожиткових мінімумів за першу дитину в родині, 100 – за другу та 50 – за третю і кожну наступну. Таким чином, за народження першої дитини держава планує виплачувати майже 400 тис. грн допомоги», – додав Шмигаль.
Я щиро сподіваюсь що грошима давати не будуть, а тільки через цільове призначення (на вищу освіту мами та дітей, купівлю чи розширення житла, погашення іпотеки, відкериття сімейного бізнесу і т.д.) Інакше до 2100 року титульною нацією в Україні будуть цигани (інфо з перших рук)
черговий прожект "мільярд дерев"
одну дитину і так народить жінка, на другу, можна трохи надати допомоги, а можна і ні, з третьої потрібно надавати допомогу, але основне не гроші, а садки, школи, поліклініки, лікарні
«У КОЖНІЙ СІМ'Ї МАЄ БУТИ НЕ МЕНШЕ ТРЬОХ ДІТЕЙ», – ШМИГАЛЬ ПРО КРИТИЧНУ ДЕМОГРАФІЧНУ СИТУАЦІЮ В УКРАЇНІ «Якщо новий законопроект приймуть – виплати родинам прив’яжуть до прожиткових мінімумів. А саме, 150 прожиткових мінімумів за першу дитину в родині, 100 – за другу та 50 – за третю і кожну наступну. Таким чином, за народження першої дитини держава планує виплачувати майже 400 тис. грн допомоги», – додав Шмигаль.
Я щиро сподіваюсь що грошима давати не будуть, а тільки через цільове призначення (на вищу освіту мами та дітей, купівлю чи розширення житла, погашення іпотеки, відкериття сімейного бізнесу і т.д.) Інакше до 2100 року титульною нацією в Україні будуть цигани (інфо з перших рук)
черговий прожект "мільярд дерев"
одну дитину і так народить жінка, на другу, можна трохи надати допомоги, а можна і ні, з третьої потрібно надавати допомогу, але основне не гроші, а садки, школи, поліклініки, лікарні
Бесплатные хорошие школы, бесплатные кружки и секции. Или заметно более высокие зарплаты.
Звісно грає роль і ціна на нафту, але й ці санкції теж прискорюють крах москалів. Але не значно прискорюють, скажімо на пів року. Питання виключно в тому чи доживемо ми до того чудового часу.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Пон 18 бер, 2024 21:19, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Бо не можеш зрозуміти, що ні Зе, ні По (якщо залишився), ні хто інший вже не вспівав, не міг відмінити повномасштабку.
Ще раз 1 СЬОГОДНІ Зеленський вважає що достатньо 20 млрд грн на оборонні рубежі , які можуть стримати 600 000 педераційну армію 2 Питання на засипку Чи могли в 2022 році тих самих 20 млрд витратитись на оборонні рубежі і стримати ТОДІ 200 000 армію ? 3 Відмазки типу - ну хто знав..не всьо так адназначно і так далі - не приймаються... Зеленський натягнув на себе 100% ковдри ( незаконно розігнавши парламент) отримавши в новому парламенті більшість - таким чино взяв НА СЕБЕ 100% відповідальності за розвиток подій з 2019 року і до моменту поки буде при владі.[/quote Ти перескочив на інші предмети, накидавши звинувачень мені. Нецікаво...
Злив зараховано Для інших 1 Мій опонент привів аргумент по якому на його думку НІХТО нічого не зміг би змінити 2 Я привів контраргумент з якого випливало а - СЬОГОДНІ Зеленський( з своїми пятьма апостолами) вважає що можна лінією оборонних рубежів вартістю в 20 млрд грн - зупинити педераційну армію чисельністю в 600 000 осіб б - чому тоді в 2022 році Зеленський не міг ( по словам мого опонента) виділити таких самих 20 млрд грн на створення аналогічних оборонних рубежів щоб стримати ту саму педераційну армію , але в три рази меншої чисельності...
Мій опонент чомусь злився і вирішив що я образив його розумовий рівень....
Ти знов будуєш на своїх вигадках. Вигадав, що злився. Вигадав причину, по якій злився.
Спробуй на фактах. Факти ж свідчать про те, що: 1. Ти перескочив на інші предмети. 2. Подивись на доповнену мою відповідь. (До того ж вона доповнена мною до твоєї). 3. Що я вирішив (визначив образами, а не чим-то іншим - твоєю совковістю), ти апріорі не можеш знати, якщо не якийсь-то екстрасенс.
На твій розумовий рівень я не ображаюся. Адже на таких не ображаються... Просто спочатку вирішив не кнопати, як раніше, а проігнорувати -- вказавши, що "нецікаво". Це факти. Бо чому я вирішив, я-то знаю. А от тобі приходиться вигадувати. І на цьому будувати.
На цьому все. Нецікаво. Відповідь на твоє питання прочитаєш сам, якщо схочеш, у моєму отому виправленому повідомленні.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 18 бер, 2024 21:19, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Якщо ж домовленності трималися на По, то він просто зобов'язаний був підготувати наступників,
Знову совковий принцип.. - головне знайти винного...
Отже зеленський рвучись до ВЛАДИ не повинен був ВИВЧИТИ всі проблеми які його в цій владі очікували... А Порошенко який ГОТУВАВ країну до ВІЙНИ і програвши тому вибори - ВСЕ ОДНО ПОВИНЕН був ввігнати в мозок переможця свої тези? Труси-Хрестик... ПС Поясніть мені Чому жоден з зеленківців не задав собі питання А може це Я підштовхнув НАШОГО лідера до помилкової стратегії поведінки-яка ПРИВЕЛА до ВІЙНИ ?
Була колись домовленність що зеленим кольором ПИСАВ ТІЛЬКИ ДС .........
Звісно грає роль і ціна на нафту, але й ці санкції теж прискорюють крах москалів. Але не значно прискорюють, скажімо на пів року. Питання виключно в тому чи доживемо ми до того чудового часу.
Це ключове питання -- до яких втрат (економічних, людських) готові піти, здатні! піти рашковани, аби досягти своєї "вяликої перемоги" ("захистити атєчєство")?
А якщо путену вдасться примусити їх до рівня сухарів та діти біля станків? І чи не буде він раніше цього або після цього жбурляти ядрьоні ракети? Хз...
Від якогось болгарського політолога чув дивне твердження, що путен (ще поки) знаходиться під великим зовнішнім впливом (я так зрозумів іноземним).
Ми знаємо реальних розкладів... Тому всі наші оці роздуми-міркування ---- на рівні балачок під під'їздом бабусь.