Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 72527253725472557256 ... 14686>
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 22:10

Banderlog написав:
  mephala написав:и на злобу дня

Ця мисль тут літає в повітрі- дайте бригаді дозвіл зайти в велике місто й ми самі собі наберем , без тцк :lol:
Це не один говорить.

Відео з Житомира бачив? Зайдіть у Житомир.
Наберетесь. Там щодня знахідка, то патрони. то граната.

засідають комітетчики з приводу правок :

"Так, під час вручення повістки представники ТЦК зобов’язані будуть назвати свої прізвища, ім’я, по батькові, посаду, а також пред’явити службові посвідчення на вимогу громадянина, якому вручається повістка.

Той факт, що якісь хмирі лазять по містам у військовій формі зі зброєю, а з документів у них лише військовий квиток - окрема дічь.
"
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 22:40

Дюрі-бачі написав:
  Banderlog написав:айте бригаді дозвіл зайти в велике місто й ми самі собі наберем , без тцк

Нам точно потрібна громадянська війна? Не варто недооцінювати ухилянтів загнаних в кут.

Число дезертиров за время с начала войны до Февральской революции, по данным Ставки, составило 195 тыс.[74]

В отчёте за январь 1917 года был приведён отрывок из солдатского письма, отражавший, по мнению военно-цензурной комиссии, типичное настроение солдат: «Мы здесь на фронте проливаем кровь, терпим разные лишения и кладём жизнь, а там на нашей крови… купцы-спекулянты строят своё благополучие и счастье»[75]. Генерал Брусилов А. А. отмечает, что он получал большое количество анонимных писем от солдат; часть этих писем заявляла, что войска устали, требуют мира, и в случае, если мира не будет, его убьют. Оставшиеся письма говорили, что, наоборот, если «изменница» императрица Александра Фёдоровна заключит мир, его тоже убьют. Иронизируя, генерал Брусилов замечает, что «для меня выбор был не особенно широк».

На заседании 30 июля 1915 года военный министр Поливанов А. А. отметил, что «деморализация, сдача в плен, дезертирство принимают грандиозные размеры»[76]. Во время мобилизаций 1915 года отмечено 82 бунта, в ряде случаев мобилизованные требуют отправлять на фронт полицейских[26].

На заседании 4 (17) августа 1915 года министр внутренних дел князь Щербатов Н. Б. отмечает: «…Я должен отметить, что наборы с каждым разом проходят все хуже и хуже. Полиция не в силах справиться с массой уклоняющихся. Люди прячутся по лесам и в несжатом хлебе. Если станет известным, что призыв ратников II разряда производится без санкции Государственной думы, то боюсь, что при современных настроениях мы ни одного человека не получим. Агитация идёт вовсю, располагая огромными средствами из каких-то источников», что морской министр Григорович И. К. комментирует словами: «Известно из каких — немецких»[77].

В общей сложности было сформировано 65 дивизий 4-й очереди численностью до 2 млн человек, состоявших из солдат старших возрастов (32—42 года), числившихся во втором разряде ополчения (ратники 2-го разряда). Эти части отличались самой низкой боеготовностью[87]. Основу армии начали составлять солдаты, прошедшие одно-двухмесячный курс обучения в запасной части, и офицеры военного времени, как правило — прошедшие ускоренное обучение в школе прапорщиков.
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 22:56

Banderlog написав:

Ця мисль тут літає в повітрі- дайте бригаді дозвіл зайти в велике місто й ми самі собі наберем , без тцк :lol:
Це не один говорить.

Якби дехто з дитинства не палив за школою цигарки, а хоч трохи читав історію, той знав що силою зігнані і не вмотивовані війська рано чи пізно або розбігаються або повертають зброю проти своїх ,,керівників,,. Я б подивився як ви керували б взводом ,,наловлених,,. У В'єтнамі такий собі фреггінг практикувався. Сотні випадків.
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 23:01

pesikot написав:
  budivelnik написав:
Тому дейтройт і отримав копняка з ЗСУ..бо не зміг вплинути на себе так щоб мати можливість роздавати копняки іншим.
І це нанесло йому страшенну психологічну травму...яку він пробує заїсти дописами про все на цих сторінках.

Я думаю, все простіше ...

Оцей нарратив "маленька людина" - це щоб інші мовчали, поки вони кажуть своє "правільноє мненіє"

Вони зрозуміли, що совок повернувся. Бо вони його повернули через голосування

Голосували ж за Зеленського і під час голосування про "маленьку людину", яка нічого не може, не казали.
Навпаки, вони проголосували і раділи, що можуть це зробити

Які ж ви смішні у своїх вигадках.
Ну хоч трошки напружуйтесь, щоб складніше було спростовувати їх.

Наратив "маленька людина" -- з чого почався? Звідки я його взяв?
Да ось СТМ і почала таке формулювання:
"
  stm написав:) и только ЛАД уверен, что маленький человек ни на что не влияет, я же поклонник теории что взмах крыльев бабочки в Украине может приведёт к землетрясению в Африке )))

Я ж узяв і у відповіді на це її почав використовувати її термін.
Вів 19 бер, 2024 15:20
Напад росії і білорусі на Україну

"Я думаю, все простіше ..." - кажеш)))
Не думай так очевидно помилково.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 23:02

antey1969 написав:И как вишенка на торте сегодняшняя новость: на саммите ЕС не будут упоминать о планах Украины на членство в ЕС... ТА-ДАМ!!! чтобы не раздражать европейских фермеров... Что, серьезно?!
Не знаю, какой намек может выглядеть еще яснее.

Це москалі пишуть? Може дасте посилання на новину?
Бо я читаю таке:
Нашим першочерговим завданням є надання військової допомоги для України
https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3 ... misel.html
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 23:07

alex lem написав:
  Banderlog написав:

Це не один говорить.

Якби дехто з дитинства не палив за школою цигарки, а хоч трохи читав історію, той знав що силою зігнані і не вмотивовані війська рано чи пізно або розбігаються або повертають зброю проти своїх ,,керівників,,. Я б подивився як ви керували б взводом ,,наловлених,,. У В'єтнамі такий собі фреггінг практикувався. Сотні випадків.

як раз є новий відос, який зняв військовий з побратимами, в якому він розповідає історію взводу. одного повязали за 200 метрів до роботи, іншого біля магазину. одного кадра-електрика зняли в селі зі стовба. жоден не прийшов добровільно в тцк.
яка боєздатність такого взводу? мотивація? всі вони тягнуть час, мотивації нуль, шукаючі шлях для списання
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 23:17

budivelnik написав:
  ЛАД написав:О влиянии маленького человека detroytred Вам ответил, но Вы почему-то не поняли.
Якраз в цій маніпуляції і постає в повний ріст двуличність дейтройта...
1 Так маленька людина на владу-впливає дуже мало , а почасти не впливає взагалі
2 Навіть повне зібрання найменших людей-ніяк не вплине на владу...
Тут все правильно
але , як завжди наш теоретик забув інше
3 Маленька людина на себе має БІЛЬШИЙ вплив ніж вплив на неї влади.
4 Маленька людина може легко перетворитись в більшу по тій простій причині , що сили взаємодії - завжди однакові
Дія рівна протидії
Тому
Якщо маленька людина не впливає на владу..то й влада НЕ впливає на маленьку людину.
І якщо маленька людина по відношенню до себе знаходиться на порядки ближче ніж будь-хто інший - то і дія самої людини на себе - є максимально сильною і перевищуєБУДЬ-ЯКІ інші впливи.

Тому дейтройт і отримав копняка з ЗСУ..бо не зміг вплинути на себе так щоб мати можливість роздавати копняки іншим.
І це нанесло йому страшенну психологічну травму...яку він пробує заїсти дописами про все на цих сторінках.

Ти ж, як завжди, прямо збрехав. І на цьому будуєш.
Наприклад, див. п.2. -- це ж брехня.
Бо Детройт не каже, що об'єднання маленьких людей ніяк не впливає на владу.

П.4 Про легке перетворення пересічного у велику людину -- маячня.

А висновок, що людина сама на себе діє найсильніше -- це Детройт ніколи не заперечував. Навпаки.
Але вказував, що проблема у бажанні людини інакше діяти на себе, чим він діє. Проблема у бажанні змінитися.

А от несильна дія зовні, наприклад, просто реклами, СМІ -- хоч і слаба, слабше, ніж самого на себе при наявності бажання в самого, але дає результат.

От кловун, вигадав оцю дурню "Тому дейтройт і отримав копняка з ЗСУ..бо не зміг вплинути на себе так щоб мати можливість роздавати копняки іншим."
Про для залишення у ЗСУ треба мати можливість роздавати копняки іншим.
Що ти несеш???!!!

А про психологічну травму в мене?
Ну що за овсім ідіотські єралашики в тебе пішли...
Не будуй на брехні, вигадках, дурницях та брєдє.

На цьому з тобою все.
Розклав тобі більш, ніж детально і чітко.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 23:26

Banderlog написав:

Це не один говорить.

Коли я з рік тому назад писав про "Траса 1" (їде автівка всл Південних через місто на бойове завдання і комплектується кого вхоплять в машину) -- відреагував тільки Бобуа))

Проблеми ідейців - проблеми індейців.
Бо в нас давно васал мого васала не мій васал...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 23:29

detroytred написав:
  Banderlog написав:

Це не один говорить.

Коли я з рік тому назад писав про "Траса 1" (їде автівка всл Південних через місто на бойове завдання і комплектується кого вхоплять в машину) -- відреагував тільки Бобуа))

Проблеми ідейців - проблеми індейців.
Бо в нас давно васал мого васала не мій васал...

тому що Бобуа в нас начитаний та надивлений біч всякої саєнс фікшен, решта малоосвічені робітники і селяни
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 23:38

Якщо буде:
- або система командирів (буде на рівні частини, війська);
- або взводний сам зробить собі мінікомпашку (але це загроза ротному... Мене колись отакий взводний хотів гамселити прямо в канцелярії роти через своїх взятих з собою з попереднього місця служби двох биків сержантів). В принципі, схема цілком робоча. І, якщо буде затребувана і не матиме протидії з боку начальників, то пошириться аж бігом. Впевнене імхо -- так і буде, якщо піде потік "ухилянтів". Бо варіант з системою командирів поки ніхто навіть і не збирається робити. А він до того ж і більш труднодосягаємий, на відміну від кримінального "взводний і Ко" (бо законно "ламати" треба і вміти, і час мати, і ресурси).
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 19 бер, 2024 23:50, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Профіль

#<1 ... 72527253725472557256 ... 14686>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор