|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 21 бер, 2024 13:08
я вже приводив визначення терміну "проєкція" психологічний процес, механізм психологічного захисту індивіда, що виявляється в приписуванні іншим власних думок, мотивів, якостей характеру тощо
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 21 бер, 2024 13:10
_Mykola_ написав:Вибачте, але якщо таке толерується і закони не діють, тоді в чому різниця від запоребріка? Ми ж якби в сторону Європи йдемо, де закони діють, і діють для всіх, без виключення, а не навпаки...
Я не толерую, я просто пояснюю. Армія - це зріз суспільства. 2/3 форумчан нічим не кращі за ТЦКашників, просто не мають можливості проявити себе.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 бер, 2024 13:11
flyman написав:я вже приводив визначення терміну "проєкція" психологічний процес, механізм психологічного захисту індивіда, що виявляється в приписуванні іншим власних думок, мотивів, якостей характеру тощо
мух не удивляйся, все так делают, потому что все смотрят на жизнь через призму своего опыта. Вору кажется что все воруют, коррупционеру что все берут взятки, военному что все готовы друг друга бить. sashaqbl написав:Армія - це зріз суспільства.
В моё время кто нормально учился в школе шли в ВУЗы а там или военная кафедра или другие способы в армию не попадать. Из моих друзей в армии побывал только один, куда пошел добровольно после ссоры с родителями. Армия не была престижной и шли туда те, кто ничего не знал/ не умел /не хотел. Или малоимущие ради халявного гособеспечения. Конечно эти люди такое же общество, только раньше на качество военных кадров закрывали глаза. А сейчас оно всплыло и шокирует. Думать что "все такие" - неправильно.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 21 бер, 2024 13:20, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 21 бер, 2024 13:20
vitaliiangel написав:мух не удивляйся, все так делают, потому что все смотрят на жизнь через призму своего опыта. Вору кажется что все воруют, коррупционеру что все берут взятки, военному что все готовы друг друга бить.
До чого тут досвід? Невже треба бути супер крутим аналітиком, щоб зрозуміти що чувак, який хамить людям на форумі, отримавши можливість бити їх безнаказанно, буде це робити? І ким треба бути, щоб подумати, що чувак з замашками гопа з підворотні, опинившись, в роті охорони ТЦК стане раптом культурним і вихованим? Чи що, чувак, який капец боїться потрапити на фронт, не буде робити все, щоб туди не потрапити? Від мм14 сутність людини не зміниться.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 бер, 2024 13:24
sashaqbl написав: vitaliiangel написав:мух не удивляйся, все так делают, потому что все смотрят на жизнь через призму своего опыта. Вору кажется что все воруют, коррупционеру что все берут взятки, военному что все готовы друг друга бить.
До чого тут досвід? Невже треба бути супер крутим аналітиком, щоб зрозуміти що чувак, який хамить людям на форумі, отримавши можливість бити їх безнаказанно, буде це робити? І ким треба бути, щоб подумати, що чувак з замашками гопа з підворотні, опинившись, в роті охорони ТЦК стане раптом культурним і вихованим? Чи що, чувак, який пиздець боїться потрапити на фронт, буде робити все, щоб туди не потрапити? Від мм14 сутність людини не зміниться.
не хочу перечислять но тут очень мало первичных хамов (может 4 из 20 постоянных писателей ветки). В основном хамят в ответ, а это оборона. То есть да хамы есть везде, но их далеко не большинство, и даже не 1/3. Иначе общество бы давно друг друга перегрызло. Надо держать их в рамках и в армии/тцк будет дружеская атмосфера. Как держать в рамках того, кто старше по званию я хз. На гражданке бывает достаточно человеку кое что объяснить. Без угроз конечно.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 21 бер, 2024 13:32, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 21 бер, 2024 13:32
vitaliiangel написав:не хочу перечислять но тут очень мало первичных хамов.
Я навів три варіанти. Сумарно таких, на мою думку, набереться 2/3 активних дописувачів гілки. Звісно, я можу помилятись на рахунок конкретно когось, але закон великих чисел лишаєтсься активним, навіть попри те, що тут на форумі доволі специфічна вибірка.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 бер, 2024 13:34
sashaqbl написав: vitaliiangel написав:не хочу перечислять но тут очень мало первичных хамов.
Я навів три варіанти. Сумарно таких, на мою думку, набереться 2/3 активних дописувачів гілки.
тогда тут бы была сплошная грызня с хамством. Пересчитайте)
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 21 бер, 2024 13:41
sashaqbl написав: Schmit написав:Після заяв Ze вже точно ні. США не будуть вводити війська в Україну, українці самі заявили, що не хочуть, щоб хтось воював за них, - речник Пентагону Райдер Хоча якщо ситуація піде по найгіршому сценарію, навряд чи НАТО буде спокійно спостерігати, очікуючи "поки стоїть Україна".
Не будьте ідіотом. Ніхто вашу сраку від бурятів захищати не буде.
А свою сраку? Думаєте, НАТО чекатиме, "поки стоїть Україна" аж до польського кордону? Адже далі їм доведеться воювати вже на території НАТО і вже проти тих самих силою мобілізованих Українців. Тому це цікаве питання, коли нам готові допомогти військами, на Дніпрі, на Збручі чи аж на кордоні Польщі. sashaqbl написав:Те, що говорив Макрон - це по перше, політична заява на фоні виборів у Європарламент. Там навіть ляпенша перевзулась. Тимчасово... По-друге, ця заява - це спроба легалізації поточного стану справ. Коли в нас є технічні та інші спеціалісти з країн НАТО, які ефективно виконують свою роботу, і яких ні ви ні муха не заміните. І по третє, відповідь Зеленського доволі вдала на фоні кіпішу, який піднявся після заяви Макрона. Один з небагатьох випадків, коли він вчинив дуже правильно.
Яка різниця чи це політична заява, чи ні? Це публічна заява лідера однієї з найпотужніших країн НАТО, яку до речі підтримали декілька країн. Війська НАТО в Україні, це не обовязково піхота, яка закриє кордон Білорусі, це може бути розрахунок Петріота чи пілот винищувача Ф35... Просити "закрийте небо", згадувати про Будапешський меморандум, а коли натякають на допомогу - на весь голос відмовитись це як мінімум тупо.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 бер, 2024 13:47
Schmit написав:Думаєте, НАТО чекатиме, "поки стоїть Україна" аж до польського кордону?
думаю да. Пока война в Украине странам НАТО ничего не угрожает. Отсюда и баланс не дать ни одной из сторон выиграть. Как вы думаете почему 800 тыс снарядов "нашлись" только сейчас, через 2 года полномасштабной? Это ж не иголка, которая 5 лет назад потерялась и вдруг нашлась.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 21 бер, 2024 13:50
Успіх а який у них прибутк від демобілізації?
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1