клятий воєнпром партнерів не встиг завезти набоїв)
А вже не завозить?
воювати вже нікому
А вже нікому?
У нас на форумі на роту лише активних дописувачів.
Бетон щодня з ресторанів може по батальйону за ухо вивести,
|
|
![]() Речь не о том, что зажимают особисто. Разговор о методах мобилизации. Не довольны методами. Проблема в том, что я не вижу других возможных Letusrock.
Я не натякаю. Но просто не вижу других способов при таком сопротивлении(?)/ухилянстве от мобилизации. И, действительно, интересно, какие методы стимулирования можно использовать по вашему мнению. ![]() А що тут дивного? Людина все життя прожила виключно на совкових методах примусу. Звідки вона може знати про інші варіанти? Я наприклад за 30 років в бізнесі переконався- нічого більш ефективного ніж мотиваційні методи - світ не придумав... Правда ними також треба вміти користуватись, але совкам цього не поясниш. Вони живуть наступними алгоритмами генсек-найрозумніший берія-найсильніший А раз так, то звязка генсек+берія наведуть порядок.... це працювало 70 років ...і розвалилось Виявилось що берія з апаратом вимагав все більше і більше грошей, а старіючі генсеки продукували все гірші і менш ефективні ідеї... Тому( для мене) 1 Я платив і буду платити на 10% більше ніж платиться податків в моїй галузі в середньому по ринку на працівника 2 Я донатив і буду донатити тільки ті суми і тим людям-яким вірю. 3 Спробувати мене змусити - собі дорожче..я просто тих+10% податків переведу в 10% хабарів і жоден гетьманцев(навіть маленький з районної структури ДПС) мене зайвий раз чіпати не буде, Держава від цього не виграє, але якщо хоче-може спробувати 4 Мене можна попросити...але я не повірю , тому попросити мене може тільки той кому я вірю( при чому я розумію що той самий Порошенко не зупинить війну) , але його НАЯВНІСТЬ покаже мені що влада ЗАРАДИ СПІЛЬНОЇ ПЕРЕМОГИ вирішила поділитись владою За це я ПОДІЛЮСЬ частиною своїх доходів... І таких - мільйони.
![]()
"сухими цифрами" считали до 24.02.2022. получалось "Киев за 3 дня/Украину за неделю" И?
![]() Вот это «общество зажимают» сформировано на основе каких-то одиночных роликов. Тут каждый из присутствующих (может кроме Витали) выходит из дома, ездит по своим городам, и по чужим городам тоже. Вы это все видите на улицах? Избивание ногами, пакование…
Я не говорю что так не бывает, я говорю о том, что сформирован массовый психоз «нас зажимают!» на основе единичных случаев. . А спрашиваешь каждого индивидуально, так оказывается он как жил до войны , так и живет. Иногда даже лучше. (Кто на фронте или имеет там родственников - это отдельная тема) А, проголосовать не дадут в мае. Ну да, все спят и видят как бы проголосовать !!! С утра в 6 всегда вставали и шли к участку очередь занять, а тут лишили! Беда! Война зажала яйца в тиски! Востаннє редагувалось Hotab в Чет 21 бер, 2024 18:03, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Как-то слабо верится в реальность. Скорость крылатых ракет порядка 1000+ км/час. ![]() Я менш радикальний і тому не ставлю єдиним критерієм - перебування влади в окопах... Але для отримання максимального ефекту- треба врахувати максимум не тільки своїх інтересів...поки що інтерес бути при владі пеервищує бажання захистити КРАЇНУ.
![]()
Забагато наче. Але якщо чекати в своєму секторі, вибудувати «прогноз-дорожку» , то шанс є.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 21 бер, 2024 18:09, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|