720 немало, но сноп пуль из высокоскоростного пулемета может зацепить. Обязательно имея заранее точные данные о секторе подхода (планшет с обстановкой) ракеты.
Це якраз і був той збір від фонду Повернись живим.
Letusrock написав:можливість відпустки в/с за кордоном
Сейчас мобилизованный военнослужащий без проблем может проводить отпуск за границей, делается вытяг из наказа командира части с разрешением на такой отпуск, ну и в отпускном указывается место назначения Италия, например. У нас несколько человек из батальона на футбол летали на матч Лиги чемпионов во время своего отпуска. Никаких вопросов на границе.
У нас зараз один лейтенант в СЗЧ в Німеччині До того нач логістики їздив до сім'ї теж в Німеччину, повернувся.
не нові хлопці з лопатами а кількамісячна нестача боєприпасів
А будуть люди, якщо ви зриваєте фразами «в бій з лопатами» мобілізацію??
Снаряды -- это хорошо, но там "по слухам" со стволами проблемы... Но то такэ. Касательно "срывов" -- вы сильно переоцениваете влияние этого форума и сильно недооцениваете влияние этой "власти"
Касательно "срывов" -- вы сильно переоцениваете влияние этого форума
Ага, а Летусрок он же один , и только на форуме. Я там вам в день старта недельного бана уточняющий вопрос задавал. Прозевали? Или покер-фейс? Где я топил за «границы 91 года» ??
Касательно "срывов" -- вы сильно переоцениваете влияние этого форума
Ага, а Летусрок он же один , и только на форуме. Я там вам в день старта недельного бана уточняющий вопрос задавал. Прозевали? Или покер-фейс? Где я топил за «границы 91 года» ??
Так я повторюсь -- "власти" прекрасно справляются и без помощи Летусрока Чего стоит одно и последних выступлений (спасибо ЛАДу за напоминание) -- когда озвучили число "получателей 15ти лямов", но специально или специально забыли озвучить число пропавших безвести.
Вопрос, наверное, уже после бана был? -- я перестал ветку читать... «границы 91 года» как-то с этим вопросом связанны? -- или это к чему вообще?
Чоловіки, які були визнані обмежено придатними до служби, повинні будуть протягом 9 місяців пройти повторний медичний огляд. Відповідні зміни передбачає прийнятий 21 березня в цілому як закон законопроект №10313 https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/43329
Дюрі-бачі написав:Чоловіки, які були визнані обмежено придатними до служби, повинні будуть протягом 9 місяців пройти повторний медичний огляд. Відповідні зміни передбачає прийнятий 21 березня в цілому як закон законопроект №10313 https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/43329
Ось ти попав ... Ти зараз натриндів
Проте, наведи цитату з законопроекту про це. Я поржу з твоїх потуг
В законопроекті
військовослужбовцям, які у зв’язку з пораненням (контузією, травмою або каліцтвом), пов’язаним з виконанням обов’язків військової служби щодо захисту Батьківщини, визнані військово-лікарською комісією обмежено придатними до військової служби або непридатними до військової служби з переоглядом через 6 - 12 місяців та зараховані у розпорядження відповідних командирів, протягом двох місяців з дня зарахування у розпорядження (без врахування часу перебування у відпустці та на лікуванні) виплачується грошове забезпечення (без урахування додаткової винагороди) за останньою займаною посадою у повному обсязі