1. Чоловік моєї колеги по колишній роботі таки пішов в ЗСУ(я не уточняв, чи по повістці... - але напевно по ній, бо чого б чекав аж 2р + ?) Але тут вам всім буде "бальзам на душу" - так як він колишній поліціянт і, наче, не самий простий патрульний... (може капітаном був - я не знаю) Але оте ваше - "Нехай ідуть воювати мєнти, військові пенси, сбушники і тп..." - по-трохи здійснюється! Тож, черга і до вас всіх підбирається
2. Сусіда з сусіднього будинку в селі, де живуть батьки - запакували в бус, коли він з братом йшов по вулиці за 1км від своєї хати. Повезли зразу в ТЦК, а потім у військову частину. Навіть, додому не дозволили заскочити/зібрати речі... - то йому мама і брат привезли на наступний день речі до частини...
Отаке. Як то кажуть "не з ютуба ролик, чи тік-тока", а інфо від рідних та колег!
Це правда. Я твоїм друзям - ухилянтам це постійно кажу. Але ти все одно на 5 років зайшов. Кажи як що треба. Я не допоможу, просто цікаво.
мене особисто думка особи яку я не поважаю , не цікавить взагалі .
Проте порада песікота була дійсно слушною. Да і про проблеми в утриманні теми діалогу вам тут вже декілька чоловік казали. Добре, не хворійте. Природа дійсно допомагає. Я сьогодні крос 7 км в шортанах, і прогулянка ще 5 км. Час приходити до форми, а то бусики шастають.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 30 бер, 2024 21:46, всього редагувалось 2 разів.
Але ж так важко тобі признатись, що сцикотно піти НЕ літуном/інструктором на фронт)))
Яким чином? А ти чому не написав на перевід до штурмовиків. Там нема пропусків в 3.33 тис грн/день, щодня капає.
Щодо обмежено придатного чоловіка Флер.
Мобілізація обмежено придатних можлива, але за певних умов Військком наголосив, що у тилу небагато посад у військових частинах, тому випадки мобілізації обмежено придатних громадян незначні і їх в принципі не може бути багато. «Обмежено придатних зазвичай направляють для проходження служби у тилові підрозділи.26 лют. 2024
Лідерами з постачання FPV-дронів для ЗСУ у березні стали п'ятий Президент Порошенко ____6000 шт ( 50% за свої+50% за зібрані підприємець-волонтер Стерненко__ 500 шт (100% за зібрані) Десь скромно курить міністр з усім міністерством оборони. Всім волонтерам подяка, повага і респект !
Ещё интересно. Тут писали, что из ОП уволили всех, назначенных не Ермаком или Зеленским. "Диктатура!" Но почему-то никто не написал, что
Президент Украины Владимир Зеленский уволил своего первого помощника Сергея Шефира и еще нескольких советников. Соответствующие указы опубликованы на сайте президента в субботу, 30 марта. ........ Кроме того, со своих постов были сняты три внештатных советника президента: Михаил Радуцкий, Сергей Трофимов и Олег Устенко. Были уволены также внештатные уполномоченные по вопросам волонтерской деятельности Наталья Пушкарева и по вопросам обеспечения прав защитников Алена Вербицкая. С чем связаны отставки, не уточняется.