Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 74637464746574667467 ... 14457>
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2024 22:57

katso написав:Это как раз хороший пример того что я писал Виталику когда говорил что тюрьма ухилянтов не сильно пугает потому что в армии вероятность сесть в тюрьму еще выше, и чем выше звание тем выше вероятность "попасть под раздачу".

Ухилянти можуть надати і статистику, що вище? :D
У нас зі складу РАО пропав був ящик з калашами, начальник РАО мав трохи головняка але звільнився з армії без особливих проблем.
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2024 23:02

Banderlog написав:Більшість людей не бачать причини нею ризикувати. Так як не вважає державу своєю зоною відповідальності. Не знаю чи це можно змінити за пару років. І на рахунок молоді скажу теж проблема не в тому що дрова не вміють рубати чи картоплю пекти в ватрі, проблема в тому , що в них їхнє кінчається за дверима їхньої кімнати. Нема такого щоб бились за вулицю, за район чи за село на храмове свято. :lol:
Це я не за всіх, але багато живуть тримаючись за мамину спідницю до 30р.

Тобто при гарантії не загинути, вважаєте, суттєво збільшилась би кількість бажаючих змінити вільне цивільне життя на вслужбу (тобто систему з обмеженнями), да ще в отих умовах війни?

З чого б це?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2024 23:07

unicdima написав:
  katso написав:Это как раз хороший пример того что я писал Виталику когда говорил что тюрьма ухилянтов не сильно пугает потому что в армии вероятность сесть в тюрьму еще выше, и чем выше звание тем выше вероятность "попасть под раздачу".

Ухилянти можуть надати і статистику, що вище? :D
У нас зі складу РАО пропав був ящик з калашами, начальник РАО мав трохи головняка але звільнився з армії без особливих проблем.

Судя по написаному Вы не понимаете глубины проблемы. Уволился он без проблем, и что вопрос закрыт? У меня, на гражданке, тоже был похожий случай, с обычными неоружейными предметами - тоже чуваки такие "да пофиг прокатило". Никто не дергает. А потом через пять лет где-то-там-в-органах кто-то поменялся и новый говорит "о а срок давности еще не прошел а мне нужны баллы - а можно парни вас еще на одно "собеседование". А потом еще через 5 лет. А потом они уже и не такие борзые - говорят так когда это кончится.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2024 23:08

vitaliiangel

чёто я отстал от жизни .

Та такая жизнь , что не стоит сожалеть..
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2024 23:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Хлопці, а поясніть мені, звідки в нас проблеми з мобілізацією? Про цю війну наш сивочолий Гетьман попереджав з кожного свого білборду ще у 2019 році. Наш мудрий народ вирішив, що це така політична технологія "атопутіннападьот". І проголосував за казкового персонажа, за прості рішення, за людину, яка обіцяла припинити війну з росією якось дуже просто і легко ( до речі, багато хто з моїх одеських знайомих ще в грудні 2021 з піною у рота доводив мені що "їхтамнєт", тобто ми не воюємо з росією). 13.5 млн. українців свого часу вирішили ризикнути, проголосували за казку. По даних екзітполів, 80% з них були люди віком до 30 років. Нехай, навіть, серед них 50% жінки. Але в нас залишається 5.4 млн. чоловіків до 30 років. Супер ризикових хлопців. Де вони?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2024 23:13

airmax78 написав:Де вони?
а вы где? примерно там же и остальные.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2024 23:14

Bobua написав:Але всі ці питання, всі ці чіпляння за дедалі мокріші соломинки, все оте порівняння сов з глобусами -- відволікають нас від головного: як повернути вже майже елоям (яких у нас ~ 99%), як повернути їм людську подобу?
Зрозуміло, що не миттєво, так не буває, але ж має бути план! :--)

В сенсі як?
Да ніяк.
Гегель Вам на допомогу...

Через свідомість це (перетворення суспільства) не робиться. Доведено крахом реалізації совка.

А от по Гегелю в точності.
Головний злочин комуняк, що на словах вони визнавали Гегеля, а на ділі спробували робити, як чистої води ідеалісти.

Треба змінювати битіє)))
В напрямку печер. І десь на півшляху до рівня морлоків отримаєте людину.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2024 23:16

detroytred написав:В напрямку печер
объясните, если не сложно.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2024 23:16

katso
За войну столько утеряли, использовали, и тд , а сколько еще исчезнет. Нет ресурсов это все проверять. В 14-м летом сели в Краматорск , вылет обратно завтра, делать было нечего. Пошли взяли цинк 5.45, из своих АКСУ пол дня с перерывами на охлаждение стволов упражнялись. Естественно гильзы не сдавали , нигде не отчитывались. Кто-то там угрожал что рано или поздно спросят (ведь подписи свои ставили, вч указывали) , но так оно все и затихло.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2024 23:19

detroytred написав:
  Banderlog написав:Більшість людей не бачать причини нею ризикувати. Так як не вважає державу своєю зоною відповідальності. Не знаю чи це можно змінити за пару років. І на рахунок молоді скажу теж проблема не в тому що дрова не вміють рубати чи картоплю пекти в ватрі, проблема в тому , що в них їхнє кінчається за дверима їхньої кімнати. Нема такого щоб бились за вулицю, за район чи за село на храмове свято. :lol:
Це я не за всіх, але багато живуть тримаючись за мамину спідницю до 30р.

Тобто при гарантії не загинути, вважаєте, суттєво збільшилась би кількість бажаючих змінити вільне цивільне життя на вслужбу (тобто систему з обмеженнями), да ще в отих умовах війни?

З чого б це?
я не про це.
В кожного є речі за які він готовий ризикувати життям. Але більшість ця війна не задіває. Вони не рахують це зоною особистої відповідальності.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 74637464746574667467 ... 14457>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему