|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 07 кві, 2024 12:46
Если бы все отдали больше, чем в них вложено, мы бы жили лучше Швейцарии.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 07 кві, 2024 12:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 07 кві, 2024 12:48
Если бы все отдали больше, чем в них вложено, мы бы жили лучше Швейцарии.
«если бы все»… но всегда ж есть ты.. и такие как ты..
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 07 кві, 2024 12:53
Hotab написав:Це невірний підхід. Можливо саме гроші воно в нього не вкладало (не платило зп), але давало освіту, захист, безпеку, правопорядок, послуги, воювало з 14 року. Його двоє діток ходили в садочки, ходять в школи, поліклініки, і ще невідомо чи будуть працювати в Україні, чи виїдуть. За все оптом він платив лише 2 т грн в місяць.
давай кейс. нарисовался некий благодетель, который без твоей просьбы ходит рядом охраняет, сидит с твоими детьми, убирает у тебя в квартире. А потом заявляет я вас охранял, лечил/учил , теперь платите мне миллион. Об этом был договор? Дети долярчика это будущие работники экономики и налогоплательщики. Если так ставить вопрос завтра детей не родит никто, чтобы через 10 лет "добрый дядя" не предьявил космический счёт за то как он их учил охранял.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 07 кві, 2024 13:01, всього редагувалось 5 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 07 кві, 2024 12:56
Hotab написав: vitaliiangel написав:в нашем же случае, государство не вложив в долярчика ничего, требует с него весь миллион
Це невірний підхід. Можливо саме гроші воно в нього не вкладало (не платило зп), але давало освіту, захист, безпеку, правопорядок, послуги, воювало з 14 року. За все оптом він платив лише 2 т грн в місяць.
Вірних педходів можна намалювати багато... Наприклад такий 1 Є Бюджет(щороку) мінусуємо з нього ПДВ/Акциз( як не прямі податки) ділимо на кількість населення і отримуємо скільки за цей рік кожен Українець винен. 2 Є сплата податків - цю суму записуємо як те що Держава винна Українцю 3 Сумує наростаючим кожного року для кожного .... В кого баланс мінус - той .. а - не голосує б - не має права БЕЗКОШТОВНОГО перетину кордону 4 У випадку екстремальних ситуацій , для їх вирішення в першу чергу вибирають серед тих хто має найбільший мінус 5 Батьки ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ можуть оплатити з своїх доходів мінуси які накопичились у своїх дітей ( безповоротно) 6 Якщо пенсіонер помер а в нього плюс - то цей плюс зараховується а - в першу чергу на рахунки внуків б - в другу чергу на рахунки дітей в - в третю чергу по заповіту г - в четверту чергу в дохід Держави Як бачите сам алгоритм простий...його можна уточнити( наприклад для тих хто НЕ ОТРИМУЄ вищу освіту безкоштовно - можна зменшити нарахування, так само як і для тих хто НЕ КОРИСТУЄТЬСЯ безкоштовною медичною допомогою)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 кві, 2024 13:01
vitaliiangel написав: Hotab написав:Я точно віддав більше, ніж на мене витрачено
мозги ты тоже отдал? Если бы все отдали больше, чем в них вложено, мы бы жили лучше Швейцарии.
Єсліби да каби.... Є ті хто віддав більше ніж в нього вклали( наприклад Хотаб) Є ті хто образився що його не взяли на державну роботу і віддає менше ніж в нього вклали - наприклад ти І тому ми живемо не в Швейцарії... Як бачиш ти повністю правий. І в тому що швейцарці живуть краще українців - твоєї вини більше ніж інших...Хоча погоджуюсь що є море гірших за тебе і кращих за Хотаба... Так і живемо Єдине прохання Я живу для того щоб тих хто віддає більше - ставало більше А ти я бачу хочеш жити в гімні бо є ті хто віддає менше від тебе.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 кві, 2024 13:02
vitaliiangel написав: Hotab написав:Я точно віддав більше, ніж на мене витрачено
мозги ты тоже отдал? Если бы все отдали больше, чем в них вложено, мы бы жили лучше Швейцарии.
Можна більш детально за Швейцарію, чи це так, для приклада?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2024 13:02
budivelnik Це вже якесь кріпосне право...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 кві, 2024 13:04
vitaliiangel написав:давай кейс. нарисовался некий благодетель, который без твоей просьбы ходит рядом охраняет, сидит с твоими детьми, убирает у тебя в квартире. А потом заявляет я вас охранял, лечил/учил , теперь платите мне миллион. Об этом был договор?
Ти ж тут зманіпулював... Ти і Долярчик - хочеш отримувати більше а віддавати менше.... І в Конституції(договорі суспільному) ти ж бачиш тільки ті статті по яким в тебе права і не хочеш виконувати ті по яким в тебе обовязки... Якби було не так...то ми б жили як на Дикому Заході...і там ти б з Долярчиком програвав таким як я на раз /два - бо в мене б виявилось що совкова закалка ще є( а у вас немає , бо ви при совку не жили) а вміння стріляти з кольта - вже є ( якого у вас знову ж немає бо ви молодші)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 кві, 2024 13:08
Успіх написав:Ну як сама держава визначила отих умовних 2т.грн, то я тут до чого? Нехай би оподаткувала зразу на 20т.грн Та і на інших роботах - знімали податки не "мільйонні", тобто державу так влаштовувало! Влаштовували її саме такі податки! То які притензії тепер? Все сплачено!
Ти показував у декларації свою мінімальну ЗП, з якої сплачував податки. Просто менше мінімалки ти не міг написать свою ЗП. Звісно ти міг отримать більше грошей, чим показав, але довести на базарі чи це дохід, чи це збиток- важко, тому так, хоч щось. Інше питання державу не турбує, коли ти дійсно отримав збиток.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2024 13:08
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:Вірних підходів можна намалювати багато... Наприклад такий 1 Є Бюджет(щороку) мінусуємо з нього ПДВ/Акциз( як не прямі податки) ділимо на кількість населення і отримуємо скільки за цей рік кожен Українець винен. 2 Є сплата податків - цю суму записуємо як те що Держава винна Українцю 3 Сумує наростаючим кожного року для кожного .... В кого баланс мінус - той .. а - не голосує б - не має права БЕЗКОШТОВНОГО перетину кордону 4 У випадку екстремальних ситуацій , для їх вирішення в першу чергу вибирають серед тих хто має найбільший мінус 5 Батьки ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ можуть оплатити з своїх доходів мінуси які накопичились у своїх дітей ( безповоротно) 6 Якщо пенсіонер помер а в нього плюс - то цей плюс зараховується а - в першу чергу на рахунки внуків б - в другу чергу на рахунки дітей в - в третю чергу по заповіту г - в четверту чергу в дохід Держави Як бачите сам алгоритм простий...його можна уточнити( наприклад для тих хто НЕ ОТРИМУЄ вищу освіту безкоштовно - можна зменшити нарахування, так само як і для тих хто НЕ КОРИСТУЄТЬСЯ безкоштовною медичною допомогою
Це вже якесь кріпосне право...
Від того яким епітетом ви щось обізвете - суть не міняється. Все одно Ви отримуєте з того казана в який вклали Все одно розмір вкладання в казан не пропорційних розміру отримування( для різних людей в різні боки) Все одно це створює враження у 90% населення що йому недоклали ( по факту 45% недоклали за рахунок того що іншим 45% переклали в сумі нуль - незадоволені 90%) Тому Внаслідок того , що сьогодні можна легко персоналізувати як доходи/розходи так і податки/дотації - то все одно все піде в ту сторону. І цей похід приведе нас до Швеції ( років через 50) , в якій всі будуть мати ОДНАКОВІ права, маючи при цьому різні капітали.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 07 кві, 2024 13:12, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1