|
|
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? усюди де ліфт на картці є конс'єржи?
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? Где есть лифты с чипом, везде охрана с универсальным ключом.
Нет охраны - жильцы спускаются. Ибо нахиба вообще эта система? Чтобы чужие не лазили. В жк венеции, так получилось, что сброд жлобов заселился. Говорю, давайте скинемся на доступ. Нет. Ну потом ночью домушники, когда бабка спит, зашли вскрыли пару квартир, сразу засуетились и поставили доступ Видос с камер наблюдения венеции До чого тут взагалі генератори) Тут паралельно 2 теми обговорюється, не треба комкати. Доречі , незадоволені картками не тому, що це ж незручно, трохи геморно носити ці картки, поповнювати. А тому, що думають що у них він платний, а наприклад в Мико, де карт нема - безкоштовний) Зрозуміти, що платний він завжди, відрізняється лише спосіб оплати (чи з рахунку ОСББ, чи оплата картки) - вони не можуть. Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
та ні, це ви почали зі своїми картками вплутуватись, дискусія почалась з мого сумніву щодо можливості заживити ліфт від генератора в Варшавському а ліфти та й взагалі доступ по картках - це нормально для багатоповерхових чоловійників зи: для заробляння грошей розум - далеко не головне)
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? Мати с колискою на ліфті це не перша необхідність. Або жінка з продуктами. Я пішки ходжу на 22 поверх для дихалки та заміни випадів зі штангою.
Давай зі мною, я хочу подивитись на цей спектакль. Це не крінж. Це щось іншого рівня дремучості Головне бути витривалішим чим ̶в̶е̶д̶м̶і̶д̶ь̶ ̶я̶к̶и̶й̶ ̶ж̶е̶н̶е̶т̶ь̶с̶я̶ ̶ прикордонник)) І плавати в Тисі краще нього) Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?мати з дитиною набагато простіше переселити в хрущ з газом ніж за допомогою цієї примітивної маніпуляції розводити сотні мешканців сплачувати за пальне для генератора щоб заживити ліфт) обирати життя на останніх поверхах чоловійників з панорамними вікнами в Києві під час війни з загрозою блекаутів і прицьому щось там ще нявкати про «дремучость» - це реальний доказ твоєї одноклітинності) але я особисто можу тобі розказати як жила дружина мого знайомого на 25 поверсі свічки на Кургузова в Вишгороді, яка ще й стоїть на височенному та крутому торчку, де під час відключень світла вимикалось і опалення з водою, а по воду взагалі доводилось ходити далеко вниз до бювета, де ще треба було відстоювати часову чергу
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Хотаб хоча б про матусь з колисками на останніх поверхах не триндить, а цілком свідомо вивчає тему з генератором на даху, яка до речі є цілком робочою, особливо в комплекті з еко-флоу і додатковим акумом до нього
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? війна внесла корективи
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot], Investor_K і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||