Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Где есть лифты с чипом, везде охрана с универсальным ключом. Нет охраны - жильцы спускаются.
Ибо нахиба вообще эта система? Чтобы чужие не лазили.
В жк венеции, так получилось, что сброд жлобов заселился. Говорю, давайте скинемся на доступ. Нет. Ну потом ночью домушники, когда бабка спит, зашли вскрыли пару квартир, сразу засуетились и поставили доступ
Дюрі-бачі написав:kingkongovets бачив в деяких містах є картка для проїзду в ліфті. Дивно, що її не впроваджують всі ОСББ
Весь (за рідкими винятками) херсон має ліфт на картках)) Більшість невдоволені))
там є хоча б один будинок, де ліфти запитані від генераторів?)
До чого тут взагалі генератори)
Тут паралельно 2 теми обговорюється, не треба комкати. Доречі , незадоволені картками не тому, що це ж незручно, трохи геморно носити ці картки, поповнювати. А тому, що думають що у них він платний, а наприклад в Мико, де карт нема - безкоштовний) Зрозуміти, що платний він завжди, відрізняється лише спосіб оплати (чи з рахунку ОСББ, чи оплата картки) - вони не можуть.
Мати с колискою на ліфті це не перша необхідність. Або жінка з продуктами. Я пішки ходжу на 22 поверх для дихалки та заміни випадів зі штангою. Давай зі мною, я хочу подивитись на цей спектакль. Це не крінж. Це щось іншого рівня дремучості
Бетон написав:Мати с колискою на ліфті це не перша необхідність. Або жінка з продуктами. Я пішки ходжу на 22 поверх для дихалки та заміни випадів зі штангою. Давай зі мною, я хочу подивитись на цей спектакль. Це не крінж. Це щось іншого рівня дремучості
Це корисно. Ухилянти, які Карпати переходять розповідають, що перед переходом спеціально шукали місця де підйоми в гору можна було би тренувати. 22 поверх без ліфта саме воно. 👍
Бетон написав:Мати с колискою на ліфті це не перша необхідність. Або жінка з продуктами. Я пішки ходжу на 22 поверх для дихалки та заміни випадів зі штангою. Давай зі мною, я хочу подивитись на цей спектакль. Це не крінж. Це щось іншого рівня дремучості
Це корисно. Ухилянти, які Карпати переходять розповідають, що перед переходом спеціально шукали місця де підйоми в гору можна було би тренувати. 22 поверх без ліфта саме воно. 👍
Головне бути витривалішим чим ̶в̶е̶д̶м̶і̶д̶ь̶ ̶я̶к̶и̶й̶ ̶ж̶е̶н̶е̶т̶ь̶с̶я̶ ̶ прикордонник)) І плавати в Тисі краще нього)
мати з дитиною набагато простіше переселити в хрущ з газом ніж за допомогою цієї примітивної маніпуляції розводити сотні мешканців сплачувати за пальне для генератора щоб заживити ліфт)
обирати життя на останніх поверхах чоловійників з панорамними вікнами в Києві під час війни з загрозою блекаутів і прицьому щось там ще нявкати про «дремучость» - це реальний доказ твоєї одноклітинності)
але я особисто можу тобі розказати як жила дружина мого знайомого на 25 поверсі свічки на Кургузова в Вишгороді, яка ще й стоїть на височенному та крутому торчку, де під час відключень світла вимикалось і опалення з водою, а по воду взагалі доводилось ходити далеко вниз до бювета, де ще треба було відстоювати часову чергу
kingkongovets написав:обирати життя на останніх поверхах чоловійників з панорамними вікнами в Києві під час війни з загрозою блекаутів і прицьому щось там ще нявкати про «дремучость» - це реальний доказ твоєї одноклітинності)
и хотаба тоже
Hotab написав:Зараз живу дуже високо.
Хотаб хоча б про матусь з колисками на останніх поверхах не триндить, а цілком свідомо вивчає тему з генератором на даху, яка до речі є цілком робочою, особливо в комплекті з еко-флоу і додатковим акумом до нього