Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 76427643764476457646 ... 14473>
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 15:21

mephala написав:
еще раз - что будет в кацпии за флаг Франции. или вы кацапию от Украины не отличате?
прочитайте вопрос вдумчиво, медленно и вслух.

Два из двух. Я плохо отношусь к людям без чувства юмора и тугодумов. Когда это встречается в одном человеке я разворачиваюст и ухожу. Учитесь не про сорта, а "хутин помоги" если такое безусловно умно без действенное победит это та фраза которая будет спасать от расстрела. Вы мне сразу не понравились тоже, но вот эти сорта меня сбили вначале и была попытка донести что бороться за вас никто в жизни не будет. Она с треском провалилась.
Пошла помою руки...
Востаннє редагувалось stm в Суб 13 кві, 2024 15:26, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 15:28

АндрейМ написав:
  Banderlog написав:Да в жінок зараз нема обовязку рожати і годувати дітей і це погано.

Цікаво. Я сподіваюсь, що жінки Вас читають і чують.
  Banderlog написав: Якщо не втримається держава , на цій території почнеться анархія.

А жінкам держава не потрібна?

Держава, суспільство повинно існувати на принципах взаємної допомоги. Не можуть всі бути медиками, поліцейськими, рятувальними, пожежниками, військовими. У мене є неймовірна поваги до усіх професій - як чоловіків, так і жінок. Є повага до людей, які вирішили, що вони не бояться воювати, а якщо бояться, то поклик воювати є вищим за страх. Я не вважаю тих, у кого страх переборює, нікчемами. Я був, є і буду проти гендерних ролей. Якщо ми (ОК, не Ви; Ви - за репродуктивно рабство) дівчатам з дитинства розповідаємо, що вони не повинні відповідати жодним гендерним стереотипам, то і хлопцям потрібно це розповідати. Вони - не воїни. Вони - люди. Живі люди. Це - тупа радянщина. Ось, ти 7-річний сидиш у стоматолога, а тобі кажуть: "ні, тобі не боляче, ти - хлопець, а хлопцям не буває боляче". Йдіть у дупу. Хлопцям боляче. Не існує у людини перемикача, який включає режим "хлопця".

Я ненавиджу пиво і взагалі не цікавлюсь футболом, але давайте і це пропишемо в законах, щоб мене можно було цькувати і за це. Я ж писав - давайте в законах пропишемо зріст, вагу, колір очей і волосся "справжніх чоловіків"? Історія це вже проходила.

От припустімо, що 90% людей, які потрапили у військо за останні 2р+ -- кажуть, що не можуть бути військовими. Чому їх продовжують тримати у війську?
Чим наше “не можу” відрізняється від вашого тилового “не можу”? Крім того, що ми вже 2р+ не можемо, а ви -- 0 (нуль).
І якби була пристойна влада, що ретельно вас вигребла, то і ви б так само не могли...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 15:32

vitaliiangel написав:
  Bobua написав:І якби була пристойна влада, що ретельно вас вигребла, то і ви б так само не могли...
типа сталина?

Типу Пороха.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 15:35

stm написав:
  mephala написав:
еще раз - что будет в кацпии за флаг Франции. или вы кацапию от Украины не отличате?
прочитайте вопрос вдумчиво, медленно и вслух.

Два из двух. Я плохо отношусь к людям без чувства юмора и тугодумов. Когда это встречается в одном человеке я разворачиваюст и ухожу. Учитесь не про сорта, а "хутин помоги" если такое безусловно умно без действенное победит это та фраза которая будет спасать от расстрела. Вы мне сразу не понравились тоже, но вот эти сорта меня сбили вначале и была попытка донести что бороться за вас никто в жизни не будет. Она с треском провалилась.
Пошла помою руки...

т.е. вы вкинули тему что в Украине спокойно ходять с фрагом Франции а ответить что будет в кацапии не в состоянии?
слились причем еше и скатившись в оскорбления?
это и есть ваше истинное лицо.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 15:35

Bobua написав:Типу Пороха.
Порох бы ваще одной левой путена победил.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 15:40

Bobua написав:
  vitaliiangel написав:
  Bobua написав:І якби була пристойна влада, що ретельно вас вигребла, то і ви б так само не могли...
типа сталина?

Типу Пороха.

Але більшість вирішила просто пєрєстать стрєлять.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 15:43

antey1969 написав:
  холява написав:
  antey1969 написав:Могу сразу сказать, что за рубежом на этот закон положат болт буквально все.
И никакие штрафы и консульские услуги не заставят людей его выполнять.
В Украине будет фактически та же самая ситуация с той лишь разницей, что те, кто его первым начнет выполнять и обновлять свои данные, тех и попытаются в первую очередь мобилизовать. Остальных будут прессовать, кого найдут.
Цель ведь не обновление данных, а набор еще 300 тысяч любой ценой.

Що ?
Це той чоловік хто пообіцяв не писати ?
Ви Й...о..б..а..н..І захисникі свого ануса з Німеченни .... спілкуйтесь ТАМ між собою .
Що ви , що х..уянтери , що інші здриснувші ___СМІТТЯ .
Ваша Батьківщина -СМІТТЯ

А як тут , місцевих презерватівів здолати, ми самі поміркуємо .
Правда, ангелуся ?

Боец невидимого фронта, ты же списан. А я что в Украине раньше (когда ты еще на попе ровно сидел и трупов не нюхал), что здесь жизни спасаю в реанимации. И ты еще попробуй порассуждай с умным пятаком, чьи жизни дороже.
Написал я, потому что этот закон касается и меня, а не только героев психиатрии.
Кстати, к тебе он уже никаким боком, так что с чего ты так вдруг вспетушился - не пойму.
Чисто чтобы указать, что мне говорить и что делать? Так для этого у меня уже давно жена есть. Твою кандидатуру в этом плане не рассматриваю в принципе.
Не нравится - добавь меня в игнор и успокойся.

якщо вже так давно за кордоном, чому не подався на громадянство?

трохи втомили роздуми тих, хто далеко й починає якусь дурню задвигати. тобі однаково - виграє Україна чи програє. а нам - ні. й без мобілізації цих 300 тисяч шансів програти набагато більше.

й цікаве питання - а що робить реанімація в Німеччині, коли у хворого немає страховки? різні протоколи? :D
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 15:49

antey1969 написав:А я что в Украине раньше, что здесь жизни спасаю в реанимации.

Маєте сертифікат В2 та сертифікат лікаря?
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 15:51

Water написав:
  antey1969 написав:А я что в Украине раньше, что здесь жизни спасаю в реанимации.

С1
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 15:54

antey1969 написав:
  Water написав:

С1

За ~2 роки С1? Чи ви раніше володіли мовою?
Water

Профіль

#<1 ... 76427643764476457646 ... 14473>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор