flyman написав:Можеш пояснити, що він серед мирняка робить зі зброєю?
Обороняється від зграї неадекватів, які агресують/нападають! Має повне право застосовувати зброю!
Я б теж витягнув би зброю і вистрілив вгору "попереджувальний" а потім би крикнув: "Не підходити, бо буду стріляти на ураження!" І якщо б далі вони нападали, то - по їх ногах...
То може мирняк відчуває загрозу від того хто мав би той мирняк захищати?
на цьому місці поинна була бути 35річна цицькоцмудильна професура з ужгородського кулінарного технікума а не 50річні платники податків. поки не прийде чітке розуміння то ніякий дембель автору не світить навіть за умови рпв
знакомая с ощада в каменском говорит, что несколько клиентов приезжают с донецка за пенсией. вчера таксист из горловки, уехавший в 2016, сказал, что неплохо устроились там люди - две пенсии получают. подскажите, Украина до сих пор платит крыму, донбасу и пр пенсии? это на это 8 млрд уйдёт?
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 21 кві, 2024 10:26, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Тоді дійсно треба додаткові повноваження. Ліньки в Статут лізти шукати...
Не знаю, що там у Статуті(нам "вчорашнім трактористам" теж ліньки читати) але от нам казали, як ми починали ходити в наряди/чергувати якось двояко/розмито на рахунок застосування зброї)) Одні нам казали, що якщо хтось йде(наприклад вночі), то треба казати: "стій, хто йде?" і якщо реакції нуль, то вистрілити попереджувальний вгору, якщо плануєш далі застосовувати зброю "за призначенням"! Але! Але інші нам казали: "який нах попереджувальний вгору??? Ви - НА ВІЙНІ!!! Зразу ложити невідомого лицем в землю, а якщо бачите загрозу - зразу валити на повал!"
Тож, був випадок ще "на початках" - комбата сусідньої батареї вночі, мої побратими поклали лицем в землю! А що - він не знав пароля!