Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21012102210321042105 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Ср 01 май, 2024 15:19

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):після того, як закінчилася Програма CUAET

Знайомі потроху адаптуються в Вінні-пуху. Дівчині роботу знайти важко, але якщо є знання англійської, то є і оплачувана волонтерська робота - переклад для інших приїзджих, що мову не знають. Послуги такого волонтера-перекладача оцінюються в дві мінімалки - 30 канадійських долярів на годину
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 01 май, 2024 15:39

akurt писал(а):
  M-Audio писал(а):Когда это для украинцев закрыли SWIFT? IMHO всё работает, если кому надо, другое дело, что популярностью среди населения не пользуется из-за дороговизны.

Так оказывается, «все работает»? «Если кому надо»? Шик!
Я просто не знал, что отменен пункт 14 Постановления НБУ номер 18 от 24.02.2022 с многочисленными изменениями, последнее из которых - номер 24 от 20.02.2024.
Вон оно, IMHO какое…
Сильная штука, это IMHO…
https://zakononline.com.ua/documents/sh ... 5___766352

А, я немного не о том. То, что украинское правительство обложило своих же граждан ограничениями, это не то же самое, что "свифт запретили". А вот, кстати, неужто пересичный в оркостане может прийти в банк, и отправить свифт-перевод куда вздумается? Не может же. И не потому, что "родное" правительство запрещает, а потому что международные санкции. Вот это я называю "запретили".
M-Audio

С нами с: 23.03.11
Благодарил (а): 667 раз.

2
4
1
Сообщение Добавлено: Ср 01 май, 2024 15:52

The_Rebel писал(а):П.с. Я думаю, коефіцієнт по страхуванню у нашого українця має буде драконівським. Принаймні, такі показники як вік до 25 років, стаж до 3х років, а зараз ще й наявність аварій - у Англії збільшили б страхові платежі в рази

Також про це подумав одразу. Що ой не в одну тисячу доларів ця пригода стане. Це ж не просто аварія, а тотал. Це те, про що зняті сюжети на телеканалах, стосовно електричних авто. Коли подряпина на корпусі батареї оцінюється страховою як тотал, бо бачте в ділерів немає технологічних інструкцій з перевірки пошкоджень батареї, і вони вимушені пропонувати лише заміну, а прайс на нову батарею із роботою вищій за ціну нового авто. Тому тотал і підняття страхових премій в рази.
M-Audio

С нами с: 23.03.11
Благодарил (а): 667 раз.

2
4
1
Сообщение Добавлено: Ср 01 май, 2024 17:00

M-Audio писал(а):Я думаю, коефіцієнт по страхуванню у нашого українця має буде драконівським.

Відповідь отримав про "драконівське" таку:
"Здравствуйте, что со второй стороной я не знаю, не связывался с ними. Цена на страховку не меняется, а вот за права цена выросла. У виноватой в аварии стороны снимают определенное количество баллов и поднимают цену.... Ща права раз в год нужно платить"...
Примітка: в Канаді цікава система для водіїв: якщо ти початківець то маєш 0 (нуль) умовних балів. Якщо керував авто 1 рік без проблем - отримай 1 умовний бал, за 2 роки - 2 бали і так далі. Це впливає на щорічну оплату "за права" - щось типу податку на водіїв.
Цей хлопець в результаті аварії отримав МІНУС 5 балів. І тепер замість 80 доларів на рік наступний раз заплатить 470 доларів. Ось так "дракончик" потанцював...

Взагалі Страхові компанії працюють зовсім по-іншому, ось ще випадок коли страхова компанія виплатила НАШОМУ легіню майже повну вартість авто.
Последний раз редактировалось akurt Ср 01 май, 2024 17:40, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 01 май, 2024 17:38

Faceless писал(а):
  akurt писал(а):після того, як закінчилася Програма CUAET

Знайомі потроху адаптуються в Вінні-пуху. Дівчині роботу знайти важко, але якщо є знання англійської, то є і оплачувана волонтерська робота - переклад для інших приїзджих, що мову не знають. Послуги такого волонтера-перекладача оцінюються в дві мінімалки - 30 канадійських долярів на годину

если верить блогерам, то в Канаде с работой сейчас напряг.
30 - это очень неплохо как для Канады.
Оплачиваемая волонтерка - еше такого не слышал
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Ср 01 май, 2024 17:43

Мабуть вірно.
За останніми повідомленнями з родини моєї племінниці в Канаді:
а) роботу знайти НЕ можуть. Ні чоловік, ні жінка.
б) в такій же ситуації - сотні і тисячі наших, які бродять та все шукають та шукають...

Дивного майже нічого немає: кваліфікація = 0, досвід = 0, знання мови = 0.
Зараз витрачають час на те, що ходять на всілякі курси. Безкоштовні.

P.S. Але не все так погано: дали команду батькам готувати під здачу їх 3-к квартиру в Анталії, яка ще тимчасово стоїть закритою.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 02 май, 2024 12:03

🪪Имеешь права категории🅱️ ? Нам необходим водитель для пассажирских перевозок по Европе!
Мы предлагаем:
✅Лучшие условия труда
✅Стабильную оплату за рейс до 5000$
✅Оплата в конце рейса
Требования простые:
👉🏻Нахождение в еврозоне
👉🏻Возможность выполнять дальние поездки
👉🏻Свой или арендованный транспорт
✍🏻Напишите нам для получения подробной информации

А вы говорите "с работой тяжело". Правда, есть нюанс... :mrgreen:
Интересно, почему ФБ не блокирует эту хрень?
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 02 май, 2024 12:41

Gastarbaiter писал(а):
🪪Имеешь права категории🅱️ ? Нам необходим водитель для пассажирских перевозок по Европе!
Мы предлагаем:
✅Лучшие условия труда
✅Стабильную оплату за рейс до 5000$
✅Оплата в конце рейса
Требования простые:
👉🏻Нахождение в еврозоне
👉🏻Возможность выполнять дальние поездки
👉🏻Свой или арендованный транспорт
✍🏻Напишите нам для получения подробной информации

А вы говорите "с работой тяжело". Правда, есть нюанс... :mrgreen:
Интересно, почему ФБ не блокирует эту хрень?

Машина должна быть ауди, а права на имя Джейсона Стейтема?
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Чт 02 май, 2024 12:54

rjkz писал(а):Машина должна быть ауди, а права на имя Джейсона Стейтема?

Тут чем неприметнее - тем лучше. Обязательны тонированные стекла. Возить нелегалов с беларусской границы в Джёрман или еще куда подальше. График работы 1 неделя в 5 лет.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 02 май, 2024 13:42

Все не так погано.
Такий бізнес існує та продовжує існувати з модифікаціями:
В 2022/2023 роках був дуже популярним бізнес «Перегоню ваше авто по Європі».
При чому переглянули і з України і в Україну.
Такси були не малі: мінімум 100€ в день для водія+ витрати на готель, пальне, платні дороги аби мости.
В мене на звʼязку був водій з Одеси (виїзний) - я інколи давав замовлення. Із самого примітного - хотів навіть сам взятися: Анталія-Ніцца - 3000 км. Пані оплатила людині 1000€. Їхала в тому ж авто (власниця, але сама керувати боялася).
Був досить непоганий заробіток у людей.
Саме цікаве замовлення у того мого приятеля було після появи фільма «Батальйон Монако».

Зараз новинка: вантажні перевезення «домашній переїзд».
Тут взагалі наші люди - я не один раз писав «кмітливі та вигадливі» - попереду планети всієї : якомусь дальнобійнику в США в не насниться.
Наприклад, знаю точні цифри останнього замовлення:
Рейс Львів - Анталія, приблизно 2096 кілометрів, вартість 1 кілометра 1,40€.
Приблизно вартість рейсу 2934€.
Є додаткові витрати в один бік: платні дороги, платні мости, митниця.

Всі ІТ-ники можуть нервово курити обабіч…
Последний раз редактировалось akurt Чт 02 май, 2024 13:49, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
  #<1 ... 21012102210321042105 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама