Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 80418042804380448045 ... 14641>
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 18:32

fler написав:
  sens написав:Вам надали вичерпну відповідь чому арта з нашого боку має менше пострілів і чому РЕБ працює, та як дрони лише додатково роблять внесок

Та отож, скільки фахівців виявилось із питань арти, а замінити Успіха нема кому))) Так само й по дронам - купа обліківок все знають, а дроноводів на фронті не вистачає)))

І це так сумно... 😒
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 18:42

stm написав:Водоканал относится к критеческой інфраструктуре. Директор должен был подать списки бронирования работников 50% от воеенообязаных. Видимо подал своих родственников. Теперь мы ищем проблему в чём?

Це в ідеальному світі так і має бути. В реальності я вже писав про працівників підриємства критичної інфрастуктури, які мали бронювання, не пам"ятаю точну дату, наприклад до 5 травня. 5 квітня всі вони пішли подаватися на подовження бронювання. Документи в них прийняли, але водночас з цим видали повістки на 6 травня "з речами" на вокзал. Дати умовні, але повістки були саме з датою наступного дня по завершенню діючого бронювання.
Не знаю, чим в них все закінчилося, чи встигли. Але знаю ще одне підприємство, визнане ОВА крит. важливим, працівники якого мали бронювання, але нове бронювання їм не узгоджують вже 1,5 місяці. Старе закінчилося. Працівників можуть на законних підставах мобілізувати. Якийсь умник знов напише "Директор должен был подать списки бронирования работников 50% от воеенообязаных. Видимо подал своих родственников. Теперь мы ищем проблему в чём?"
Якщо іноді поринати в реальне життя, то виявляється не все, як розказує зелемарафон та не все, як мало б бути згідно нормативних документів
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 18:46

fler написав:
  Бетон написав:Це ж треба таке натягнути, писати що артилерія не треба.

Арту "минулого сторіччя" скорочують, тому що переходять на більш сучасну зброю. Це не лише про дрони. Так зрозуміліше?

сколько 777 уже вернули за океан с комментарием "заберите свой хлам"???
сколько САУ вернули немцам/чехам с тем же комментарием???

вы реально загоняетесь...
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 18:52

budivelnik написав:Ясно , що винуваті всі крім пяти богообраних....
Не ясно тільки -якого тоді милого правом видачі указів /законів користуються ті , хто згідно їх законів перетворює 97% населення в злочинців....
Багато розуму не треба щоб випустити закон який поперек горла більшості...
Не ясно - де взяти ресурс щоб такий закон можна було впровадити в життя...хоча б по тій причині що місць в буцегарнях тільки для 1% населення передбачено..і що будуть робити богообрані пятеро якщо злочинців стане 51% від населення?
Тоді ж на демократичні закони нічого не спишеш? Якщо більшість проти.

Мене турбує не закон про мобілізацію (мобілізації не уникнути), а різанина яка буде далі.
Ця вся ситуація увійде в світову історію як зірець несправедливості, неосвіченості та некомпетентності влади.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 18:55

whois2010 написав:4 березня 2024 року Президент звільнив Герегу з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив на його місце Олександра Яковця.
26 квітня Зеленський звільнив Яковця
9 травня призначив Дмитра Герегу командувачем Сил підтримки ЗСУ

Це колапс держкерування?

"Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Лупанчука з посади посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ і призначив на цю посаду Героя України Олександра Трепака.
Вихідець із ГУР МОУ Сергій Лупанчук очолив ССО ЗСУ у листопаді 2023 року після скандального звільнення з цієї посади генерал-майора Віктора Хоренка"

https://www.pravda.com.ua/news/2024/05/9/7454968/

6 мес...
"перетрахивает..."??
ИМХО наполеонЧИК не может вкурить что управлять студией 95й квартал и страной Украина это ДВЕ БОЛЬШИЕ РАЗНИЦЫ как говорят в Одессе...
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 18:59

whois2010 написав:
  stm написав:Водоканал относится к критеческой інфраструктуре. Директор должен был подать списки бронирования работников 50% от воеенообязаных. Видимо подал своих родственников. Теперь мы ищем проблему в чём?

Це в ідеальному світі так і має бути. В реальності я вже писав про працівників підриємства критичної інфрастуктури, які мали бронювання, не пам"ятаю точну дату, наприклад до 5 травня. 5 квітня всі вони пішли подаватися на подовження бронювання. Документи в них прийняли, але водночас з цим видали повістки на 6 травня "з речами" на вокзал. Дати умовні, але повістки були саме з датою наступного дня по завершенню діючого бронювання.
Не знаю, чим в них все закінчилося, чи встигли. Але знаю ще одне підприємство, визнане ОВА крит. важливим, працівники якого мали бронювання, але нове бронювання їм не узгоджують вже 1,5 місяці. Старе закінчилося. Працівників можуть на законних підставах мобілізувати. Якийсь умник знов напише "Директор должен был подать списки бронирования работников 50% от воеенообязаных. Видимо подал своих родственников. Теперь мы ищем проблему в чём?"
Якщо іноді поринати в реальне життя, то виявляється не все, як розказує зелемарафон та не все, як мало б бути згідно нормативних документів

Мне начхать что говорит марафон. Вы способны решать проблему? У вас есть цель? Если есть цель как ОП, Зеленский и куча других людей должны вам помочь дойти к цели? Вон Виталя правильно подметил что в современном мире женщины могут быть с более крепкими образно яйцами чем мужики. Бывает... Директор подаёт на бронирование, никому из персонала ходить не надо.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:02

UA написав:Мене турбує не закон про мобілізацію (мобілізації не уникнути), а різанина яка буде далі.
Ця вся ситуація увійде в світову історію як зірець несправедливості, неосвіченості та некомпетентності влади.

Що ви пропонуєте зробити? Як виглядає по-вашому справедлива мобілізація? Що має робити влада?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:03

whois2010
Шо за водоканал? так як у коммунальному Дніпроводоканалі ці послуги водоканал не надає ,
https://vodokanal.dp.ua/vodolichilniki/
а за наш счёт сделают поверки монопольные конторы ,близкие к руководству , без снятия водомера.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:10

whois2010 написав:

Один з моїх постачальників припинив продаж охоронної продукції для авто через мобілізацію працівників які її виробляли в Україні... підприємство зупинилось... До речі їх директор у ЗСУ, керує дістанційно.
"я ваш вирок", "хто завгодно аби не порошенко", "а то путін нападьот" в дії....
Додаткова подяка всім, хто приєднався до допомоги на придбання полегшаних бронеплит для мого малого!
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:13

fler написав:
  Прохожий написав:
  fler написав:Арту "минулого сторіччя" скорочують, тому що переходять на більш сучасну зброю. Це не лише про дрони. Так зрозуміліше?

сколько 777 уже вернули за океан с комментарием "заберите свой хлам"???
сколько САУ вернули немцам/чехам с тем же комментарием???

вы реально загоняетесь...

Вибачте, ви Д.Білан чи прикидаєтесь? Якого милого ви перекручуєте мої повідомлення? До вас не доходить, що арту скорочують на користь іншої зброї? Не міняють гвоздіки на німецькі чи інші САУ, а скорочують як непотріб.

Зараз в Україні ремонтують гаубиці М777, і використовують для цього українські запчастини.
Напевно, ремонтують, намагаються 40% запчастин зробити самим, це від надлишку грошей.

Без арти, пацаки дуже швидко скинуть з усього лівобережжя, а там і до мукачівського котла дійдуть.
Не кажіть дурниць. Арта бог війни, і ще довго їм буде.
Крапка!

І, ще одне. Як тільки лінія фронту підходить до міста на дальність пострілу артилерії, то це означає, що місто поступово буде розбиватися, і жити в такому місті стає небезпечно - доказано Маріуполем, Северодонецьком, Бахмутом, Авдіївкою, Мар'їнкою, та іншими містами та містечками. Дрони такого зробити НІКОЛИ не зможуть.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Чет 09 тра, 2024 19:19, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

#<1 ... 80418042804380448045 ... 14641>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор