detroytred написав:«Після цієї війни ми прагнемо не залишити жодних принижень на землі, яка була пошрамована ударами. Жодних принижень у душі народу. Українці заслуговують на спокій після цієї війни», - додав Зеленський.
Зеленський сказав, що усі, хто захищав рідний дім і втратив рідних, у кого побратими і посестри назавжди залишились на полях боїв, заслуговують на достойне завершення, а саме на таке завершення, яке не залишає сумнівів у тому, хто переміг.
«А той, хто приніс війну, повинен навпаки, забути про спокій. І назавжди винний у війні має понести відповідальність - справедливо відповісти за кожен злочин цієї війни. І тільки за справедливою відповідальністю виростає історичний шанс вилікуватися від агресії. Росія повинна через це пройти - через повну та принципову відповідальність за розв'язану війну. Росія повинна пройти і через прибирання руїн за собою - повинна заплатити за всю шкоду, яка була завдана цією агресією і нашій країні, і нашим людям», - наголосив Зеленський.
Ціна. Ключовий фактор мети -- ціна її досягнення.
хороша логика - чтобы родственникам убитых\покалеченных не обидно было, надо остальных убить\покалечить
От все у вас не так . Зараз ви не ризикуєте життям , займаєтесь відмінною фізподготовкою , тримаєте себе у формі . Все за для продовження життя . Наснаги і терпіння .
detroytred написав:Відверто -- я не знаю, що відбувається. Бо не маю пояснень. Їх нема. Бо навіть некомпетентні отак себе не ведуть. Це безглуздо зрозуміло навіть повним бовдурам та некомпетентним.
Наскільки я зрозумів, мова йде про 110. З того, що я читав, там серйозний зальот. Втрати позицій, втрати в бригади і в суміжників. Якщо за такі випадки ніхто не буде нести відповідальності - це призведе до подібних випадків і в майбутньому до розвалу армії. Зальот, судячи з усього, через командування бригади. І через тих, хто додумався поставити легку піхоту замість повноцінної механізованої бригади. Але командування ОТУ нести відповідальності апріорі не може. Командування бригади не хоче, тому й робить все можливе, щоб довести вину бійців. А як правило, полковнику легше донести на гору свою точку зору, ніж рядовому.
А всім здавалося, що крутіше вже не придумаєшь. Ан ні, шоу-профффесіонали переплюнули. Всеж неправий був дедушка ленін, що всяка кухарка може керувати державою. Хоча може тоді кухарки були розумніші за ...
budivelnik написав:Давайте будемо відвертими.... Заповнити 100 000 місць бусифікацією ( максимум 100 випадків розтиражованих по 1000 разів в різних ЗМІ) - не вдасться... Бо 100 000 - це 100 000
Залежить, що розуміти під бусифікацією. Коли по вулиці людина йде без документів, її затримує патруль і везе в ТЦК з подальшою мобілізацією - це вже бусифікація чи ні? Якщо так, то таких 90+%.