Бетон написав:Телеведуча марафону сказала, що вона проти виїзду чоловіків за кордон, а потім розказувала про свій відпочинок в Греції. Ще один носатий ведучий з прямого, ярий борець з ухилянтами, хвалиться як відпочиває за кордоном
чаша моя переповнюється треба складати проскрипційні списки народний суд вирішить їх долю
36-річний український ведучий ранкових шоу, гуморист та актор В'ячеслав Соломка поділився, що отримав багато хейту в соцмережах через свій відпочинок в Іспанії тиждень тому. Він заявив, що був здивований такою реакцією українців
бугага. диви який мамин борець проти ухилянтів - в вишиванці.
Дякую Піду, пошукаю по мережам. Залишу пару ласкових повідомленнь, бо народ якось несміливо хейтить, нема достатньої витонченості, майстерності в булінгу а по фото видно що Господь його вже наказав
Добро пожаловать в професійні сіськоцмуди, як каже один недосмоктавший трішки у викладацькій університету халамидник.
Тож, якщо ми за 2+ роки стали професійними, тобто стали професіоналами своєї справи - то нас би мали ШАНУВАТИ І ЦІНУВАТИ, а не навпаки?! А натомість, ми не маємо - ні ЧІТКИХ ТЕРМІНІВ!!!! Ні - право вибору!!!
Добро пожаловать в професійні сіськоцмуди, як каже один недосмоктавший трішки у викладацькій університету халамидник.
Тож, якщо ми за 2+ роки стали професійними, тобто стали професіоналами своєї справи - то нас би мали ШАНУВАТИ І ЦІНУВАТИ, а не навпаки?! А натомість, ми не маємо - ні ЧІТКИХ ТЕРМІНІВ!!!! Ні - право вибору!!!
То напевно буде продовжуватись до того моменту, поки певну групу марсіанських солдат не осяйне думка - "так у нас же є зброя в руках!" І, якщо їм вдасться ще "підняти" солдат, то буде піпецьний піпець!!!
Крісла будуть обтягнуті шкірою винуватців отого всього...
Після 16 липня повістки в Україні надсилатимуть звичайною поштою, повідомив речник Міноборони
Приходить рекомендований лист, людина або під підпис отримує, або відмовляється, або вона повертається і таким чином знову ж таки вважається, що вона була доправлена.
Якщо людини не було фізично на місці, то тоді запускається механізм адміністративного правопорушення.
fox767676 написав:2 - крим можно і визнати якщо в пакеті буде приєднання до НАТО
не думаю, що для НАТО необхідне саме офіційне визнання. Західна Німеччина не визнавала офіційно Східну, але це не завадило прийняти її в НАТО. Інша справа, що у разі приєднання до НАТО доведеться відмовитись від ідеї військового повернення анексованих територій, але це ціна, яку можна сплатити.
fox767676 написав:3 - ніякої демілітарізації що з НАТО, що без. Якщо Без НАТО, то необхідна гіпермілітаризація включно з МБР та ЯЗ
існує єдиний варіант, коли допустима демілітаризація - залізна гарантія від сторонньої ядерної держави. Але це чисто теоретична річ, тому що, звісно, таку гарантію ніхто не дасть. Тому залишається або НАТО, або формально поза дією пʼятої статті, проте без обмеження співробітництва і отримання допомоги від країн блоку. Своїми ресурсами ми не витягнемо, тому співпрацювати треба буде обовʼязково.
detroytred написав:Бо у вас одночасно недурний путло побачив, що неспроможний і має тільки гірші перспективи, і тут же висуває явно несприятні ультиматуми, як коли він під Києвом стояв.
не розумію, хто такі "ви". Я ні про що таке не згадував, всього лише писав, що якщо йти на поступки, то ворог все продумав і не дасть "шпаринок", через які ми його надуримо. Тож треба якраз не повторювати помилок з Мінськими, коли ми по факту підписали невигідні умови, але не виконували їх. Так, це виграло нам час, але результат відомий. Тож на переговорах треба підписувати речі, які можна буде виконати, і там не має бути "зради". Я в попередніх своїх повідомленнях навів 4 основні пункти, які усувають "зраду". Якщо буде підписано інше, то це буде лише Мінськ-3, після якого треба буде покидати країну, бо ми або зразу будемо під російським чоботом, або наступний напад буде майже гарантованим.
Щодо того, чим саме була сьогоднішня пропозиця пуйла - не знаю. Є два варіанти: 1) це такі початкові найжорсткіші умови, відповідь на наше "кордони 91 року", але в процесі переговорів можливо домовитися до компромісу, коли ми не звільняємо прямо зараз територій, але отримуємо певну гарантію, що росія вже не зможе захопити нові у майбутньому. 2) пуйло абслютно впевнений, що зможе досягти своєї цілі, йому переговори не потрібні, влаштує тільки капітуляція України.
Я не знаю, який з двох варіантів істинний, просто не знаю, до закулісних перемовин у мене доступу нема.
dr_bastm написав:Всі хто не бот, але кричав про перемовини - маєте. путін ніякі адекватні рішення не прийме. Він хоче території які навіть не окуповані. Плацдарми на правому березі України. Тотальне роззброєння нас і військовий ріст у них. При тому його солдати воюють в Харківській області, про яку ні слова.
Єдиний плюс, це те що він просить забрати війська ЗСУ з Луганської (!) і Донецької (!) області, на третій рік (!) "сво". Не знаю, як йому там ще в обличчя не плюють
Схоже пуйло просто знає п'ять чи скільки їх там, принципів торгу, перший із яких - проси більше, дадуть менше. А от чи знає їх Зе, щоб виторгувати нам прийнятне РПВ без виконання таких ганебних вимог?