Схоже, так звана влада або йде вабанк, або повністю як відомий персонаж (безмозгла), або робить свідому диверсію.
|
|
![]()
сомілітарк і хотаб тролять щодо ОВДП. Якщо взяти усереднений курс входу 39.1 за квітень-червень, то при перерахунку в долари по теперішньому курсу прибуток від"ємний ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПройдет любовь, завянут помидоры(накнонец-то)?
Минархический волшебник становится кровавым диктатором по-звирячему розганяющим майданы трудящихся еще и при этом во внешней политике действующим вполне в духе Брикса? Одним из немногих позитивных следствий этой войны мог бы стать политико-экономический ликбез для дремучей массы украинских лавочников, эволюция их мировозрения. Но не знаю, не знаю.. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯк можно тролити людей за ОВДП
це ж здебліьшого громадянсько-патріотичний акт, а не інвестиції ![]() та шо ж таке (((
![]()
Ситуація плавно з "це моя корова..." перешла в площину "так не достанься ты никому". ![]() после триумфального визита карлика в сев.корею в стиле гитлеровских парадов, нет никаких сомнений что у него поехала крыша. Война без цели, война ради войны. Наверное ему нравится чувствовать себя императором. Вот и вся причина. Для нас это означает новые акты безумства и полная недоговороспособность.
![]() сьогодні точно без фанатизмуЯ зміг би привести цитату, в якій ти стверджуєш що сплата в казну 288000 податків це ЗАСЛУГА покупців - але ж ти не для цього відповідав..ти просто як баба-яга яка проти, тому що сам не розумієш за що борешся.... Спробую тобі і Ладу пояснити... 1 Ви все життя МРІЯЛИ що ось ще трошки і чарівна паличка зробить вас щасливими. Для цієї мети ви -виконували вказівки вищестоячих , - стояли в колінопреклонних позах -чего ізволіте, - вас ганали сцаними ганчірками в різних напрямках ( до речі саме тому ви нікуди й не дійшли) І от , життя пройшло , а крім рецептів на ліки , і пенсій на рецепти -у вас нічого й не залишилось Ні досягнень , ні задоволень... 2 Тепер порівняємо зі мною До 1984 - такий самий комсомолець, зайнявся спортом, чогось досяг - зрозумів що серце не витягне-перекваліфікувався , хоча до молодіжки добрався 1985-1990 - такий самий військовий, зрозумів що в системі я начальник-ти дурак.. мало здорового глузду - того знову перекваліфікувався 1991-1997 - самий важкий період , який можна охарактеризувати - нас .бут а ми крєпчаєм... - витяг з нього МОРЕ досвіду і СФОРМУВАЛИСЬ життєві кредо... 1997- по сьогодні - я живу в тому чи іншому варіанті при КОММУНІЗМІ... Роблю тільки те що ВВАЖАЮ за потрібне, тільки тоді коли хочу, не вибираю дати відпочинку за рік на перед , а просто можу поїхати відпочивати в Швецію ..через 72 години після ВИНИКНЕННЯ такого бажання ( чи в Домінікану прибути через 48 годин після того як мені на роботу позвонив сусід( а туди летіти більше 12) Так за це мені прийшлось трошки повоювати до 1997 року з ДЕРЖАВНИМИ структурами... але як тільки Держава зрозуміла , що співпраця зі мною(або іншими носіями подібної методології) ВИГІДНІША для неї ніж спроби контролю - так все.... мене не чіпають від слова взагалі. Так я плачу десь +5-10% від таких самих розумних , або +20-30% від слабоефективних , або +50% від відвертих злодіїв.... Але в Державі - 20000 податківців і 2 млн бізнесів Перший 1 млн -чіпати не варто це потенційний рух до/від банкрутства, хай хоч себе забезпечать А другий ділиться на 0,5 млн таких як я -цих також носять на руках( при чому в мене враження що 300 000 з цих 500 000 зараз на фронті і на мій погляд це дика ПОМИЛКА влади, так бездарно використовувати цей ресурс), так звані Дойні корови Священної Римської Імперії(України) і 0,5 млн тих кого треба контролювати.... їх і контролює 52тижні*20000податківців*=2 перевірки в рік на кожного Тому Я в комунізмі А от ви де? Тепер про ваш світогляд і чому я такий противник того що підтримує наприклад дейтрой три рази вистрілити в ногу+пах+голову бізнесу= для нього ура виконали вказівку... Ви МРІЯЛИ жити так як я живу При цьому Ви твердо переконані що Я ПОВИНЕН поміняти СВОЇ правила, а не ВИ прийняти мої. Невже ви хочете, своїми помилковими ідеями завести своїх дітей туди звідки самі не змогли вибратись? Ви серьозно мазохісти? на маргіналів не тягнете, букви знаєте, читати вмієте... а аналізувати прожите-коли почнете вчитись? причинно-наслідкові звязки коли освоїте...
Зараз переглядають цей форум: vydrigan і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|