|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 20 чер, 2024 17:10
Не зрозумів про що ви. Тим паче, що карти в мене не відкриваються. Але кому пропозиція бити? Незрозуміло. З вами важко вести обговорення, бо це вже друга незрозумілість в діалозі. Перша: - (заперечення моєї думки) *Хто вам сказав шо москалі не обстрілюють ОС? В новинах достатньо інфи є.* (В новинах достатньо інфи є.) - *Буду вдячний за посилання.* (Добре. Покажіть. Аргументуйте, раз заперечуєте.) - *Подробиць і посилань не буде, поїдьте і поспілкуйтесь. fler практично нічого не розповідає і правильно робить, нeхpін москалям знать подробиці.* (І все. І тіко стосовно Миколаєва і Херсона, який і овсі ворог окуповував і залишав. Тобто нема ніякої достатньої інфи в новинах).
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 чер, 2024 17:29
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 чер, 2024 17:36
vitaliiangel написав: sashaqbl написав:що теплої ванни, як для правих диктаторів у 70-их роках минулого століття, не буде.
по моему планеты как раз сошлись для теплой ванны. 1. запад помогает и обещает помогать в 2025 2. Конституция на паузе, можно нарушать любые права, стрелять в колено, мобилизовывать онкобольных 4й стадии. Ни никому ничего за это не будет 3. огромное поле для коррупции военкомов, ВЛК и тем кто на предприятиях раздаёт бронь. Из 10 желающих бронь можно дать тому, кто больше заплатит. Дембель тоже за мзду. Очень удобно, поиметь можно всех. 4. диктатору нужны силовики, поэтому к обычной полиции создаётся военная, потом доберут 100 тыс в нац.гвардию, сбу и другие тыловые структуры.
напрошується запитання, як в кінці анекдоту про мисливця, що обговорює з колєгою варіанти: - я не зрозумів, ти за кого: за пересіченого чи за медведя?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 20 чер, 2024 18:06
ЛАД написав: sashaqbl написав:.......... Та ладно. А може навпаки? Якби в 91 швиденько поставили в стойло мудаків, для яких "адна страна адін народ", то й були б зараз в ЄС і НАТО? ..........
Давайте всё же рассматривать реальные варианты, а не чьи-то хотелки. Не знаю, какого вы года рождения, но попытка "швиденько поставити в стойло мудаків" закончилась бы не очень хорошо если не для тех, кто попытался бы, то для Украины точно. Вполне вероятно, что Украины в границах 91г. вообще не существовало.
от москалику і приїхав
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 20 чер, 2024 18:07
ЛАД написав: sashaqbl написав:.......... Та ладно. А може навпаки? Якби в 91 швиденько поставили в стойло мудаків, для яких "адна страна адін народ", то й були б зараз в ЄС і НАТО? ..........
Давайте всё же рассматривать реальные варианты, а не чьи-то хотелки. Не знаю, какого вы года рождения, но попытка "швиденько поставити в стойло мудаків" закончилась бы не очень хорошо если не для тех, кто попытался бы, то для Украины точно. Вполне вероятно, что Украины в границах 91г. вообще не существовало.
На етапі становлення України, в 90-ті, після розвалу совдепу --- з українського народу можна було зліпити, що завгодно... Як з чистого аркуша. Все було в руках управлінців. Хоч чесно ліпи, хоч маніпулюй. Все можна було. А українізацію тим паче провели б без напруги... Це було вікно. Друге вікно (хоч і трохи менше) було після революції Гідності. В першому випадку -- протринькали. В другому -- гора родила мишу; зробили по мінімуму, як завжди. Нехай і велику (бо умови великі. Але все ж таки мишу, по мінімуму для тих великих умов - після революційних).
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 чер, 2024 18:08
В країнах Балтії поставили... Ми теж мали всі шанси в 91-92. Навіть без маленького геноциду, як чеченці...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Чет 20 чер, 2024 18:13, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 чер, 2024 18:15
ЛАД написав:2. скорее всего, закончится "серой зоной" с рпв на лини разграничения без мирного договора.
на жаль, це максимум, на що ми можемо розраховувати за поточної влади...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 чер, 2024 18:16
detroytred написав:Треба вам було лише визнати, що в новинах нема про удари по ОС (того, чим ви мені заперечили). І все. Ви ж чомусь вирішили підміняти предмети на оцей потік перекручень. Оперуйте фактами.
Тобто, якщо в новинах є інфа по ОС, то ви перестаєте писати на форумі, якщо нема, то я. Нормально?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 чер, 2024 18:25
ЛАД написав:Но у Арестовича проходит 2 мысли -
Ну всё понятно ... если до кого-то не дошло, что такое Арестович и его до сих пор слушает, то это точный показатель, скажем так, недалеких когнитивных способностей
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 20 чер, 2024 18:27
sashaqbl написав: ЛАД написав:2. скорее всего, закончится "серой зоной" с рпв на лини разграничения без мирного договора.
на жаль, це максимум, на що ми можемо розраховувати за поточної влади...
І цього не буде, тому що Путін ні на яке РПВ не згоден
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-