|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 25 чер, 2024 19:41
Дюрі-бачі написав: Сьогодні на роботі отримали наказ. Згідно з розпорядженням Ужгородського РТЦК та СП № від 19.06.2024 ..університет повинен здійснити оповіщення призовників, військовозобов’язаних (згідно спискам), та забезпечити їх прибуття з 20 червня по 03 липня 2024 р. за адресою ...
Видно мало їм роботи, треба ще 700 викладачів за тиждень прийняти. І плювати на Резерв+ ...
Цікаво інше. Як університет збирається "забезпечити їх прибуття"? За руку кожного відведуть чи бусифікують групами?
-
fler
-
-
- Подякував: 1210 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 19:42
pesikot написав: andrijk777 написав:Лишаються 2 варіанти - безумовна капітуляція України і перемовини. Якщо ти кажеш що Не буде ніяких перемовин, то лишається єдиний варіант.
Я тебе запитував, про що перемовини. А ти ? Ти не знаешь, про що перемовини. Але просуваєшь цю тезу
Звичайно що я не знаю про що перемовини, чувак. Я не Зеленський не путін і не Байден. Я не агент спецслужб. Я не знаю скільки у нас танків, снарядів, людей, моб.ресурсу. Скільки цього всього в РФ. Не знаю як поступить США, якщо ми(Зе) не захочемо перемир'я. Не знаю що обіцяв Байден Зеленському і Зеленський Байдену. Не знаю що думає Сі і як поступить Китай в критичній ситуації. І т.д. і т.д. Перелічувати можна довго. Зеленський це все приблизно знає. Ось 2 роки тому у нас були Стамбульські перемовини і тільки недавно ( ПРОЙШЛО ДВА РОКИ!!!) став відомий їх текст і то його надала російська сторона. А наша сторона що??? Бидлу не потрібно знати про що домовлялись наші можновладці з РФ. І тим більше бидло ніхто не питає. Але у нас все-таки яка не яка демократія. Я хочу знати що відбувається. Я відповів на твоє питання? Чи ти дальше будеш писати одне і те ж як папуга?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 19:44
Пока свет не отключили пробежался по форуму и что я вижу. Обсуждение чего угодно, только не войны, успешной тактики обороны, нового вооружения, необходимых условий для прекращения войны.
Начну с последнего из перечисленного. Про условия. Итак, президент выдвинул как юрист очень понятные и справедливые условия завершения войны: выведение росвойск за пределы границ Украины, установленных на 1991 год - год создания нынешнего независимого украинского государства.
Судя по перекрученным слухам из кремля путина, как нынешнего руководителя террористической агрессивной росии, устроит только победа. Путин за ценой не постоит, это заложено у него в крови, крови потомственных убийц и грабителей, крови мафиозников, захвативших власть в огромной стране. Что конкретно подразумевается путиным под победой? С большой вероятностью под победой он понимает убийство нашего государства, убийство членов ВР, министров КМУ, президента, всех украинских военнослужащих, всех жителей Украины старше 30-35 лет. Всех, кто останется жив после зачисток, ожидает служба в росийской армии, росийских чвк, переезд на дальний восток в депрессивные регионы росии. Так будет потому что мафия заботится лишь о своих членах (в росийскую мафию входят только члены КГБ и ФСБ), остальные люди для нее расходный материал. При других вариантах отношений эта мафия существовать не может.
Из вышеприведенного насколько мне понятно, то война завершится лишь после смерти путина и ближайшего окружения либо после смерти государства Украина.
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 19:50
fler написав: Дюрі-бачі написав: Сьогодні на роботі отримали наказ. Згідно з розпорядженням Ужгородського РТЦК та СП № від 19.06.2024 ..університет повинен здійснити оповіщення призовників, військовозобов’язаних (згідно спискам), та забезпечити їх прибуття з 20 червня по 03 липня 2024 р. за адресою ...
Видно мало їм роботи, треба ще 700 викладачів за тиждень прийняти. І плювати на Резерв+ ...
Цікаво інше. Як університет збирається "забезпечити їх прибуття"? За руку кожного відведуть чи бусифікують групами?
Якби у них працював юридичний відділ, то на розпорядження була б відписка. Типу, згідно чинного законодавства ... бла-бла-бла, оновлювання повинно відбутись в строк до 18 липня, тому все буде зроблено в рамках чинного законодавства Або ... керівництво видає наказ, що хвилями ідуть до ТЦК, надає автобуси Всіх довозять до ТЦК ... з 20.06 до 03.07 А потім відповідають, забезпечили прибуття. Якщо ви не отримали, то ваші проблеми. Є чинне законодавство
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 25 чер, 2024 19:52
andrijk777 написав: pesikot написав: andrijk777 написав:Лишаються 2 варіанти - безумовна капітуляція України і перемовини. Якщо ти кажеш що Не буде ніяких перемовин, то лишається єдиний варіант.
Я тебе запитував, про що перемовини. А ти ? Ти не знаешь, про що перемовини. Але просуваєшь цю тезу
Звичайно що я не знаю про що перемовини, чувак. Я не Зеленський не путін і не Байден. Я не агент спецслужб.
Не знаешь, так не пиши про перемовини. Краще мовчи, за розумного зійдешь )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 25 чер, 2024 19:54
fler написав:Цікаво інше. Як університет збирається "забезпечити їх прибуття"? За руку кожного відведуть чи бусифікують групами?
Все дуже просто: ректор видав наказ деканам, декани видали наказ і дали підписати викладачам, а далі кожен має прозвітувати як виконав наказ.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 874 раз.
- Подякували: 636 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 чер, 2024 19:57
Дюрі-бачі написав:А тим часом ТЦК дуріють по своєму. Сьогодні на роботі отримали наказ. Згідно з розпорядженням начальника Ужгородського РТЦК та СП № від 19.06.2024 з метою уточнення військово-облікових даних університет повинен здійснити оповіщення призовників, військовозобов’язаних (згідно спискам), та забезпечити їх прибуття з 20 червня по 03 липня 2024 р. за адресою ...
До речі, ти писав, що пригрозили штрафом, неофіційно, універу, що хтось там не отримав військовий квиток по досягненню 27 років ? То чим закінчилось ? Тобі теж більше 27 і у тебе приписне. І якось тихо. То це про тебе було ? Розказуй підробиці
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 25 чер, 2024 19:57, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 25 чер, 2024 19:58
pesikot написав:До речі, ти писав, що призгрозили штрафов неофіційно універу, що хтось там не отримав військовий квиток по досягненню 27 років ? То чим закінчилось ?
Написали офіційного листа, університет заплатив 51 тис. грн., начальник відділу комплектування залишився без премії. Колега здав потрібні документи, заплатив 17 тис. грн., чекає на військовий квиток десь в жовтні чи листопаді, поки ходить із довідкою, що "здав військового-обліковий документ для оновлення"...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Вів 25 чер, 2024 20:01, всього редагувалось 3 разів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 874 раз.
- Подякували: 636 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 чер, 2024 19:59
pesikot написав: fler написав:Згідно з розпорядженням Ужгородського РТЦК та СП № від 19.06.2024 ..університет повинен здійснити оповіщення призовників, військовозобов’язаних (згідно спискам), та забезпечити їх прибуття з 20 червня по 03 липня 2024 р. за адресою ... Видно мало їм роботи, треба ще 700 викладачів за тиждень прийняти. І плювати на Резерв+ ...[/quote Цікаво інше. Як університет збирається "забезпечити їх прибуття"? За руку кожного відведуть чи бусифікують групами?
Якби у них працював юридичний відділ, то на розпорядження була б відписка. Типу, згідно чинного законодавства ... бла-бла-бла, оновлювання повинно відбутись в строк до 18 липня, тому все буде зроблено в рамках чинного законодавства Або ... керівництво видає наказ, що хвилями ідуть до ТЦК, надає автобуси Всіх довозять до ТЦК ... з 20.06 до 03.07 А потім відповідають, забезпечили прибуття. Якщо ви не отримали, то ваші проблеми. Є чинне законодавство
Яка відписка з посиланням на до 18 липня? Не плутай. І без нового закону керівники установ повинні оте зробити на вимогу ТЦК. А новий закон по суті лише визначив автоматичне покарання за неоновлення після дедлайну.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 25 чер, 2024 20:00, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 20:00
Дюрі-бачі написав: pesikot написав:До речі, ти писав, що призгрозили штрафов неофіційно універу, що хтось там не отримав військовий квиток по досягненню 27 років ? То чим закінчилось ?
Написали офіційного листа, університет заплатив 51 тис. грн., начальник відділу комплектування залишився без премії. Колега здав потрібні документи, заплатив 17 тис. грн., чекає на військовий квиток десь в жовтні чи листопаді...
А про тебе як ? 28, приписне, квитка немає
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-