Комусь потрібно щось пояснювати по питанню світогляду воєнпенса?
|
|
![]() Собі пояснюй. Запитай у Успіха скільки б з його підрозділу залишилось суто на власному ентузязізьмє. Тобто без отих грошей, які призначили верхи; отих стримуючіх інструментів від командирів; без отого забезпечення від верхів. А так - чисто на власних переконаннях, бажанні та волонтерах.
![]() вас послушать в армии всё идеально. Только народ туда чё-то не ломится. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 26 чер, 2024 09:14, всього редагувалось 1 раз.
![]() Чого рефлексуєш? ти кінчена гілка еволюції..я іншим про таких як ти пояснюю тобі вже ні. Існує людина 25 років працювала по контракту. отримала спеціальне військове звання полковник-пішла на пенсію з заявкою я нікому нічого не винен бо працював по контракту, який виконав і пенсію отримую на загальних підставах, а спеціальне військове звання ПОЛКОВНИКА захищає мене від відправки в окоп, бо полковники в окопах не служать.... Беремо іншу людину ця 30 років працювала в бізнесі, заслужила спеціальне економічне звання барига(свідомий) , на протязі праці виплачувала в Бюджет суми вищі ніж БЮДЖЕТ платив полковнику( тобто розмір оцінки Бюджетом-полколвника даний).... Приходить війна. Що робить людина з військовим званням? йде в армію аж бігом? ні вона переконує що їй не можна бо вона ПОЛКОВНИК а от всім БАРИГАМ - треба , бо а - в них нема полковника б - їх на економічному фронті хто хоче замінить... Труси-Хрестик? Чи я чогось не розумію? чи спочатку треба знайти спеціального воєнпенса який нашого замінить? чим по суті звання барига(той який платить в БЮДЖЕТ) гірше від звання полковник(той який смокче з Бюдету)
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну Після гучного скандалу Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов залишився без посади. Скандал спричинило відео, на якому п’яний вже екс-чиновник натравлює ТЦК на перехожих.
Ось так і виходить, що замість корупціонера і алкоголіка далі Вінницькою областю буде керувати його коханка, яка не має ні відповідного досвіду, ні навичок, а тільки вміння ублажати свого колишнього керівника. ![]()
Ти побудував єралашик на вигадці про те, що під час війни служити треба йти по бажанню. Треба. Реальність інша -- є обов'язок. Є система, яка визначає порядок виконання обов'язку. Згідно неї воєнпенса призивають на вслужбу. І це визначає хто? Дописи або бажання самого воєнса? Чи посадові особи? Посадові особи. Уяви, з бойовим досвідом вони зараз. І молоді. Не воєнпенси. Ось вони і визначають порядок призову, мобілізації. А свої пісні-вигадки, точніше хатєлки зі стелі, співай бабунцям під під'їздом.
![]() зима блиЗЕнько Контрольовані нами АЕС виробляють ~7,8ГВт (коли не в ремонті). Імпорт з ЄС — 1,7 ГВт, можна постаратись збільшити до 2,3ГВт max.
Тим часом зараз у ввечері нам треба 11ГВт, а взимку — всі 18ГВт якщо відкрити кордони і випустити людей це може частково знизити навантаження на енергосистему, відновити рух грошей, товарів і послуг через кордон, підвищити впевненість інвесторів в безпеці їх активів і суттєво зменшити напругу в суспільстві і це при мінімальних мінусах (адептів секти «всі повтікають» прошу проходити повз, бо нема бажання вести неконструктивні дискусії) ![]() Де ти в мене визначення бариги бачив? Рішення прийняв хто? Підприємці можуть заробити хоч трихуліард, але рішення + 100 тис, 70 тис. приймають не вони. Тому і кажу тобі: про годувальника -- це єралашик. Черговий. Корова виробляє молоко... І що?)))) Хто годувальник когось -- фермер, який дає молоко цьому комусь, чи корова?)))) Можна ще далі -- а трава годує корову.. Востаннє редагувалось detroytred в Сер 26 чер, 2024 09:33, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Для того щоб ПОДІЛИТИ треба МАТИ ЩО ДІЛИТИ.... Ти коли причинно-наслідкові звязки осоїш? Ще раз для Спочатку ПОДАТКИ СПЛАЧУЮЮТЬ і тільки після сплати зявляється ресурс який ДІЛЯТЬ.... В Бюджеті СПОЧАТКУ розпис ДОХОДІВ а тільки після РОЗПИС РОЗХОДІВ. Іостаннє Ти не юли якщо ВЕРХИ ВСЕ вирішують -твоя версія То все- це не тільки ділять , вони ще й заробляють... Якщо ж тільки ділять - то ти уточнюй...що складніше Заробити чи поділити.. Поділити навіть такий примітив як ти - може... єдина проблема подібних примітивів...заробити вони не вміють а тому змушені гидуючи пролетарською ненавистю до таких як я з протягнутою рукою на колінцях приповзати...
|
|