vitaliiangel написав:ага весь мир сидит и думает начинать им десятки СВО или подождать. Всех всё устраивает кроме нас. Европу устраивает что у питуна связаны руки, питуна устраивает объемы поставок вооружений партнёрами.
Ти не прав. Коли США вралися в Афгані, пітух вирішив, що можна провести сво. Коли Захід всреться в Україні, СВО може вирішити провести вінні пух , один чи другий...
Украина в 2014 начала менять баланс сил, с креном в ЕС и НАТО. Причина войны что ни в ЕС ни в НАТО нас не берут. Соответственно возникло поле для конфликта. Если бы нас взяли в нато в 2014-2021 войны бы не было.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 28 чер, 2024 14:59, всього редагувалось 2 разів.
sashaqbl написав: Коли США вралися в Афгані, пітух вирішив, що можна провести сво. Коли Захід всреться в Україні, СВО може вирішити провести вінні пух , один чи другий...
то може Трамп прийде - порядок наведе? Випадковість чи ні, але чомусь всі фейли США стались під час правлінь демократів-пупсиків Обами та Байдена При Трампе такого не было (с)
Letusrock написав:Випадковість чи ні, але чомусь всі фейли США стались під час правлінь демократів-пупсиків Обами та Байдена
Як на мене, Трамп непередбачуваний. Він може як відверти злити нас(про що вже говорить), так і розпочати третю світову. Хоча перший варіант, як на мене, набагато ймовірніший.
andrijk777 написав:Можуть змінити десь до кінця літа(для кожної партії своя дата). Там на з'їзді партії чи щось типу того можуть прийняти таке рішення. Фактично лишився місяць-два.
Можуть, але наскільки я розумію, для цього треба, щоб дід сам відмовився. А він, по ходу, не готовий визнати свій провал...
при бажанні можна "уйті красіва", наприклад спасаючи кота з дерева "зламати" ногу і піти в гіпсі на заслужений відпочинок
Letusrock написав:Випадковість чи ні, але чомусь всі фейли США стались під час правлінь демократів-пупсиків Обами та Байдена
Як на мене, Трамп непередбачуваний. Він може як відверти злити нас(про що вже говорить), так і розпочати третю світову. Хоча перший варіант, як на мене, набагато ймовірніший.
це дивлячись як зливати. ІМХО в сучасних реаліях для нас був би ідеальний варіант це примус до корейського сценарію по ЛБЗ з одночасним накачуванням зброєю України по самі гланди (далекобійні ракети (1000км+), ППО, літаки, гелікоптери і т.д. Але для цього треба щоб в Трампа були яйця і бажання цього домогтись. Перше є, а друге 50/50