detroytred написав:Стосовно кулеметником зрозуміло. Стосовно по спеціальності поясніть.
Радянської авіатехніки в нас не так багато, і ставатиме дедалі менше, відповідно браку обслуговуючого персоналу не буде, потреба зменшуватиметься. Англійською ви вільно не володієте - відповідно простіше навчити молодих на західну техніку.
Так коли стане менше і за той час поки будуть вчити молодих, і я вже з віку вийду. Да і західну техніку зараз можу засвоїти суттєво швидше молодих, які взагалі ніякої техніки не бачили. Англійську теж швидко до необхідного підтягну. Вільного володіння технарям не потрібно.
І ви уявляєте інженерно-авіаційну службу, як тіко набір техників, що обслуговують літальний апарат. Це ж далеко не так. Технік літака -- це ст. л-т; начальник групи облуги -- к-н. А вище ж мабуть теж хтось є...
Вечером в пятницу, 28 июня, российские оккупационные войска совершили ракетную атаку по Днепру. Сообщается о разрушениях.
Председатель Днепропетровской областной военной администрации Сергей Лысак сообщил о повреждении девятиэтажки, разрушено несколько этажей. По предварительным данным, есть пострадавшие.
Послухай рівно хоча б 15 хвилин. З 1год.00 до 1.15.
+ Там і з 1.19 цікава думка про реалії, але вже країни. Ці півгодини, навіть, при всьому давно несприйнятті Арестовича, думки які висловлюються, на жаль, мають багато спільного з реальністю.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в П'ят 28 чер, 2024 19:26, всього редагувалось 1 раз.
Вечером в пятницу, 28 июня, российские оккупационные войска совершили ракетную атаку по Днепру. Сообщается о разрушениях.
Председатель Днепропетровской областной военной администрации Сергей Лысак сообщил о повреждении девятиэтажки, разрушено несколько этажей. По предварительным данным, есть пострадавшие.
vitaliiangel написав:споткнуться может каждый, а упав подняться смогут не все
Чомусь це мені нагадало постійно лунаючі фрази на Марсі у моїх снах: "та щоб я ще колись мав щось спільного з йп аною марсіанською армією... , та як вона мене вже за іпала!!!" І пів-біди, що таке марсіанські солдати кажуть... але ж таке кажуть і офіцери!!!
Мораль: впасти з Місяця на Марс може кожен, а встати/вибратись з Марсу - можуть далеко не всі!))
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 28 чер, 2024 22:28, всього редагувалось 2 разів.
Т.е.тут сидят с придуманными бумажками, отмазками от мобилизации и спрашивают меня, какие територрии отдавать путину. У меня столько борзости охамевшей нет, рассуждать кого за себя отправлять за территории. Почему вы этот вопрос не адресуете тем, кто рассказывал, что войны не будет и запретил стрелять? Почему вы не спрашиваете тех, кто действительно это решает, например, США? Это США разоружило Украину, а теперь разводит на мнимую помощь. Почему США не хочет, чтобы ЗСУ вернули територрии? Я отдавал их? Територрии нужно отдавать? А територрии случайно не окупированы?
И вообще в чём вопрос? В том что сегодня плохо, завтра будет ещё хуже. Выбор между плохим и ужасным
detroytred написав:Стосовно кулеметником зрозуміло. Стосовно по спеціальності поясніть.
Радянської авіатехніки в нас не так багато, і ставатиме дедалі менше, відповідно браку обслуговуючого персоналу не буде, потреба зменшуватиметься. Англійською ви вільно не володієте - відповідно простіше навчити молодих на західну техніку.
Ошибка в чем. Они кратно подготовленнее к новой технике .чем ребята с нуля
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 28 чер, 2024 22:54, всього редагувалось 1 раз.