И филлипинок с афганками , с легализованы многоженством У защитников Батькивщины должен быть стимул а не унылые перспективы безработицы. Вот дали б право отвоевавшим на многоженство, патриархат и домострой и владение автоматическим оружием, уже бы веселей было
Letusrock написав:Про перемовини будуть говорити серйозні дяді, типу Трампа. Як дядько Трамп нарішає так і буде
Проблема в тому, що він вже показав, що а) як само вирішувати проблему він не знає, або не хоче висловлювати свій план на публіку, і б) він вважає, що може змусити Путіна виконувати його рішення.
В комплекті із обіцянками "завершити війну за три дні", а також з публічними закиданнями в адрес Байдена за поразку в Афганістані, він вочевидь попаде в ситуацію, коли йому або доведеться визнати, що "закінчити війну за три дні" не вийде, і адміністрація Байдена робила все правильно, або заблокувати допомогу Україні, що може призвести до її поразки, і тоді знов доведеться визнати, що адміністрація Байдена зробила все правильно, або ж останній варіант -- звернутися до військової сили для вирішення питання, тобто розпочати третю світову війну із застосуванням ядерної зброї.
От написав ось це все, і зрозумів, що він вибере саме другий варіант, бо в такому разі, по-перше, поразки може й не статись, а по-друге, це вирішуватиметься значно пізніше, і вони із блиском вигадають ще якоїсь локшини на вуха виборцям, щоб переконати їх, що то не поразка, а перемога, і зовсім не як в Афганістані (а може й взагалі тоді вже буде інший президент).
Считаете, что без амер. помощи мы сможем воевать несколько лет?
У меня в моей платёжке в моей квартире 0.396 злотых Я уже дважды грузил свою квитанцию.
Я так понимаю во всём цивилизованном мире, десятки компаний борятся за потребителей. У нас, монополия ахметэнерго
А только мне одному вообще странно слышать что на электроэнергию поднимают цены? Так у нас война за существование нации или каждый сам за себя и где хочешь там деньги на электричество и бери (ну там прокачай Яву английский или что там последние 10 лет пели) чтоб акционеры известной энерго-компании получили свои проценты от инвестиций и не дай Бог не ушли в минус? У нас военные рельсы где людей мобилизируют "иначе нация погибнет" - или бизнес среда "умело крутись и тоже станешь акционером энергорынка"?
katso написав: А только мне одному вообще странно слышать что на электроэнергию поднимают цены? Так у нас война за существование нации или каждый сам за себя и где хочешь там деньги на электричество и бери (ну там прокачай Яву английский или что там последние 10 лет пели) чтоб акционеры известной энерго-компании получили свои проценты от инвестиций и не дай Бог не ушли в минус? У нас военные рельсы где людей мобилизируют "иначе нация погибнет" - или бизнес среда "умело крутись и тоже станешь акционером энергорынка"?
Кацапи знищили велику частину ТЕС, ГЕС та підстанцій. Є опція їх не відновлювати бо немає коштів на це тоді зимою світла не буде ще довше або не буде взагалі. Ти готовий безкоштовно відновлювати Дніпрогес ?
Faceless написав:електрика суттєво дешевше, ніж у Польщі
Всім так цікава та єлектрика) можливо краще про кросівки поговорити, як так виходить що в україні все дорожче, хоча податочки іноді забувають платити)
Ціна 1зл якщо тариф цілодобовий. Для різних споживачів там ще 400шт тих тарифів, + є різні дотації то на панелі то на ще щось, і допомоги при малому заробітку сімей теж є. Бувають доплата за споживання в святкові дні і зменьшення у якісь провальні, сильно не розбіраюсь але суть передав)
Так обговорюєте те здорожчання. Але як на мене важливіше: чому ціна не ринкова, чому держава дотує, чому не зробити тупо субсидію яка вже є, відповідь ми знаємо)
ЛАД написав:--------------------------------- whois2010 Успіх, розмір оплати помічників депутатів до зарплатні війського на нулі. Цікавить в першу чергу твоя думка про це, бо діяльність цих ***... - результат твого вибору у 2019.
Проєктом цього акту пропонується «встановити з 1 липня 2024 року місячний фонд для оплати праці помічників-консультантів народного депутата України в розмірі 43,8 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня 2024 року ............
ЛАД задавав питання: гдє взять дєньгі для збільшення оплати військовослужбовцям? ЛАДе, дивися, 450 депутатів і у кожного готовий взвод бійців з вже потрібною зарплатнею. Буде кава в Ялті? -------------------------------- 1. Пока что это только Проект постанови. Посмотрим, пройдёт ли он. Учитывая, что
3. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття та застосовується з 1 липня 2024 року
, она должна была быть принята сегодня. Пока, вроде, не принята. ...........
один набросил на вентилятор, другие давай разбрасывать гуано по ветке... 127896грн/міс фонд оплаты ВСЕХ помощников депутата а не КАЖДОГО неужели такие проблемы с пониманием прочитанного на финансовом форуме???
1. Из текста Постанови не видно было, что это фонд оплаты "ВСЕХ помощников депутата а не КАЖДОГО". Если это на всех, то понятно качество законов и постановлений. За такие деньги нельзя содержать 31 не то что помощника, а даже 31 уборщицу. А помощников максимум 2-3. 2. Я написал: "Посмотрим, пройдёт ли он". Судя по тому, что сегодня уже документы по этой Постанове не открываются (ни сам текст, ни Порівняльна таблиця, ни Пояснювальна записка, ни Подання ), видимо Постанова не прошла.
andrijk777 написав:............. Якщо в когось інші прогнози - прошу висказатись. Заодно подивимось хто слухає правильних людей(аналітиків) а хто слухає Соскінів і Аристовичів.
Це яких? Хто правильний?
Очевидно хто - хто дає правильні(правдиві) прогнози! Інших критеріїв просто не існує.
Есть такие? У них все прогнозы правильные? Какой % прогнозов может быть ошибочным?
andrijk777 написав:Поки що не можна відкидати варіант б), все-таки 4 місяці достатньо для розкрутки. Зеленський ось за 4 місяці розкрутився аж до 73%.
"Украина не США".
P.s. Сибарит выше ответил подробно и очень хорошо. Спасибо.
Коментарі типу "я все знаю", "я все поясню" але "прогнозів не даю" мене не цікавлять. Людина або дає факти(логічні ланцюжки) або дає прогноз. А по прогнозу ми чітко визначимо хто аналітик а хто пасе вівці. "Украина не США". - це не факт, це так, на базарі з бабками поговорити.
vitaliiangel написав:если драйвер войны Китай (в чём я лично не сомневаюсь) то на увеличение поставок оружия Китай может начать поставки через сев.Корею или напрямую. Захотят ли союзники из-за Украины ссорится с Китаем?
До слова: Китай масово переозброює армію і в нього зараз мільйони гармат, танків та іншого брухту 80-х років списується.
sashaqbl написав:Слабо вірю. Це така відмазка, хвіст розпускає перед дівками, типу я хочу, але...
Ну не вірте, Ваша справа. Люди вже 2,5 роки не можуть поїхати на заробітки, гроші давно вже закінчились. З кількох десятків потенційних солдатів мінімум 2 пішли навіть за поточних умов.
"пішли навіть за поточних умов" по повестке или добровольно? Честно говоря, слабо верю, что разрешение на годовой контракт сильно улучшило бы ситуацию.