detroytred написав:Головне -- щоб посадовці не брали, а виконували свої обов'язки згідно закону.
Тоді ми ніколи не поборемо корупцію. Потрібно переписувати функції так, щоб посадовець не впливав одноосібно на рішення. Хороший приклад - ЗНО при вступі до ЗВО.
Згоден. Це найкращий варіант. Я звернув увагу, що пересічні не є перешкодою для вирішення проблеми.
whois2010 написав:треба за аксіому прийняти, що зе-влада намагається зруйнувати країну,
Не вірю (с) Зе влада хоче спасти країну, просто не знає як. Це як би мене посадити за штурвал літака, що падає, а я почав натискати всі кнопки без розуміння наслідків.
Дуже цікаво, як врятувати країну без зброї? Лопатами Умерова? Гарна ідея, але навряд чи спрацює. Коли немає зброї, то будь-яка влада нічого не вдіє. Трохи вище whois2010 навів слова Зеленського. І що він може/повинен робити в такій ситуації, коли "У нас стоят 14 бригад неукомплектованных, у которых нет соответствующего оружия, за которое уже голосовали, о котором уже говорили, пакеты должны приходить, но они идут, к сожалению, медленно"?
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 04 лип, 2024 17:13, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_ написав:ЗНО також обходиться, але трохи складніше і дорожче. Деякі наближені, за півроку мають актуальні питання\відповіді і використовують
за півроку не знаю, но мабуть що а за добу, так був досвід на випускних у кінці 90-х, коли ванга з родини високоповажних повідомила класу про номер білету що "випаде завтра на лохотроні у прямому ефірі"
whois2010 написав:треба за аксіому прийняти, що зе-влада намагається зруйнувати країну,
Не вірю (с) Зе влада хоче спасти країну, просто не знає як. Це як би мене посадити за штурвал літака, що падає, а я почав натискати всі кнопки без розуміння наслідків.
Дуже цікаво, як врятувати країну без зброї? Лопатами Умерова? Гарна ідея, але навряд чи спрацює. Коли немає зброї, то будь-яка влада нічого не вдіє. Трохи вище whois2010 навів слова Зеленського. І що він може/повинен робити в такій ситуації, коли "У нас стоят 14 бригад неукомплектованных, у которых нет соответствующего оружия, за которое уже голосовали, о котором уже говорили, пакеты должны приходить, но они идут, к сожалению, медленно"?
Я вам зара розповім, що можна було зробити: взяти в оренду чи викупити у Румунії, Болгарії, Польщі 100 гектарів землі, побудувати заводи та виготовляти дрони, снаряди, набої, ракети, міномети та таке інше. Третій рік повномасштабної війни. Час було вдосталь. Але ж зе-влада хоче красти на будівництві (2,5 мільярди виділено на тому тижні на дороги у прифронтовій зоні щоб підвозити снаряди, яких нема, а-ха-ха) і жебракувати.
ЛАД написав:ікаво, як врятувати країну без зброї? Лопатами Умерова? Гарна ідея, але навряд чи спрацює. Коли немає зброї, то будь-яка влада нічого не вдіє.
Коли країна доволі швидко сповзає вниз в корупційних рейтингах, важко очікувати активної підтримки партнерів. Коли президент протягом місяця умдряєтсья нахамити обом кандидатам в президенти найбільшої країни постачальника зброї - важко очікувати активні поставки зброї. Коли послами стають колишні генерали, прокурори і секс-тренери - ефективність дипломатії зашкалює. А наша квартальна хакі дипломатія - коли дібіли приходять на офіційні заходи в хакі - звісно ж викликає зачарування і бажання допомагати.
Оновлення даних через застосунок займає лише кілька хвилин. Завдяки цьому Резерв+ став першим місцем, куди українці звертаються для оновлення даних. На другому місці — ЦНАПи, на третьому — ТЦК та СП.
И где-то встречал, что при оформлении в ЦНАПе, где, как понимаю, оформляют через тот же Резерв+, время может быть и полчаса из-за перегрузки системы.
Да ладно, обновлял через Резерв+
На всё, от запуска, идентификации, получения данных - несколько минут
Уявіть, скільки соцвиплат/льгот треба буде після війни такій масі військових!! Але турбооптимізаторів вже не спинити.
До пенсії надбавка пожиттєва , а ось з льготами по оплаті за комунальні і т. д . може і не пощастити . Все може бути .
У 2025-27 роках мінімалку збільшувати не будуть. Деякі виплати приив'язані до мінімалки: розмір мінімальної пенсії, деякі виплати військвоим, допомога з безробіття. Тобто ціни виростуть мойо почтєниє як, а виплати будуть на рівні 2024. Є і плюси: ЄСВ, штрафи та деякі податки, прив'язані до мінімалки, не виростуть
buratinyo написав:ТЦК тоже перегружены дурной работой
І не кажіть, я напевно забув тут написати продовження історії. Нагадаю початок: на основі наказу голови ТЦК, університет видав наказ на всім працівникам оновити дані. А потім виявилось, що ТЦК додав до наказу список десь з 20% тих працівників, чиї дані їм треба оновити, а 80% пішло "займати чергу". Добре що хоч розібрались і за 2 дні університет змінив наказ і таки додав список кому треба оновлювати, а кому - ні...
Тобто, не всі у тцкашників "на олівці"? Є такі, що загубилися у глибинах обліково-архівних підвалів?
_hunter написав:Во-первых: это было +- 100 лет тому назад (округлил до целых)
навіть сто років тому верхня межа моб.віку була нижча на 25 років за середню тривалість життя, а не дорівнювала їй і загальносвітові тренди були на посилення соціальної спрямованості держави, а не "крутитесь самі як можете" І так, всі були в одному човні, а не комусь - Монако, комусь - німецький соціал, комусь діточки в ЄС, а кому перекрслені окопами перспективи життя