Комедія комедій. Детройт схоже перший з усього форуму, хто потрапив під спробу бусифікації. До хфєні оте оновлення даних.. ЦНАПовське, роздруковане. І! Тим паче знання законів, постанов, які визначають порядок і правила перевірки документів. На все лише тупа відповідь - *мені юрист сказав...*, *мені начальник сказав...*; проїдемо. Кажу: не важливо, що хто говорить; ви особа, яка приймає рішення, діє згідно визначеного порядку і особисто несе відповідальність за свої дії; відкриваємо зараз закон та постанову 560 і читаємо разом; потім діємо по закону; проїхати теж не проблема, тільки ж навіщо час гаяти, давайте позвонимо і з'ясуємо. Все вирішило тільки взвання, тобто коли відкрив всі карти. Бо проти сімох не попреш. Тільки тому розійшлися. Кожен при своїй думці.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 05 лип, 2024 13:47, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД написав:Вы реально думаете, что освоить производство самолёта так же легко и просто, как программисту поменять место сидения - перенёс комп, подключился к интернету и работай? Дійсно, "прості рішення". Ну, а то, что нам никто не даёт "старі креслення", это вообще мелочи, на которые программист внимание не обращает. "Які там ще креслення? Вони ж всюди є, в усіх базах даних. На дорогах валяються".
саме так, підклеїв сітківку і відсвічувати в окіп, простіше нікуди
в продовження теми "cложно": https://www.macrocketry.ca/ We are a student run team based at McMaster University in Hamilton, ON, Canada. We design, build and launch rockets and innovative payloads. Recently, we had a successful launch to 3km (10,000ft) in altitude at the Spaceport America Cup! We are now working on building an improved solid rocket for 2024 competitions and developing a hybrid rocket for the future. 35 пусків і 35 успіхів
flysoulfly написав:барабашов Я про то, шо 100баксов в 1997 среднестатистически зарабатывалось гораздо быстрее и легче чем в 1993.
и тоже общеупотребляемое"видик" - это всьо сильно разное: плеер, пишущий плеер или 6-тидорожечник
обл. центр. 1995 чи 96-й рік плеєр Акаі з можливістю запису рівно 100 доларів. 1996 рік 1кім. квартира 2500 доларів. 1999 рік 3-и кімнатна квартира під ремонт 3000 доларів + 100 доларів за телефонну лінію укртелекому.
detroytred написав:Детройт схоже перший з усього форуму, хто потрапив під спробу бусифікації
Цікаво "прошу пана пана полковника до бусика, будете нами командувати" ?
Ні. Не так. Спробував, як пересічний громадянин...)))))) Тримався до критичної точки.
До речі, на диво -- як пересічний домігся витягнути старшого цигарку з рота та застьобнутися. А от далі швах... Аргументи *мені особисто юрист сказав...*, *мені начальник сказав...* -- не перебиваються нічим.