|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:11
Дюрі-бачі написав: detroytred написав:Детройт схоже перший з усього форуму, хто потрапив під спробу бусифікації.
Були 2 спроби мене бусифікувати. Ну як спроби: вискакують з буса і оточують солдати, дивляться документи, бачать відстрочку, розходимось.
Тоді сорян. Другий. Але я одразу не показував всі повністю (лише по ходу дій наявність, що є; і що паспорт мій). хотів подивитися, як по процедурі буде. І тільки в кінці вже все. А вийшло, що без усяких повноважень (у старшого було лише вбілет роти охорони) з боку посадовців, прийшлося. Поліції, до речі, не було овсім.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:20
detroytred написав:Але я одразу не показував всі повністю (лише по ходу дій наявність, що є; і що паспорт мій).
Я паспорт, тимчасове посвідчення і повістку показував одночасно. Поліцейська один раз була і тоді представлялись як мали б, навіть наказ показали. Другий раз тільки солдати і представились тільки на словах.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 05 лип, 2024 14:22, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:21
ЛАД написав: Бетон написав:Суд скасував штраф 25.500 грн, який ТЦК наклав на чоловіка за те, що той не повідомив про одруження, народження дітей і зміну місця роботи, — ЗМІ Як зазначив суд, за новим законодавством людину не можна штрафувати за неповідомлення даних, які і так є у держави. Штрафов не будет
"одруження, народження дітей" это мелочи, которые не особо влияют на призыв. Место работы немного существеннее. но тоже не очень. Главное - место жительства, куда присылать повестку. В связи с отсутствием прописки у государства этих сведений нет. Вот за это и будут штрафы.
Як місце роботи,не робоче місце (!), може впливати? Також поясніть різницю між робочим місцем і місце роботи? Мене форумчанин питав трохи інше - бажаю надати вичерпну відповідь.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:22
Дюрі-бачі написав: detroytred написав:Але я одразу не показував всі повністю (лише по ходу дій наявність, що є; і що паспорт мій).
Я паспорт, тимчасове посвідчення і повістку показував одночасно. Поліцейська один раз була і тоді представлялись як мали б, навіть наказ показали. Другий раз тільки солдати.
Довідку про несудимість з графою: на вимогу.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:24
Дюрі-бачі написав: detroytred написав:Детройт схоже перший з усього форуму, хто потрапив під спробу бусифікації.
Були 2 спроби мене бусифікувати. Ну як спроби: вискакують з буса і оточують солдати, дивляться документи, бачать відстрочку, розходимось.
Яка різниця в тлумаченні між перевіркою документів і спробою примусово доправити до місця призначення? Невже синоніми.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:26
sens написав:Яка різниця в тлумаченні між перевіркою документів і спробою примусово доправити до місця призначення? Невже синоніми.
Ну я вважаю коли 2 солдати стають впритул за спину, готові вхопити попід руки, а 2 близько до лиця, перекриваючи шляхи до втечі, то це не просто перевірка документів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:31
sens написав: Дюрі-бачі написав: detroytred написав:Детройт схоже перший з усього форуму, хто потрапив під спробу бусифікації.
Яка різниця в тлумаченні між перевіркою документів і спробою примусово доправити до місця призначення? Невже синоніми.
Добре що нагадали. Все почалося і по суті продовжувалось в ключє не "покажіть документи. Що у вас?", а "Вам треба проїхати з нами." (там розберемося, а що там у вас нам пофіг).
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:54
detroytred написав:Добре що нагадали. Все почалося і по суті продовжувалось в ключє не "покажіть документи. Що у вас?", а "Вам треба проїхати з нами." (там розберемося, а що там у вас нам пофіг).
Всі ці дії, за замовчуванням незаконні, від початку до кінця. І, це одина з вагомих причин чому майбутн'є дітей я вже не хочу пов'язувати з Україною. На жаль. Після заяви подоляка, що вони толерують дії ТЦК щодо викрадень та катувань, питань більше не залишилось. І, на жаль, ситуація з анархією і свавіллям буде тільки погіршуватись. Цікаво почитати коментарі людей які підтримують дії зе по порушенню законів.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лип, 2024 15:00
_Mykola_ написав: detroytred написав:Добре що нагадали. Все почалося і по суті продовжувалось в ключє не "покажіть документи. Що у вас?", а "Вам треба проїхати з нами." (там розберемося, а що там у вас нам пофіг).
Всі ці дії, за замовчуванням незаконні, від початку до кінця. І, це одина з вагомих причин чому майбутн'є дітей я вже не хочу пов'язувати з Україною. На жаль. Після заяви подоляка, що вони толерують дії ТЦК щодо викрадень та катувань, питань більше не залишилось. І, на жаль, ситуація з анархією і свавіллям буде тільки погіршуватись. Цікаво почитати коментарі людей які підтримують дії зе по порушенню законів.
Так были уже коментарии: пэрэсичные сами в этом виноваты - не стоят в очередях в окопы, не обновляют данные... Классика виктимшейминга.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 05 лип, 2024 15:00
Дюрі-бачі написав: sens написав:Яка різниця в тлумаченні між перевіркою документів і спробою примусово доправити до місця призначення? Невже синоніми.
Ну я вважаю коли 2 солдати стають впритул за спину, готові вхопити попід руки, а 2 близько до лиця, перекриваючи шляхи до втечі, то це не просто перевірка документів.
Вы ж математик вроде? Моделируем ситуацию: 4 молодыз крепких муштрованных на убийство орков штурмовика(дефицитных в окопе где 52х летний программист должен отсвечивать в тепляк) окружают СЗЧ лет 40+, с 3-4 ходками не за кражу, а разбой допустим, слегка под кайфом и с гранатой за пазухой? Какая вероятность того что и в бусике в трёх метрах будут жмуры, а не 300е???
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
|