Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 89488949895089518952 ... 14645>
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:11

Дюрі-бачі написав:
  detroytred написав:Детройт схоже перший з усього форуму, хто потрапив під спробу бусифікації.

Були 2 спроби мене бусифікувати. Ну як спроби: вискакують з буса і оточують солдати, дивляться документи, бачать відстрочку, розходимось.

Тоді сорян. Другий.
Але я одразу не показував всі повністю (лише по ходу дій наявність, що є; і що паспорт мій). хотів подивитися, як по процедурі буде. І тільки в кінці вже все.

А вийшло, що без усяких повноважень (у старшого було лише вбілет роти охорони) з боку посадовців, прийшлося.
Поліції, до речі, не було овсім.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Але я одразу не показував всі повністю (лише по ходу дій наявність, що є; і що паспорт мій).

Я паспорт, тимчасове посвідчення і повістку показував одночасно. Поліцейська один раз була і тоді представлялись як мали б, навіть наказ показали. Другий раз тільки солдати і представились тільки на словах.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 05 лип, 2024 14:22, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:21

ЛАД написав:
  Бетон написав:Суд скасував штраф 25.500 грн, який ТЦК наклав на чоловіка за те, що той не повідомив про одруження, народження дітей і зміну місця роботи, — ЗМІ

Як зазначив суд, за новим законодавством людину не можна штрафувати за неповідомлення даних, які і так є у держави.

Штрафов не будет

"одруження, народження дітей" это мелочи, которые не особо влияют на призыв.
Место работы немного существеннее. но тоже не очень.
Главное - место жительства, куда присылать повестку. В связи с отсутствием прописки у государства этих сведений нет. Вот за это и будут штрафы.

Як місце роботи,не робоче місце (!), може впливати? Також поясніть різницю між робочим місцем і місце роботи? Мене форумчанин питав трохи інше - бажаю надати вичерпну відповідь.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:22

Дюрі-бачі написав:
  detroytred написав:Але я одразу не показував всі повністю (лише по ходу дій наявність, що є; і що паспорт мій).

Я паспорт, тимчасове посвідчення і повістку показував одночасно. Поліцейська один раз була і тоді представлялись як мали б, навіть наказ показали. Другий раз тільки солдати.

Довідку про несудимість з графою: на вимогу.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:24

Дюрі-бачі написав:
  detroytred написав:Детройт схоже перший з усього форуму, хто потрапив під спробу бусифікації.

Були 2 спроби мене бусифікувати. Ну як спроби: вискакують з буса і оточують солдати, дивляться документи, бачать відстрочку, розходимось.

Яка різниця в тлумаченні між перевіркою документів і спробою примусово доправити до місця призначення? Невже синоніми.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sens написав:Яка різниця в тлумаченні між перевіркою документів і спробою примусово доправити до місця призначення? Невже синоніми.

Ну я вважаю коли 2 солдати стають впритул за спину, готові вхопити попід руки, а 2 близько до лиця, перекриваючи шляхи до втечі, то це не просто перевірка документів.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:31

sens написав:
  Дюрі-бачі написав:

Яка різниця в тлумаченні між перевіркою документів і спробою примусово доправити до місця призначення? Невже синоніми.

Добре що нагадали.
Все почалося і по суті продовжувалось в ключє не "покажіть документи. Що у вас?", а "Вам треба проїхати з нами." (там розберемося, а що там у вас нам пофіг).
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 14:54

detroytred написав:Добре що нагадали.
Все почалося і по суті продовжувалось в ключє не "покажіть документи. Що у вас?", а "Вам треба проїхати з нами." (там розберемося, а що там у вас нам пофіг).

Всі ці дії, за замовчуванням незаконні, від початку до кінця.
І, це одина з вагомих причин чому майбутн'є дітей я вже не хочу пов'язувати з Україною.
На жаль. Після заяви подоляка, що вони толерують дії ТЦК щодо викрадень та катувань, питань більше не залишилось.
І, на жаль, ситуація з анархією і свавіллям буде тільки погіршуватись.
Цікаво почитати коментарі людей які підтримують дії зе по порушенню законів.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 15:00

_Mykola_ написав:
  detroytred написав:Добре що нагадали.

Всі ці дії, за замовчуванням незаконні, від початку до кінця.
І, це одина з вагомих причин чому майбутн'є дітей я вже не хочу пов'язувати з Україною.
На жаль. Після заяви подоляка, що вони толерують дії ТЦК щодо викрадень та катувань, питань більше не залишилось.
І, на жаль, ситуація з анархією і свавіллям буде тільки погіршуватись.
Цікаво почитати коментарі людей які підтримують дії зе по порушенню законів.

Так были уже коментарии: пэрэсичные сами в этом виноваты - не стоят в очередях в окопы, не обновляют данные... Классика виктимшейминга.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 15:00

Дюрі-бачі написав:
  sens написав:Яка різниця в тлумаченні між перевіркою документів і спробою примусово доправити до місця призначення? Невже синоніми.

Ну я вважаю коли 2 солдати стають впритул за спину, готові вхопити попід руки, а 2 близько до лиця, перекриваючи шляхи до втечі, то це не просто перевірка документів.

Вы ж математик вроде?
Моделируем ситуацию: 4 молодыз крепких муштрованных на убийство орков штурмовика(дефицитных в окопе где 52х летний программист должен отсвечивать в тепляк) окружают СЗЧ лет 40+, с 3-4 ходками не за кражу, а разбой допустим, слегка под кайфом и с гранатой за пазухой? Какая вероятность того что и в бусике в трёх метрах будут жмуры, а не 300е???
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 360 раз.

Профіль

#<1 ... 89488949895089518952 ... 14645>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор