wild.tomcat написав:закон про військовий обовязок діє для всіх громадян україни, незалежно від території перебування. що тут ще може бути незрозумілого
непонятна тут сущая безделица: "проблема действия нормативных актов в пространстве"
Жєсть... Поліцейська: *в мене є підстави вважати... (і не озвучує жодної підстави), каже "ми не затримуємо вас, а запрошуємо...", мужик відмовляється на запрошення, а далі просто ... Посеред вулиці в місті.
*Відео, на якому зафіксовано перебіг подій, підтверджує, що поліцейські із застосуванням фізичної сили кинули чоловіка на землю, одягнули йому спеціальні засоби (кайданки) та посадили до службового автомобіля. При цьому чоловік будь-якого опору працівникам поліції не чинив, а намагався з’ясувати підстави його затримання", – написав Дмитро Лубінець. Омбудсман звернувся до поліції та Держбюро розслідувань.* _________________________________
Так а якже 60 днів на оновлення даних, які ще не закінчилися? _________________________________ Ну і поповнення: *В Одесі фітнес-тренер, який бажав смерті українським воїнам, отримав повістку і поїхав на ВЛК (ВІДЕО)*
_hunter написав:............ я же там писал - три года - с 19го года. С 22го года там отдельный набор просто эпических косяков. Но я не вижу вообще никакого смысла обсуждать альтернативную историю "что зеля мог бы сделать правильно?"...
Насчёт 3 лет, простите, сразу не понял. Но тогда речь надо вести не о 3 годах. а о гораздо большем промежутке времени. Чем эти 3 года отличались от предыдущих? Насчёт "эпических косяков" с 2022 тоже не понял. Какие косяки конкретно вы имеете ввиду? Я особых косяков не вижу. Делали, что могли. Согласен, обсуждать альтернативную историю смысла нет. Вопрос, что делать сегодня?
_hunter написав:............ я же там писал - три года - с 19го года. С 22го года там отдельный набор просто эпических косяков. Но я не вижу вообще никакого смысла обсуждать альтернативную историю "что зеля мог бы сделать правильно?"...
Насчёт 3 лет, простите, сразу не понял. Но тогда речь надо вести не о 3 годах. а о гораздо большем промежутке времени. Чем эти 3 года отличались от предыдущих? Насчёт "эпических косяков" с 2022 тоже не понял. Какие косяки конкретно вы имеете ввиду? Я особых косяков не вижу. Делали, что могли. Согласен, обсуждать альтернативную историю смысла нет. Вопрос, что делать сегодня?
Какие косяки? - ну например зелины "шашлыки/зно" имея информацию о неминуемом нападении...
Что делать? - для себя я этот вопрос уже решил. Абстрактно "что делать" обсуждать тоже смысла особого не вижу: как зеле скажут - так он и будет делать.