Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 90029003900490059006 ... 14643>
Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2024 12:18

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Почему так?
Или ТЦК рассматривает "бусификацию" как основной метод работы с военнообязанными?
Или они выбросили все старые личные дела и решили начинать работу с нуля?
Или после текущей перерегистрации военнообязанных, на это опять наплюют и будут "бусифицировать"?

З власного досвіду спілкування з ТЦК - в якийсь момент ефект від повісток досягнув 1-2%, тому перейшли на бусифікацію. .......

Не спорю, вполне могу поверить.
Но в примере, который я приводил, у человека не было ни одной повестки. Т.е. даже попыток не было.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2024 12:27

detroytred написав:
  Hennady написав:
  detroytred написав:Особові справи всі на місці.

Це не є так.
Особисто у мене (писав вже раніше) - зі школи, допризовник, потім технікум, потім підприємство, звідти в армію, назад на те ж підприємство, працюю там же, живу там же, де і в школу ходив, тобто не змінювалось нічого, на підприємстві ВОС, збори на перепідготовку через підприємство, все, починаючи від школи, через воєнкомат, само собою. Всі відмітки у військовому квитку.
А у 2022 заводили нову справу, так як мене у воєнкоматі просто "не існувало".

Гарний приклад.
І?
Скільки таких, як ви?
1 з 10? Чи десь так.

І уточню.
Мова не стільки про наявність і збереження отих старих справ, а у наявності зараз! справ. І не обов'язково паперових, а і електронних. Тобто мова про *справу* в Оберегу.
На студентів і овсі може справ паперових не було, а в Оберегу вони вже є. Внесені на підставі інформації з інших реєстрів.

воєнкомат пролюбив дєло, але тєло винне в цьому
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2024 12:31

flyman написав:воєнкомат пролюбив дєло, але тєло винне в цьому

Ну поки вимагають лише тлф та актуальну адресу проживання.

Бігати збирати папери для формування дєла поки ніхто не змушує.
І провину за відсутність дєла не навішує.

Все ближче 17.07 і цікаво куди спрямують зусилля роботи потім -- на оновших дані чи навпаки на тих, хто не оновив.
Це принциповий момент.
Бо і так слабка довіра до влади може розлетітися вщент.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2024 12:36

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Не спорю, вполне могу поверить.
Но в примере, который я приводил, у человека не было ни одной повестки. Т.е. даже попыток не было.

По-перше, звідки у вас інформація, що спроб не було? Згідно актуального ще тиждень законодавства повістка має вручатися особисто в руки. Мені вручили на блок пості. А вручити за адресою проживання - це доволі складно виловити людину. Або в неробочий час, або у вихідні. Тому спроби могли бути, але він про це не знає.
Але моя відповідь була про інше. Якщо виписано 2 тис. повісток, а прийшло 20 чол, то чи є сенс виписувати ще 50 тис., витрачати час і ресурси? З точки зору воєнкомів нема, тому перейшли до бусифікації.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2024 12:41

andrijk777 написав:.........
100% згідний.
І досягти успіху можна було навіть не за рік, а за 3-5 місяців.
А ще краще було готуватися до війни перед нападом. Вже в грудні 21 було очевидно(для обізнаних людей) що напад буде. Але влада майже нічого не робила, напевно боялась за рейтинги.

Я тут как-то приводил цитату Борелля, где он честно признался, что перед вторжением он не мог гарантировать нам поддержку Запада.
Вы серьёзно верите, что без этой поддержки мы смогли бы долго продержаться?
А "очевидно" было и весной 2021, когда были очень большие учения около наших границ. И большие скопления росс. войск. Но вторжения не случилось.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2024 12:42

sashaqbl написав:

По-перше, звідки у вас інформація, що спроб не було? Згідно актуального ще тиждень законодавства повістка має вручатися особисто в руки. Мені вручили на блок пості. А вручити за адресою проживання - це доволі складно виловити людину. Або в неробочий час, або у вихідні. Тому спроби могли бути, але він про це не знає.
Але моя відповідь була про інше. Якщо виписано 2 тис. повісток, а прийшло 20 чол, то чи є сенс виписувати ще 50 тис., витрачати час і ресурси? З точки зору воєнкомів нема, тому перейшли до бусифікації.

Всі наші проблеми від оцієї наявності "точки зору" в даному випадку воєнкомів.

Не на горі посадовці (зі своїми потужними інструментами держави, суспільства) визначають проблему (чому з 2 тис. повісток прийшло лише 20) і намагаються її вирішити, а воєнком самотужки вирішує наслідки оцієї проблеми.
Своїми (доступними йому, його рівня) інструментами.

Тобто воєнком для вирішення проблеми повинен стукати до влади, на гору. Вирішуйте. Це вашого рівня завдання, функція.
Але він самотужки намагається вирішити. За рахунок пересічних)))
За рахунок порушення законів.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 10 лип, 2024 12:45, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2024 12:45

sashaqbl написав:

Дома была жена.
Одно другому не мешает - повестки можно продолжать выписывать, хуже не будет. А выписывать повестку на блок-посте, вроде, по закону нельзя (возможно, ошибаюсь).
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2024 13:03

)))

Низка неурядових організацій та підприємств, які займаються політичними питаннями і отримують іноземне фінансування, мають повне – на 100% – бронювання від мобілізації. Про це свідчить документ Кабміну.
https://sud.ua/uk/news/publication/3053 ... y-dokument
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2024 13:06

detroytred написав:Низка неурядових організацій та підприємств, які займаються політичними питаннями і отримують іноземне фінансування, мають повне – на 100% – бронювання від мобілізації. Про це свідчить документ Кабміну.
https://sud.ua/uk/news/publication/3053 ... y-dokument

и где наша хлопоманская срань готовая сгноить 40-50 летних айтишников-аутсорсеров в тцк, чтобы только "багаті не відкупились" ??
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2024 13:09

Нові Patriot допоможуть, але їх недостатньо, – Зеленський у США.

▪️Це показала остання атака рф на Київ. рф використовує різні типи нового озброєння;
▪️Україні потрібно мінімум 128 бортів F-16. Щодня росія використовує проти України 300 літаків;
▪️путін хотів швидко окупувати Харків, поки була затримка допомоги від США. Мова йде про пакет на $61 млрд, який не могли схвалити півроку;
▪️Якщо США вийдуть з НАТО, світ втратить Польщу, Балтію та інші країни. Через таких, як путін.

США, Німеччина, Нідерланди, Румунія та Італія нададуть Україні 5 додаткових систем ППО, — американський президент Джо Байден під час відкриття саміту НАТО.

Також у найближчі місяці США нададуть Україні десятки додаткових тактичних систем ППО, зокрема NASAMS, HAWK, IRIS T-SLM, IRIS T-SLS та Gepard.

Варто зазначити, що про 4/5 оголошених Байденом «нових» систем вже було відомо. Виходячи з цього, у оголошенні йдеться про постачання ще однієї нової системи Patriot, яку виділять самі США та інші — меншого радіусу дії.

Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 90029003900490059006 ... 14643>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему