Schmit Справа не в тому які ті домовленості, а в тому, що нескінченно довго їх не виконувати не вдалося б нікому. Навіть самому хитрому та вумному.
Чому ж не погоджувалися виконувати? Песікот тут всім всі вуха прожужжав, пояснюючи)) Тобто якщо припустимо, що навіть справа не в їх жахітті, як такових, то все рівно тоді справа в песікотах, які вважають їх таковими (виконання - зрадою).
5 разів перчитав, але так і не зрозумів, як при *Варто зазначити, що спосіб оповіщення військовозобовʼязаних не змінився – повістки й надалі будуть вручатися особисто або надсилатися засобами пошти." - йдеться у повідомленні МОУ.* ----- як при цьому буде * "Ці нововведення дозволять зменшити паперове навантаження на ТЦК*?
detroytred В мене просто заповнивши 20 заліковок вже рука втомлюється, а тут тисячі повісток... Простіше в програмі виділити 20 рядків і натиснути Ctrl+P
Дюрі-бачі написав:detroytred В мене просто заповнивши 20 заліковок вже рука втомлюється, а тут тисячі повісток... Простіше в програмі виділити 20 рядків і натиснути Ctrl+P
А потім казати: "та то компутер помилився"))), як стандарто відповідають в газ та ін. службах.
Дюрі-бачі написав:detroytred В мене просто заповнивши 20 заліковок вже рука втомлюється, а тут тисячі повісток... Простіше в програмі виділити 20 рядків і натиснути Ctrl+P
А як тепер буде на блокпостах, невже по закону? Будуть виловлювати тільки того, на кого виписана повістка а не строчити по місцю?
andrijk777 написав:Я думаю майбутнє за цифровими правителями. На місці чиновників(а згодом і влади) буде штучний інтелект. Причому цього чекати зовсім небагато(років 20). Якась Фінляндія це впровадить а ми усі подивимось на результат. І може собі захочемо так само.
"І тоді живі будуть заздрити мертвим..." (с) Штучний інтеллект навчившись на сотнях-тисячах історичних фактах дуже швидко прийде до висновку, що люди зайві, воюють і все руйнуть.
Кацапські ракети з західною електронікою (санкції?) над каспійським морем летять майже торкаючись води, пишуть що деякі летіли по руслу Дніпра. Для ппо дуже важко побачити такі цілі (тим хто волає чому не збили).
Чому західні країни не організують складання томагавків десь в бункері на заході України якщо вони хочуть щоб Україна перемогла мені не відомо.
Так там фішка в централізованому друці та відправці.