andrijk777 написав:........ Якось 3,5-мільйонна Фінляндія вистояла проти 170-мільйоного СРСР. Напевно тому що готувалась. .........
Не дуже вистояла. Врешті-решт війну в 1939 програла. І Фінляндія не мала кордону більше 1000 км. І СРСР не мав такої технічної переваги. І ше багато чого можна написати.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 11 лип, 2024 00:04, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Вони не сцикливі. Вони просто легко жертвують пішаків...
Вони саме сцикливі. Вони чудово знають, що ніякою жертвою агресора не зупинити. Вони також чудово знають, що для споживачі і так "воюють з Заходом і НАТО", ніякі аргументи їм вже давно не потрібні. Але якщо перевести це знання у публічну площину, то доведеться визнати, що заходів потрібно було вживати "ще вчора", і, принаймні зараз вже включатись по повній. А це ризики, відповідальність, падіння рейтингів, і т.д. А от віддати зжерти Україну і сподіватись, що це затримає звіра достатньо для того, щоб з пошаною піти на пенсію -- це цілком реальний план.
Вони агресора і не зупиняють. Ослаблюють. Вони поки аж ніяк нічого не програли. Свого. Навпаки. Бо точка відліку -- Україна під контролем рфії (до 2014 року). З цим для них йде порівняння. Вони з 2014 року у виграшу. Хоч до повної втрати України (тобто до повернення в точку 2014) - вийдуть в нуль. І при цьому у війні на виснаження рфія ще й слабне. В них (Заходу) тільки виграш. За будь-якого результата.
Столтенберг вже не раз сам недорозуміючим ситуацію прямо в лоб влупив -- рфія нам не загроза. А учора (я схотів перевірити багатобуквенного, що там на болотах говорять про Охмадіт) Соловйов в прямому етері прямо в лоба влупив одному з орко-експертів на його заяву, що треба далі на Європу йти --- одразу зупинив його і влупив: яка нахрін Європа?! Їх 500 млн., а нас 150 млн. Війна - це математика. Цьому елментарному вчать.
__________________________________ Яка Європа? Хто ссить? В баченні НАТО агресор умовно Вовчанськ роками буде брати і не візьме: *У НАТО прогнозують, що Росія пристосувалася до життя в умовах воєнної економіки і готова воювати щонайменше 3−4 роки, тому партнери України зосереджені на довгостроковій підтримці. Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на посадовця альянсу.* https://varta1.com.ua/news/u-nato-povid ... 83006.html
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 10 лип, 2024 19:39, всього редагувалось 1 раз.
Schmit Справа не в тому які ті домовленості, а в тому, що нескінченно довго їх не виконувати не вдалося б нікому. Навіть самому хитрому та вумному.
Чому ж не погоджувалися виконувати? Песікот тут всім всі вуха прожужжав, пояснюючи)) Тобто якщо припустимо, що навіть справа не в їх жахітті, як такових, то все рівно тоді справа в песікотах, які вважають їх таковими (виконання - зрадою).
5 разів перчитав, але так і не зрозумів, як при *Варто зазначити, що спосіб оповіщення військовозобовʼязаних не змінився – повістки й надалі будуть вручатися особисто або надсилатися засобами пошти." - йдеться у повідомленні МОУ.* ----- як при цьому буде * "Ці нововведення дозволять зменшити паперове навантаження на ТЦК*?
detroytred В мене просто заповнивши 20 заліковок вже рука втомлюється, а тут тисячі повісток... Простіше в програмі виділити 20 рядків і натиснути Ctrl+P
Дюрі-бачі написав:detroytred В мене просто заповнивши 20 заліковок вже рука втомлюється, а тут тисячі повісток... Простіше в програмі виділити 20 рядків і натиснути Ctrl+P
А потім казати: "та то компутер помилився"))), як стандарто відповідають в газ та ін. службах.
Дюрі-бачі написав:detroytred В мене просто заповнивши 20 заліковок вже рука втомлюється, а тут тисячі повісток... Простіше в програмі виділити 20 рядків і натиснути Ctrl+P
А як тепер буде на блокпостах, невже по закону? Будуть виловлювати тільки того, на кого виписана повістка а не строчити по місцю?
andrijk777 написав:Я думаю майбутнє за цифровими правителями. На місці чиновників(а згодом і влади) буде штучний інтелект. Причому цього чекати зовсім небагато(років 20). Якась Фінляндія це впровадить а ми усі подивимось на результат. І може собі захочемо так само.
"І тоді живі будуть заздрити мертвим..." (с) Штучний інтеллект навчившись на сотнях-тисячах історичних фактах дуже швидко прийде до висновку, що люди зайві, воюють і все руйнуть.