Shaman написав:вже другий день поспіль стрибок курсу проходить в кінці дня, коли більшість операцій вже пройшли. дуже схоже на штучний режим.
виникає декілька питань: - це роблять якийсь конкретні банки? - чому НБУ не збиває це своєю пропозицією по поточному курсу станом наприклад на 12 годину? чи НБУ вже немає в цей час на міжбанку й хтось хуліганить - дивись пункт перший?
хтось має відповіді?
Про Рыжика забыли, и он решил напомнить о себе. Когда-то давно таким поведением грешил бегемот, когда ему нужно было много продавать на следующий день. Тогда действительно присутствие НБУ не было постоянным. Сейчас ситуация другая, но поймать так НБУ, наверное, можно. Там тоже живые люди, которым сложно повторно включаться в работу.
Hotab написав:Сибаріт ставить йому риторичне запитання «то станом на середину літа справдився прогноз?»
Не припоминаю, чтобы я злорадствовал подобным образом. Это не мой стиль.
Востаннє редагувалось Сибарит в Пон 15 лип, 2024 17:40, всього редагувалось 1 раз.
НБУ знову особисто мене добряче здивував, дозволити закінчити 41.14 на 41.19 це явно вийшло за мої дужки світосприйняття, готівка столиці відреагувала на значний підскок наприкінці торгів безготівковим доларом, а саме 41.28 на 41.45.
Так що я даремно сварив НБУ за нерішучисть, схоже вона з'явилась і це все яскраво видно по торгам на міжбанку.
41.32 на 41.40, так завершують торговий день київські обмінки.
Для фінансування необхідних видатків у держбюджеті на 2024 рік не вистачає близько 400-500 мільярдів гривень.Про це голова Комітету з питань бюджету, народна депутатка від "Слуги народу" Роксолана Підласа розповіла за підсумками зустрічі з послом Німеччини Мартіном Єгерахом.
Невже достроково рванемо на 45, ще до 4-го квартала? Бо дебіт і кредіт мають збігатись, а не бути далеко один від одного)))
оце загон в долар! Курс росте невпинно, без відкатів і пауз. Ну що ж,тим більше я впевнений, що розворот і стрімке падіння курс долара не за горами. Банкіри, які працюють в НБУ, вони звикли працювати в обидві сторони (і на рості і на падінні) збирати вершки вміють. Обов`язково буде падіння долара і відчутне.
Yuri_61 написав:оце загон в долар! Курс росте невпинно, без відкатів і пауз. Ну що ж,тим більше я впевнений, що розворот і стрімке падіння курс долара не за горами. Банкіри, які працюють в НБУ, вони звикли працювати в обидві сторони (і на рості і на падінні) збирати вершки вміють. Обов`язково буде падіння долара і відчутне.
Падіння до якої цифри? Чи це з тої опери, що "влітку 37.50"
Yuri_61 написав:оце загон в долар! Курс росте невпинно, без відкатів і пауз. Ну що ж,тим більше я впевнений, що розворот і стрімке падіння курс долара не за горами. Банкіри, які працюють в НБУ, вони звикли працювати в обидві сторони (і на рості і на падінні) збирати вершки вміють. Обов`язково буде падіння долара і відчутне.
Падіння до якої цифри? Чи це з тої опери, що "влітку 37.50"
падіння буде таке, щоб спонукати "хомяків" здавати нахомячені долари в першому півріччі 2024 року, щоб ці хомяки бігли і кеди по дорозі до обмінок губили. Ця гра в коливання курсу характерна як для валюти так і для біткоїна. Гра на знанні людської психології.
Один відомий тут прогнозист теж тут писав про загон в травні.